Bu cumartesi venüs-satürn olumlu açısıyla ilişkilerimizde ve girişimlerimizde önemli ve kalıcı sonuçlar almaya yatkın olacağız. Yine Mars- jüpiter olumlu açısıyla enerjimiz yükseliyor. Aktivitelere, spora olan düşkünlüğümüz artabilir. Eğlenceli, bize keyif veren konular için kolaylıkla harekete geçebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; enerjik, lider, azimli, güçlü, çekici, beğenilen bir kişiliğe sahipsiniz. Sosyal ortamlarda çekiciliğiniz çok yüksek. Güçlü çevre ve arkadaşlarınızla yaşamda istediğiniz başarıyı yakalamanız çok kolay. Sanatla uğraşan bir aileye sahip olabilirsiniz. Bu sene, her tür konuda hayat size yeşil ışık yakıyor. Şansınız yüksek olacak.




Koç Burcu: İlişkilerinizde sağlam, kararlı adımlarla ilerleyeceksiniz. Bir seyahat veya eğitim konusunda karara varabilir, planlar yapabilirsiniz. Yakın çevrenizden alacağınız güzel etkilerle spor, aktivite ve eğlence hayatınız için keyfiniz yüksek olacak.




Boğa Burcu: Bugün aile hayatınız için daha somut ve sağlam adımlar atacaksınız. Parasal olarak da sağlam ilerlemek önemli olacak. Aile hayatınızda keyfinize diyecek olmayabilir ve tam da istediğiniz gibi harcamalarda bulunabilirsiniz.




İkizler Burcu: Yakın çevrenizle iletişiminizde ve ilişkilerinizde sorumluluklarınızla ve bilinçli bir şekilde hareket edeceksiniz. Onlarla yapacağınız planlar yüzünüzü güldürebilir. Kendinizi güçlü ve kuvvetli hissedecek, her işin altından kalkmasını başaracaksınız.




Yengeç Burcu: Günlük para harcamalarınızda işinizi bilecek ve gerektiği kadar harcamasını becereceksiniz. Yine çalışıyorsanız işinizde güzel kalıcı adımlar atılabilir. Düşündüklerinizi uygulamaktan çekinmeyeceğiniz bir haftasonu sizi bekliyor olacak.




Aslan Burcu: İlişkinizde kalıcı ve sağlam adımlarla ilerleyeceksiniz.Ayrıca çevrenizi işin içine katarsanız onlarla yapılacak olan planlarda esnek, hareketli, rahat bir haftasonu geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan alacağınız destekler sizi mutlu edecek.




Başak Burcu: Cumartesi günü aile hayatınızda sorumluluklarınızla hareket etmek önem kazanabilir. Önemli adımlarınızın ve girişimlerinizin sonuçlarını tatminkar bir şekilde alabilirsiniz. Derin düşünmek size çok şey kazandırabilir.




Terazi Burcu: Bugün, yakın çevreniz ve arkadaşlarınızla yapacağınız önemli organizasyonlar devrede olabilir. İlişkilerinizde sağlam ve kararlı adımlarla ilerleyeceksiniz. Yeni yerler ve yeni insanlar sizi daha rahat harekete geçirecek.




Akrep Burcu: Bugün dış ortamlarda, toplum önünde kalıcı ve sorumlu adımlarınızla ilerleyeceksiniz. Çalışıyorsanız çalışmalarınızın karşılığını alabilirsiniz. Diğer insanlardan göreceğiniz maddi, manevi yardımda önemli olacak.




Yay Burcu: Gün içinde etkili bir seyahat, gezi sizi kendinize getirebilir. Gelecek planlarınızın sağlam bir şekilde çalıştığını göreceksiniz. Partnerinizle aranızdaki zorlanmalar beraber plan yaparak geride bırakabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Cumartesi günü, maddi konularda kontrollü ve tam da olması gereken kadar harcamalarınız olabilir. Bir yandan da günlük işlerinizde istekli, şevkli ve çabuk hareket etmesini bileceksiniz.




Kova Burcu: Bugün sevdiğinizle birlikte arkadaşlarınızla size özel küçük ama etkili organizasyonlar içinde olabilirsiniz. Keyifle ve şevkle hareket etmek isteyecek ve canlanacaksınız. Çocuğunuz varsa onunla olan ilişkinizde güzelleşebilir.




Balık Burcu: Bugün işiniz varsa onun sorumluluklarını iyi taşıyacak ve işlerinizi gönüllü olarak halledeceksiniz. Çalışmıyorsanız enerjinizin büyük bir kısmını aile hayatınızda yapılması gerekenler için harcayabilirsiniz.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR