Bu hafta olumlu gezegen etkileriyle oldukça başarılı ve şanslı bir hafta içinde olabiliriz. Bu Pazartesi,enerjimiz ve mutluluğumuz yüksek olacak. Çeşitli şanslar ve fırsatlar karşımıza gelebilir. Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri iş ve özel hayatımız için beş yıldızlı günler. Cuma günü merkürün düzelmesiyle beraber artık iletişimsel konularda rahat bir nefes almaya başlıyoruz. Pazar günü girişken, hırslı ve biraz da sinirli olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sempatik, doğal, sanatkar, atılgan ve gözüpek bir kişiliğe sahipsiniz.Toplumla ilgili konularda, sanatta ve insanlara öncülük edecek alanlarda başarı sağlamanız mümkün. Asabi ve fevri davranışlarınızı frenlemesini öğrenirseniz, istediğiniz herşeyi gerçekleştirmeniz kaçınılmaz olacak. Bu sene, hayat size birçok açıdan göz kırpıyor, çok şanslısınız.




Koç Burcu: Yakın çevrenizle yapacağınız işler için şanslı bir hafta olacak. Bir yandan da satış, reklam ve pazarlama işlerinizde önemli şanslarla karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda veya yaratıcılığa dayalı işlerinizde önemli fırsatlar yakalayacaksınız.




Boğa Burcu: Sosyal ortamlarda bulunacağınız ve sevdiklerinizle hasret gidereceğiniz bir pazartesi olacak. Bu hafta gayrimenkul, emlak alım satımı veya ailevi konularda bir de işin içinde para varsa şanslı etkiler altındasınız.




İkizler Burcu: Yerinde duramayan yapınızla yakın çevre ilişkileriniz için koşturacaksınız. Bu hafta yakın çevrenizle yapacağınız işler, satış, reklam ve pazarlama işlerinizde önemli şanslarla karşılaşabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Ortaklaşa maddi giderlerinizi kontrol altına almak veya sevdiğiniz kişiyle aynı adımları atmak isteğiniz bu haftabaşı yoğun olacak. Bu hafta maddi konularda önemli şanslara ve fırsatlara sahip olacaksınız.




Aslan Burcu: Sevdiğiniz insanla oldukça romantik, şefkatli ve mutlu olabilirsiniz. Bu haftabaşı, hayatınızı değiştirecek önemli şanslar ve fırsatlar ayağınıza gelecek, sosyal ortamlardan gelecek olan bu fırsatları kaçırmamaya çalışın.




Başak Burcu: Hayatınızda sahip olduklarınızın farkında olacaksınız. İş alanlarınızda güzel gelişmelere gebesiniz. Ve bu hafta kariyeriniz için beklenmedik yerlerden alacağınız destekle gayet şanslı bir hafta içinde olacaksınız.




Terazi Burcu: bu hafta, sosyal ortamlarda, kalabalık yerlerde seyahat, eğitim ve grupsal faaliyetleriniz hızanmaya başlıyor, bu alanlarda önemli şanslar yakalayabilirsiniz. Konuşmalarınız ve bağlantılarınız kuvvetleniyor.




Akrep Burcu: Bu haftabaşı, alışkanlıklarınıza göre hareket etmek isteyecek, işlerinizi evinizden halletmeye meyilli olacaksınız. Bu pazartesi kariyer hayatınız için çok güzel destekler ve fırsatlar bulacaksınız.




Yay Burcu: Bir arada olduğunuz ortamlarda ve ortaklı işlerinizde hayat sizi destekleyecek. Bu hafta genel olarak, seyahat, eğitim ve ortaklaşa işlerinizde şanslı etkilere sahipsiniz. Özel hayatınızda bu şanslı etkiden nasibini alabilir.




Oğlak Burcu: Maddi konular bu haftabaşı hayatınızda önemli olacak. Bir yandan da, iş alanlarınızda istediğiniz parasal destekleri çok kolay bulacaksınız. Güzel ortak para fırsatları karşınızda olacak.




Kova Burcu: Bu haftabaşı aşk hayatınızda harika güzel etkileşimleriniz olacak, bir evlilik ve beraberlik teklifi söz konusu olabilir. Hayattan alacağınız keyif yüksek olurken bugün kendiniz için para harcamak isteyebilirsiniz.




Balık Burcu: Bu hafta, iş ve aile hayatınızda önemli fırsatlar ve şanslar yakalayacaksınız. Aile hayatınızda yapılması gerekenler devrede olacak ve siz kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Fırsatları değerlendirin.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR