Bu salı merkürün İkizler burcunda gerilemesine başlayacak olması, iletişimimizde bir sürü karmaşa, sorun ve kaosu hayatımıza taşıyabilir. 19 mayıs- 12 haziran arası önemli başlangıçlardan, yeniliklerden kaçınmalı, iletişimimize her zamankinden daha fazla önem vermeliyiz. Yanlış anlaşılmalar, fikirlerimizde tutukluklar, iletişimimizin ve elektronik aletlerimizin veya eşyalarımızın bozulması, bazı evrakların kaybolması, randevuların gecikmesi Merkür’ün gerilerken hayatımıza katacağı afacanlıklardan olabilir. Bu dönemi bir tamamlama dönemi olarak görelim, yarım kalmış işlerimizi nihayete erdirmekten korkmayalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; tartışmacı, girişken birisiniz ve güçlü bir bünyeye sahipsiniz. Tatlı diliniz ve sevimliliğinizle anlaşamayacağınız insan yok. Özel yaşantınızda didişmeyi seviyorsunuz ama bu size ayrı bir özellik katıyor. Bu sene, iltişiminize çok dikkat etmelisiniz. Önemli işlerinizde herşeyi iki kez kontrol etmeye çalışın.




Koç Burcu: Merkür gerilemesi, elektronik eşyalarınızın bozulmasına, randevularınızı kaçırmanıza, iletişim aksaklıklarının iş hayatınıza yansımasına neden olabilir. Bu süreçte iş arkadaşlarınızla sorunlara açık olmalısınız. 12 haziran a kadar önemli başlangıçlardan kaçının.




Boğa Burcu: Merkür maddi konularda sıkıntılar çıkararak sizi zorlayabilir. Sadece kendi paranızın hesabı değil, başka insanların parasal hesaplarıyla da uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Bu yüzden parasal işleriniz için önemli yenilikleri veya başlangıçları 12 hazirandan sonra yapmaya çalışın.




İkizler Burcu: 3 hafta boyunca yanlış ifadelere, anlaşılmalara açık bir dönem içinde olacaksınız. İletişiminizde duraksamalar, eksiklikler ve sıkıntılar oluşabilir. Bu süreçte önemli girişimlerden ve başlangıçlardan kaçının. Biraz yavaşlamaktan ve tedbirli olmaktan zarar gelmez.




Yengeç Burcu: Merkür, geçmişte yaşanmış konu ve olayları hayatınıza taşıyabilir. Çözülmemiş yakın çevre meselelerine odaklanabilirsiniz. 12 haziran a kadar bu süreci bir bilinçaltı temizliği olarak görmelisiniz ve olayları geldiği gibi yaşamalısınız.




Aslan Burcu: Merkür sosyal çevre ve arkadaş alanlarınızda gerilemesine başlıyor. Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, bir davette karşılaşabilir veya var olan arkadaşlık ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara açık olabilirsiniz. Anlaşmalardan kaçının.




Başak Burcu: Merkür sizin kariyer alanınızda gerilemesine başlıyor. Bu dönem zarfında önemli iş başlangıçlarından kaçınmalı ve yeni anlaşmaların altına imzanızı atmamalısınız. Yine toplum önü konuşmalarınızda bazı yanlış ifadelere ve bir takım iletişim sorunlarına açık olabilirsiniz.




Terazi Burcu: Merkür gerilemesinde özellikle az tanıdığınız insanlarla olan iletişiminizde zorlanmalara ve sıkıntılara açık olmalısınız. Eğitimsel konularda, ticaret ve medya işlerinizde ve seyahatlerinizde oluşacak aksiliklere ve sorunlara dikkat edin.




Akrep Burcu: merkür ortaklaşa para alanlarınızda gerilemeye başlayacak. 12 hazirana kadar önemli para işlerinden kaçının. Borç almayın, vermeyin, kredi çekmeyin. Eski ödemeleriniz ve borçlarınızı kapatmak için uğraşabilirsiniz.




Yay Burcu: Evlilik ve özel ilişki alanlarınızda gerileyecek olan merkür, ilişkinizde eski sorun ve olayları karşınıza getirebilir. Sevdiğinizle anlaşmak 12 hazirana kadar kolay olmayacak. Bu dönemi sorunlarınıza çözüm oluşturmak için kullanmalısınız. Bu süreçte taşınmayın ve ortaklı bir işe başlamayın.




Oğlak Burcu: Merkür iş, hizmet alanlarınızda gerileyecek. Bu süreçte işlerinizdeki sorunlar ve aksiliklere karşı dikkatli olun, yeni bir işe başlamayın. İmza atmayın, başlangıçlardan uzak durun. Yine bu dönemde beraber çalıştığınız insanları anlamak veya kendinizi ifade etmek kolay olmayabilir.




Kova Burcu: Aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalara açık bir döneme giriyorsunuz. Bu süreçte sevdiğiniz insana kendinizi ifade ederken zorlanabilirsiniz. Aynı zamanda bu merkür gerilemesinde eski aşklarınız ve onlarla olan konuşmalar ve bazı konu ve olaylar yeniden gündeminize gelecek.




Balık Burcu: Merkür sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda gerilemesine başlayacak. Bu tarihten sonra ailenizle olan iletişiminizde yanlış anlaşılmalara açık bir süreç içerisinde olacaksınız. Ev alım satım ve kiralama işleriniz varsa yapmamaya özen gösterin.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR