Bu haftanın en zor açısı Cuma günü meydana gelecek olan mars- satürn karşıtlığı. Enerjimizin, koşullar ve çevre tarafından engellendiğini, bastırıldığını görebiliriz.Girişimlerimizin ve hareketlerimizin zorlandığına şahit olabiliriz. Bazı işlerimizde bitişler, sonlanmalar oluşabilir. Tehlikeli aktivite ve durumlardan kaçınalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sezgili, sıcakkanlı, hayal gücü yüksek, duyarlı bir kişiliğe sahipsiniz. Karşı cinsin ilgisini çok kolay üzerinize çekiyorsunuz. Doğa üstü konular, gizemli bilgiler ve edebiyat ilginizi fazlasıyla çekiyor. Toplumsal konularda, insanlığı ilgilendiren işlerde başarı sağlayacaksınız. Bu sene hayatınızda değişmesi gerekenlere odaklanmalısınız. Sakin olmak çok işinize yarayabilir.






Koç Burcu: İletişime dayalı bir işinizde kopma, bitiş veya sorunlar baş gösterebilir. Daha büyük adımlar atma isteği ve sorumlulukları, yakın çevrenizdeki ufak tefek işleri etkileyebilir.




Boğa Burcu: Parasal konularda önemli kararlar almayın, bir borcun altına girmeyin veya bir sözleşme imzalamayın. Bir işinizin engellendiğini ve bazı parasal bağlantılarınızın son bulduğunu görebilirsiniz.




İkizler Burcu: Özel hayatınızın sorumlulukları, kendi istekleriniz ve girişimlerinizle karşı karşıya gelebilir. Engellemeler, düşüncelerinizde sinirli olmanıza neden olabilir. Partneriniz yüzünden hayatınızı istediğiniz gibi yaşamadığınızı düşünebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bu gün sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Vücut savunmanız düşük olacağından ateşli ve enfeksiyonel hastalıklara açık bir dönem olabilir. İş hayatınızdaki sorumluluklar üzerinize ağır bir yük bindirebilir.




Aslan Burcu: Sosyal çevre girişimleriniz, özel hayatınızın sorumlulukları yüzünden engellenebilir. Bir arkadaşınızla bozuşabilir veya aşk hayatınızda sorunlara açık olabilirsiniz.




Başak Burcu: İş ve kariyer hayatınızdaki girişimleriniz, ailevi konular yüzünden engellenebilir veya bu alanlarınızda sorunlar yaşayabilirsiniz. Anne- babanız, eşinizin ailesi veya sizin aileniz arasında da sıkıntılar oluşabilir.




Terazi Burcu: Bir iş girişiminiz, seyahat programınız, eğitime yönelik işleriniz engellenebilir. Bu hem sizin sıkıcı, negatif ve dar bakış açınızdan kaynaklanabilir, hem de sorumluluklarınız rahat hareket etmenizi engelliyor olacak.




Akrep Burcu: Maddi konularda bir para işiniz zor girebilir. Veya partnerinizin para alanlarında bir takım engeller ve sıkıntılar oluşabilir. Para işlerinizde sorunlara açık olacaksınız.




Yay Burcu: Sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınıza dikkat edin yoksa ilişkinizde tamiri zor olacak bir noktaya gelmeniz ve bazı konuları sonlandırmanız mümkün. Onun enerjisini kendi sorumluluklarınızla baskılamamalısınız..




Oğlak Burcu: Bir işiniz elinizde olmayan koşullar yüzünden engellenebilir. İş ve sağlık konularında enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin.




Kova Burcu: Aşk hayatınızda ya da sosyal çevre alanlarınızda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Özel hayatınıza ayırmanız gereken vakti, sosyal çevrenize verdiğiniz sözler engelleyebilir. Arkadaşlık ilişkilerinize dikkat edin.




Balık Burcu: Aile ve ev hayatınıza bu dönemde gereken özeni göstermelisiniz. Yine anne ve babanızın arasındaki bazı çekişmeler ve meselelerde size hayatı negatif algılatılabilir. Aile ve iş arasındaki zorlanmalar sizi yorabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR