Bugün itibariyle güneş ikizler burcuna geçiş yapıyor. Bir ay boyunca kimliğimizde ve kişiliğimizde sosyal, hareketli, becerikli ve iletişimci taraflarımız ön plana çıkmaya başlayacak. Kısmetlerimiz çifter çifter karşımıza gelebilir. Ayrıca bugün keyfe, eğlenceye ve güzelliğe düşkünlüğümüz öğlen ve sonrasında devrede olabilir. Sevdiğimizi duygusal açıdan sahiplenmek isteyeceğiz.






BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; idealist, şanslı, aktif, sempatik ve popüler bir kişiliğe sahipsiniz. Hata yapmaya müsait bir yapınız var bu sabırsız davranışlar ve biraz da sonuçlara direkt atlamanızdan kaynaklanıyor. İnsanlara yardım ederken, farkında olmadan kendinize de faydanız dokunuyor. Bu sene, yeniliklere açık olmalısınız.






Koç Burcu: Satış, reklam, pazarlama, iletişimle ilgili konular, yakın çevre (akraba, kardeşler ,komşu) alanlarınızda bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Meraklı yapınızla kısa yolculuklar ve iletişime dayalı konular ön planda olacak.




Boğa Burcu: Hayatınızda para ile ilgili işler daha yoğun olmaya başlayacak. 1 ay boyunca maddi konularda, ticaretle ilgili işlerde kimliğinizi ortaya koyacak, bu alanlarda kazançlarınızı arttırmanın yollarını bulacaksınız.




İkizler Burcu: Ön planda olmaya özen gösterecek, planladıklarınızı hayata geçirecek girişimleriniz için çalışacaksınız. Sağlığınız iyileşmeye ve bu alanda sizi strese sokan konular uzaklaşmaya başlayacak.




Yengeç Burcu: 1 ay boyunca kadersel ve elinizde olmayan bir takım olaylara ve olgulara maruz kalacaksınız. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem. Sakin durmalı, gelecek atılımlarınız için düşünmeli, plan yapmalısınız.




Aslan Burcu: Arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz kimliğinizde ve hayatınızda etkili olacak. Organizasyonlar, grup aktiviteleri, işten elde edilecek gelirleriniz için uğraşılarınız artabilir. Sosyal olacağınız bu dönemi iyi değerlendirin.




Başak Burcu: 1 ay boyunca kariyeriniz ve iş hayatınızda kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Göz önünde olmak, toplum içine karışmak ve yerinizi sağlamlaştırmak gibi etkiler altındasınız.




Terazi Burcu: Yabancı ortaklı işler, seyahatler, eğitim, hukuk, ticaret, medya kendinizi geliştireceğiniz alanlar. İstediğiniz bir kurs, seyahat, seminer hayata farklı gözlerle bakmanıza neden olabilir.




Akrep Burcu: Kredi, banka, faiz, vergi, stopaj, ortaklaşa elde edilen gelirleriniz, eşin veya başkalarının paraları alanlarınızda kimliğinizi ortaya koyacaksınız. Hayatınızı değiştirecek bir insanın deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.




Yay Burcu: Evlilik, ikili ilişkiler, ortaklı işler, danışmanlık, hukuk, yer değiştirme gibi konular merkezinizde olacak. Karşı tarafı, eşinizi, ortağınızı veya sevgilinizi dinlemek, onun rahatına, isteklerine önem verebilirsiniz.




Oğlak Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda kendinizi gösterecek, sağlığınızla ilgili konulara ilginiz artacak. Çalışmak ve kendinizi yararlı hissetmek kimliğinizin bir parçası olabilir. Sağlığınızla ilgili düzenlemeler öne çıkmaya başlayacak.




Kova Burcu: Bu bir ay boyunca aşk, eğlence veya çocuklarla ilgili konularda kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Yaratıcılığınızı geliştirecek konulara eğiliminiz artabilir. Çocuk yapmak isteyenler için harika bir dönem.




Balık Burcu: Bir ay boyunca ev ve aile hayatınızla ilgili konular ön plana çıkmaya başlayacak. Ailenizle beraber hareket etmek, konuşmak, bir ev alım, satımı, kiralama gibi işlemlerde kendinizi gösterebilirsiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR