Bu cumartesi etkinleşen merkür- neptün dik açısıyla, iletişimsel konulara dikkat edelim, kafamız dağınık ve karmaşık olabilir. Karar vermekte ve önümüzü görmekte zorlanabiliriz. Önemli işlerden uzak duralım, aldanma etkisine karşı uyanık davranalım. Konuşulanlar, bazı fikirlerimiz gerçekçi olmayabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yetenekli, becerikli, zeki, sosyal ve aktif bir insansınız. İkna edici tavrınızla bir olayın veya insanın altından girip, üstünden çıkarak istediğiniz duruma getirebiliyorsunuz. Sinirlerinizi kontrol etmeyi öğrenirseniz ve disiplini hayatınızda uygularsanız istedikleriniz sizin olacak. Bu sene, önemli adımlarda gerçekçilikten uzaklaşmayın.




Koç Burcu: İletişime dayalı konularda görüşmeler, anlaşmalar veya konuşmalarınız varsa aldanmalara açık olacaksınız. Bir yandan da akraba, kardeş veya yakın çevrenizde bulunan insanlarla daha açık bir iletişim içinde olmaya çalışın.




Boğa Burcu: Bugün, maddi konularda sosyal çevreniz, arkadaş ortamlarınız sizi yanıltabilirler, aldanmalar oluşabilir. Onlarla beraber bir iş içerisindeyseniz dikkatli olmaya çalışın. Ya da karşınıza gelecek olan iş fırsatını iyi şekillendirin.




İkizler Burcu: Kendi fikirlerinizi toplum içinde empoze etmeye çalışırken oldukça gerçekçi ve dikkatli olmalısınız. Bazı işlerinizde ulaştığınız sonuçlar hayalkırıklığı yaşamanıza neden olabilir. Yanıltıcı durumlardan uzak durmalısınız.




Yengeç Burcu: Eğitim, seyahat alanlarınızda bazı aldanmalar ve yanılgılara bu Cumartesi açık olacaksınız. Daha az tanıdığınız insanlar bazı planlarınızda sizi yanıltabilirler. Başka insanların sözlerine değil, kendi gerçekliğinize inanın.




Aslan Burcu: Bugün, sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan bir organizasyon, seyahat veya grupsal işleriniz konusunda bazı yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla para alışverişlerinden kaçının.




Başak Burcu: Bugün, kalabalık ve göz önünde olacağınız ortamlardaki bazı konuşmalarınız özel yaşantınızda bir takım sorunlara ve hayalkırıklıklarına neden olabilir. Sevdiğiniz insanla birbirinizi kandırmamaya çalışın.




Terazi Burcu: Geleceğinize yönelik planlarınızda, konuşma ve görüşmelerinizde net olmayan koşullar ve durumlar oluşabilir. Önemli işleriniz varsa yeni gelen haftabaşı da dahil olmak üzere dikkatli ve gerçekçi adımlar atmaya çalışın. Bir seyahat işinizde bazı sorunlar oluşabilir.




Akrep Burcu: Bugün iş hayatınızdaki olaylara karşı değişimleri kolay karşılamaya çalışın ve bu haftabaşına iyi hazırlanın. Özel hayatınızda ve ortak parasal konuşmalarda bazı hayalkırıklıkları oluşabilir. Yanılgılardan uzak durmalısınız.




Yay Burcu: Aşk hayatınızda ailenizin sizi yanıltmasına izin vermemelisiniz. Gerek sevdiğiniz insanla, gerekse ailenizle yapacağınız bazı konuşmalar üzerinizde hayalkırıklığı yaratabilir. Özel hayatınızda bu birkaç gün boyunca dengeyi iyi sağlayın.




Oğlak Burcu: Yakın çevrenizin sağlığıyla ilgili konularda bazı yanıltıcı konuşmalar oluşabilir. Bazı iş görüşmelerinizde, fikirlerinizde yakın çevrenizdeki iletişim halinde olacağınız insanlar sizi yanlış yönlendirebilirler. Durumları net ve açıklığıyla görmeye çalışın.




Kova Burcu: Aşk veya eğlence hayatınıza dayalı harcamalarınıza dikkat edin. İsteğinizin dışında bazı alışverişleriniz olabilir. Ya da bu tarihte yapacağınız alışverişler sizi yanıltabilir. Yine sevdiğiniz kişiyle bazı parasal konuşmalarınızda sorunlara açık olabilirsiniz.




Balık Burcu: Bugün, aile hayatınızdaki bazı konuşmalarınızı kararsızlıklarınız ve belirsizliklerinizle çok da bulandırmayın. Bazı konularda aldanmalar içinde olabilirsiniz. Ya da aile büyüklerinizle işler istediğiniz gibi gitmeyebilir.



















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR