Bugün büyük düşünceler, konuşmalar ve görüşmeler devrede olabilir. Hayata iyimser duygularla yaklaşacağımızdan abartılı kararlardan ve sözlerden mümkün olduğunca kaçınalım yoksa tutamayacağımız sözler altına girebiliriz. Marsın- plütondan alacağı olumlu açılarla harekete geçmek ve zor, ağır işlerimizi kolaylıkla halletmek öne çıkabilir. Bir işimizi yaparken sadece kendimizi değil, grubun yararına olan şekilde hareket edebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; azimli, sabırlı, özenli, iradeli, ne istediğini bilen bir insansınız. Sanata karşı özel yetenekleriniz var. Saygın ve etkili bir çevreniz var ve dostlarınız size çok bağlı. Yaşamda bir çok konuda şansınız yüksek olacak ve pek çok kez önemli fırsatlar yakalayacaksınız. Bu sene, hayatınızda önemli fırsatlar yakalayacak kendinizi şanslı hissedeceksiniz.




Koç Burcu: Risk alacağınız işlerde, aşk, eğlence veya çocuk alanlarınızda hem büyük düşünecek, hem de biraz fazla abartmaya meyilli olacaksınız. İş alanlarınızda veya grupsal işlerinizde ağır iş sorumlulukları altına girmekten korkmayacaksınız.




Boğa Burcu: Geleceğinize yönelik işlerinizde kolay organize olacak, diğer insanlarında yapacaklarını yabana atmayacaksınız. Ailevi konularda bazı konuşmalarınızda aşırı iyimserlikle veya çoşkuyla hareket edebilir, abartılı sözler içinde bulunabilirsiniz.




İkizler Burcu: Yakın çevrenizle beraber yapacağınız planlarda fazla düşünebilir ve biraz da olayları abartabilirsiniz. Kendi iç dinamiklerinizin farkında olacak ve yalnız kaldığınız ortamlarda duaya, meditasyona daha çok yöneleceksiniz.




Yengeç Burcu: Ortaklaşa yapılacak grupsal işlerinizde ağır yüklerden ve sorumluluklardan korkmayacaksınız. Bir yandan da arkadaşlarınız veya çevrenizle yapacağınız işlerinizde parasal yönden aşırı abartılı tekliflerden ve sözlerden uzak durmalısınız.




Aslan Burcu: İş hayatınızda yapmanız gereken işlerinizde kolay organize olacak ve ağır işlerin altına girmekten kaçınmayacaksınız. Enerjiniz yüksek olabilir. Önemli iş görüşmelerinizde abartılı kararlardan ve sözlerden uzak durmanız gerekebilir.




Başak Burcu: Seyahat, eğitim, medya işlerinizde enerjinizi daha yoğun ve etkili bir şekilde kullanabileceksiniz. Başkalarının yanında kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Bu güç size tutamayacağınız abartılı sözler verdirtebilir.




Terazi Burcu: Ailevi ortak parasal işlerinizde kolay organize olacak ve iş yükümlülüklerinizi rahat yerine getireceksiniz. Sosyal işlerinizde bazı konuşmalar gündeme gelebilir. Bu görüşmelerde yapabileceklerinizden daha fazlası için söz vermemelisiniz.




Akrep Burcu: Özel ilişkilerinize dayalı işlerinizde enerjinizi ve gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insana, ailesi ve toplum önünde vereceğiniz sözlere dikkat edin. Aşırı iyimserlikle abartılı konuşmalar içinde olabilirsiniz. Bu etki iş ortağınıza karşı da geçerli olabilir.




Yay Burcu: Bugün iş alanlarınızda büyük düşünecek ve projelerinizi görüşmekten çekinmeyeceksiniz. Buraya kadar sorun yok yalnız bu görüşmeleri aktarırken ya da yaparken aşırı abartarak tutamayacağınız sözler altına girmemelisiniz. Buna dikkat edin.




Oğlak Burcu: Aşk hayatınızda harekete geçme isteğiniz yüksek olabilir. Bu alanda aşılması gereken konular varsa elinizi taşın altına koymaktan çekinmeyebilirsiniz. Hoşlandığınız veya sevdiğiniz insanla konuşmalarınızda abartıdan ve tutamayacağınız sözlerden kaçının.




Kova Burcu: Aile hayatınız için yapacağınız zor işlerden gocunmayacak ve işlerinizi kolay halledebileceksiniz. Özel hayatınızda bazı fikirleriniz büyük olabilir, bu yüzden özellikle partnerinizle konuşmalarınızda abartıdan kaçının ve tutamayacağınız sözler altına girmeyin.




Balık Burcu: İş bitirici hareketlerinizle güçlü ve etkili işlere hazır olduğunuzu göreceksiniz. Sosyal çevrelerdeki önemli işlerinizde şans sizden yana. İşlerinizde herşeyin daha büyüğünü ve fazlasını istediğinizden boyunuzdan büyük işlere kalkışmamaya çalışın.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR