Bu cumartesi oluşacak olan güneş-satürn karşıtlığında, yaşanacak olaylar karşısında hayatın bizi desteklemediği fikri ön plana geçebilir. Sorumluluklardan ve zorunluluklardan çabuk sıkılacağız. Görevlerimizi yerine getirmeye çalışmalı ve otorite, baba figürleriyle, erkeklerle olan ilişkilerimize dikkat etmeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hırslı, inançlı, konuşkan, sosyal, faal, yapıcı, materyalist, zeki, bir kişiliğe sahipsiniz. Altıncı hissiniz kuvvetli ve sizde keşfedilmemiş gizli yetenekler olabilir. Size verilen bir işi anında sonuçlandırıyorsunuz. Bu sene sorumluluklarınızdan kaçmamalı ve zorlandığınız alanlarla başetmenin yollarını bulmalısınız. O zaman hayatınız daha da kolaylaşacak.




Koç Burcu: Bu cumartesi, olumsuz bakış açısına sahip olabilirsiniz. Uzak çevre sorumluluklarınız iletişiminizi kısabilir. Bazı sorumluluklarınızda kaçmak isteyebilirsiniz. Önemli işlerinizde anlaşmazlıklar bu tarihte sizi zorlayabilir.




Boğa Burcu: Parasal konularda zorlayıcı etkiler devreye girecek. Maddi konularda hayatın sizi desteklemediği fikri önem kazanabilir. Eşinizin veya partnerinizin maddi konularda sorumsuzca davrandığını ve idareyi ele almadığını düşünebilirsiniz.




İkizler Burcu: Özel hayatınızda erkek figürleriyle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Karşı tarafla uzlaşmak ve kendinizi ifade etmek kolay olmayabilir. Partnerinizin sorumlulukları size ağır gelebilir ve bu sorumluluklardan kaçmak isteyebilirsiniz. Aynı şekilde karşı tarafta durumu böyle algılayabilir.




Yengeç Burcu: Bugün, sağlık ve iş alanlarınızda hayatın sizi desteklemediği fikrine kapılabilirsiniz. Bu dönem iş sorumlulukları size ruhen ağır gelebilir. Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gereken bir kaç gün sizleri bekliyor.




Aslan Burcu: Aşk hayatınızın veya çocuğunuzun sorumlulukları, sosyal çevrenizde sizi zorlayabilir. Arkadaşlarınızdan istediğiniz veya beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz. Arkadaş ilişkilerinize ve özel hayatınıza dikkat etmeniz gerecek.




Başak Burcu: Bu cumartesi, karşı cinsle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Aile sorumluluklarınızın toplum önünde ve iş hayatınızda sizi zorladığını düşünebilir ve otoritelerden istediğiniz desteği almakta zorlanabilirsiniz.Yine ailevi ilişkilerinizde bazı zorlanmalar oluşabilir.




Terazi Burcu: Bugün yaşayacağınız olaylarla, hayatın sizi desteklemediği fikrine kapılabilirsiniz. Özellikle dış ortamlarda erkek figürleriyle anlaşmak kolay olmayacak. Bazı işlerinizdeki sorunlar sizi yorabilir.




Akrep Burcu: Bugün, para alanlarınızda dikkatli olun. Bir borç altına girmeyin, harcamalarda bulunmayın veya sevdiğiniz insanla para kavgalarına kalkışmayın. Sahip olduklarınızı sorgulayabilir veya parasal sorumluluklarınızı ağır bulabilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün, sevdiğiniz insanla ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Hayati sorumluluklarınızı karşı tarafın üstlenmemesi veya iplememesi ilişkinizi gerebilir. Siz de karşı tarafın üstüne çok gitmemeye çalışın.




Oğlak Burcu: Bugün, sağlığınıza ve iş alanlarınıza özen göstermelisiniz. Çok çalışmaktan kaynaklı olarak bir takım beklenmedik olaylar yaşamaya meyilli olacaksınız. Yine patronlarınızla anlaşmak kolay olmayabilir.

Kova Burcu: Bu cumartesi, çevre ilişkilerinize ve özel hayatınıza dikkat etmelisiniz. Gelecek sorumluluklarınız aşk hayatınızda sorunlara neden olabilir. Sanatsal işlerden biriyle uğraşıyorsanız bazı sorunlar ortaya çıkabilir.




Balık Burcu: Bugün, aile hayatınızda dikkatli olmalısınız. Aile büyüklerinizin sağlığında zorlanmalar oluşabilir. Yine büyüklerinizle anlaşmakta sorunlar yaşayabilirsiniz. Hayatın sizi desteklemediği fikrine kapılabilirsiniz

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR