Bugün devreye giren güneş-neptün olumlu etkileşimiyle oldukça yaratıcı, duygusal ve yardımsever etkiler altında olacağız. Kendimizden çok başkalarını düşünmek kendimizi mutlu hissettirecek..Yaşadığımız olaylarda resmin bütününü görebilecek ve herşeye daha farklı bir anlayışla yaklaşacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; iş ve ticaret hayatınızda oldukça başarılısınız.Uzağı gören yönünüzle tehlikelerden ve zorluklardan kolaylıkla sıyrılıyorsunuz.Akraba veya kardeşlerinizden kazançlarınız olabilir. Bu sene, hayatınızda keyfiniz yüksek olacak. Bazı fırsatları iyi değerlendireceksiniz.




Koç Burcu: Bugün beklenmedik yerlerden parasal çözümler elinize ulaşabilir. İş alanlarınızda gücünüzü etkili bir şekilde kullanabileceksiniz. Yakın çevrenizle hayatınıza dair yapacağınız planlarda şanslı etkiler altında olacaksınız.




Boğa Burcu: Sosyal çevrenizdeki insanlar size yardımda bulunabilirler. Geleceğinizi şekillendirirken onlardan istediğiniz anlayışı ve şefkati görebilirsiniz. Parasal konularda önemli şanslarınız, konuşma ve görüşmeleriniz devreye girebilir.




İkizler Burcu: Gün içinde geri planda duracağınız ve başkaları için yapacağınız işlerde kendinizi mutlu ve iyimser hissedeceksiniz. İş alanlarınızda beraber çalıştığınız insanlara yaptığınız yardımların karşılığını alabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün beklenmedik yerlerden işiniz adına güçlü destekler alacaksınız ve kendinizi iyi hissedeceksiniz. Sosyal veya grupsal işlerinizde yaratıcılığınızı konuşturacak ve başkalarını düşünerek hareket edeceksiniz.




Aslan Burcu: İş alanlarınızda başkalarından beklediğiniz desteği alabilir, önemli iş görüşmeleri yapabilirsiniz. Kendinizden çok herkesin hayrını düşünmek size kazandırabilir. Şansınız açık olacak.




Başak Burcu: Ortaklı işlerinizde ve özel ilişkilerinizde yardımseverliğiniz ve anlayışınız bugün ön planda olacak. Sevdiğiniz kişiyle seyahat planlamalarınıza odaklanabilirsiniz. Önemli paraya dayalı iş bağlantıları devrede olabilir.




Terazi Burcu: Akşam saatlerinde kişisel istekleriniz ön planda olabilir. Heyecanlı bir haber alabilirsiniz. Gün içinde iş alanlarınızda bazı yardımlar alacaksınız. Ortaklı işlerinizde geleceğe yönelik konuşma ve görüşmeleriniz devrede olabilir.




Akrep Burcu: Organizasyona dayalı işleriniz, çevre ilişkileriniz devrede olabilir. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insana desteğiniz yüksek olabilir veya siz ondan beklediğiniz desteği görebilirsiniz. Özel hayatınızda yaratıcılığınız ve anlayışınız yüksek olacak.




Yay Burcu: Bugün, iş alanlarınızda mantığınızı devreye sokacak, sizi harekete geçiren işler içine gireceksiniz. İş alanlarınızda da desteği ailenizden de alabilirsiniz. Onlara karşı sevgidolu ve anlayışlı tavırlar içindesiniz.




Oğlak Burcu: Hayattan alacağınız keyif yüksek olacak. Sevdiğiniz kişiyle zorlandığınız konuları konuşabilir ve bir uzlaşmaya varabilirsiniz. Çocuğunuza ve yakın çevrenizdeki insanlara karşı anlayışınız ve fedakarlıklarınız yüksek olabilir.




Kova Burcu: Parasal konularda ailenize yardım edeceksiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla konuşma ve görüşmelerinizin artması sizi mutlu edebilir seyahat, eğitim, ticaret alanlarınıza yönelik uğraşılarınız devreye girmeye başlayacak.




Balık Burcu: Bugün, yakın çevrenizdeki insanlar kişisel girişimleriniz için size yardım edebilir. Onlara karşı oldukça anlayışlı ve fedakar olabilirsiniz. Kazançlarınıza yönelik konularda şanslı etkiler altında olacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR