Bugün ve yarın öğleden sonraya kadar Ay Yengeç burcunda dolaşacak. Yengeç burcu, astrolojide göğüs ve mideyi, mide boşluğundaki organları temsil eder. Ay bu burçta dolaşırken bu organlarımızı hassaslaştırdığından acil olmadıkça operasyonlardan bu tarihler arası kaçınmakta fayda var. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Partnerimizi şımartabilir, sevdiğimiz insanla baş başa yemek yemeyi tercih edebiliriz.Yürüyüşe çıkmak, aile ziyaretleri gerçekleştirmek, fazla harekete ihtiyaç duyulmayan aktivitelerde bulunmak en iyisi.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yaşamdaki herşeye büyük bir saygıyla yaklaşıyorsunuz. Kendinize olan güveninizi arttırmalı, iş hayatınızda gereğinden fazla sorumluluk üstlenmemelisiniz. Bu sene, maddi anlamda gereken tatmini sağlayacaksınız. İşlerinizde güzel açılımlar oluşabilir.




Koç Burcu: Bugün alışkanlıklarınıza göre hareket etmek isteyecek, işlerinizi evinizden halletmeye meyilli olacaksınız. Sorumluluklarınızı biliyor ve buna göre davranıyorsunuz. Hayattan alacağınız keyif bugün yüksek olacak.




Boğa Burcu: Bugün yerinde duramayan yapınızla yakın çevre ilişkileriniz için koşturacaksınız. İletişime geçmek sizi mutlu edecek. Akraba veya kardeşlerinizle kısa vadeli planlar içinde olabilirsiniz.




İkizler Burcu: Maddi konular bugün hayatınızda önemli olacak. Para dengenizi iyi ayarlamalısınız. Sosyal çevre alanlarınızda veya gruplarla olan işlerinizde arkadaşlarınız bazı konularda moralinizi kolay etkileyecekler.




Yengeç Burcu: Sizin için önemli olan olayların peşinden gidecek, arkadaşlarınızla aranızda iyi bir iletişim bağı oluşturacaksınız. İçinize doğan ve altıncı hissinizi harekete geçiren olaylar yaşamanız mümkün.




Aslan Burcu: Bugün hayatınızda sahip olduklarınızın farkında olacaksınız. Dış ortamlarda diğer insanlar yerinize plan ve program yapabilirler. Onlarla iyi anlaşacaksınız. İş alanlarınızda güzel gelişmelere gebesiniz.




Başak Burcu: Sosyal ortamlarda bulunacağınız ve sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla hasret gidereceğiniz bir gün olacak. Kendinizi geliştireceğiniz alanlarda, seyahat ve eğitim işlerinizde güzel gelişmeler içinde olabilirsiniz.




Terazi Burcu: Ortaklaşa maddi konularda desteğiniz tam olacak. Bugün istediğiniz sonuçlara rahatlıkla ulaşacaksınız. Göz önünde olacağınız alanlarda sevdiğiniz kişiyle bazı tepkilere açık olsanız bile, atlatmasını bileceksiniz.




Akrep Burcu: Bir arada olduğunuz ortamlarda ve ortaklı işlerinizde hayat sizi destekleyecek. Siz nasıl davranmanız gerektiğini bildiğiniz için insanlardan fayda sağlayacaksınız. Özel hayatınızda gezmek, dolaşmak, keyif yapmak isteyebilirsiniz.




Yay Burcu: Ortaklaşa maddi giderlerinizi kontrol altına almak veya sevdiğiniz kişiyle aynı adımları atmak isteğiniz bugün yoğun olacak. Tutkularınız ve arzularınız konusunda anlaşmaya varmanız kolay görünüyor.




Oğlak Burcu: Özel hayatınızda şefkatli ve duyarlı hareketleriniz aile hayatınızda alınganlık yapmaya ve herşeyi kişisel algılamanıza neden olabilir. Yine de keyfinize diyecek olmayacak, sevdiğinizle güzel konuşmalar içinde olacaksınız.




Kova Burcu: Aileniz ve ilişkileriniz arasındaki dengeyi sağlayacağınız ve karşı cinsle anlaşacağınız bir gün olacak.Ailenizin ve sevdiklerinizin yükünü taşımayı ve üstlenmeyi istekle karşılayacaksınız.




Balık Burcu: Kendinizi keyifli ve rahat hissedeceğiniz bugün özel hayatınızda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Biraz üzerinizde biriken gerginliğinizi kenara atmakta fayda var. Ani gelişmelere açık olmanız gereken bir gün.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR