Bugün ve yarın Ay Yengeç Burcunda dolaşıyor; bugünlerde, geçmişe duyulan özlem artar, eski konular gündeme gelir. Ailemizi koruma içgüdüsü daha çok ön plana çıkar. Duygusal anlamda fedakârca davranışlarda bulunabiliriz. Sevgilimizle ya da eşimizle romantik vakitler geçirmek önem kazanabilir. Ancak moral bozukluğuna, alınganlıklara ve çevremizdekilere karşı ön yargılı davranmamaya dikkat etmeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; duyarlı, çekici, sosyal, girişimci, rahat bir insansınız. Girişimci yapınızla bulunduğunuz çevrelerde insanları etkilemeyi başarıyorsunuz. İyi bir plan yapmadan harekete geçmemeniz sizin yararınıza olacak. Amaçlarınızı doğru ve gerçekçi bir şekilde belirlemelisiniz. Bu sene, fikirlerinizi hayata geçirmek önemli olmalı, şanslısınız.




Koç Burcu: Güne ailevi konu ve olaylara daha fazla odaklı olarak başlayacaksınız. Hayatınızdaki değişimlerin davranışlarınıza yansıması söz konusu olabilir. İş hayatınızda size dayatılan konulara daha esnek bakmalısınız.




Boğa Burcu: İletişime yönelik iş ve olaylarda duygusal tavırlar söz konusu olurken, düşüncelerinizde herşeyin derinine inmek isteyeceksiniz. Sosyal ortamlarınızda arkadaşlarınızla kuracağınız doğru iletişim başarınızın anahtarı olabilir.




İkizler Burcu: Bugün konulara bakış açınızda sahiplenici ve güven ihtiyacınız yüksek olarak hareket edebilirsiniz. Maddi konularda düşüncelerinizi ve hislerinizi iyi analiz edebileceksiniz yalnız alacak verecek dengenizi iyi korumalısınız.




Yengeç Burcu: Enerjinizi iyi kullanmanız ve yüksek tutmanız gereken bu dönemde, duygusal olarak kendinizi yapılandırabilirsiniz. Kendi istekleriniz ve yapacaklarınız konusunda başkalarından emir almak zor gelebilir. Güzel planlarınız var.




Aslan Burcu: Yalnızlığa veya sessizliğe önem vereceğiniz bugün, yaşadığınız olayları analiz etmek ve gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Başkalarını, düşünmek ve yardım etmek isteyeceksiniz. Bir davet veya organizasyon devreye girebilir.




Başak Burcu: Sosyal çevrenizle veya arkadaşlarınızla yapacağınız konuşmalar ve görüşmeler devrede olabilir. İş alanlarınızda fikirsel olarak kendinizi ortaya koymak önemli olacak. Özel hayatınızı ihmal etmemelisiniz.




Terazi Burcu: İş ortamlarınızdaki ilişkileriniz önem kazanırken, bir o kadar da duygularınızla hareket edebilirsiniz. Uzak ortamlardan alacağınız haberler sizi harekete geçirecek. Aile ortamlarınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın.




Akrep Burcu: Uzak ortamlarda, dış kaynaklara bağlı işlerinizde duygusal olarak kendinizi iyi hissedecek ve doğru ifade edeceksiniz. Bazı konuların kafanıza takılma etkisine karşı dikkatli olmalısınız.




Yay Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızdaki konulara veya işlere bakış açınız önem kazanıyor. Para dengenizi iyi oturtmanız gerekecek. Sezgileriniz giderek güçleniyor ve bu sezgilerinizi her konuda kullanmalısınız. Ailevi işlerinizi tamamlayın.




Oğlak Burcu: Özel ilişkilerinizde veya ortaklaşa iş alanlarınızda bugün iletişim halinde olmanız size çok şey kazandırabilir. Olaylara anlayışla yaklaşacaksınız. Ailenize karşı aynı biraz daha az tepkisel olmaya çalışmalısınız.




Kova Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda doğru iletişim ve ilişkilerle ilerleyecek, yaratıcılığınızın karşılığını rahatlıkla alabileceksiniz. Yakın çevre iletişiminizde ani tavırlardan kaçınmalı, iş alanlarınızda kalıcı sonuçlara odaklanmalısınız.




Balık Burcu: Sevdiğiniz insana karşı yaklaşımını sevgidolu, keyifli olabilir. Bugün duygularınızı iyi analiz edebileceksiniz. Arkadaşlarınızla olan iletişiminizde güç savaşlarından kaçının ve sosyal ortamlarınıza gereken özeni gösterin.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR