Bugün ve yarın Ay Koç Burcunda dolaşıyor. Beyin sistemimiz uyarılıyor. Baş ağrıları, migren, sinüs veya beyne kan hücumu bugünlerde etkili olabilir. Bu bir kaç gün mümkün olduğunca bu operasyonları olmamakta fayda var. Özellikle estetik operasyonlardan uzak durmalıyız. Beslenmede protein günleri olduğundan bu günlerde protein ağırlıklı beslenmek vücudumuzun ihtiyaçlarınız karşılayacaktır. Duyularımız fazlasıyla hassas olacağından kendimizi huzursuz ve gergin hissedebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sorumluluk almayı görev gibi gördüğünüzden, başkalarının yükümlülüklerini üstünüze almaktan kaçınmıyorsunuz. Bu sene iş alanlarınızda beklenmedik olaylarla karşılaşırsanız biraz daha soğukkanlı olmalısınız zira bazı şeyler sizin elinizde değil. Özel hayatınızda şansınız yüksek.




Koç Burcu: Bugün gününüz hızlı ve çabuk akabilir. Yapmak istediğiniz hertür iş için acayip bir istek duyabilirsiniz. Kısa vadeli, yakın çevrenizle yapacağınız planlar sizi mutlu kılacak. İş alanlarınızdaki karşılaştığınız sorunları ve sıkıntıları gözden geçirmeye başlayacaksınız.




Boğa Burcu: Duyacağınız veya paylaşacağınız bazı konular hemen hareket etmeniz gerektiğini düşünmenize yol açsa bile, bu birkaç gün önemli işlere kalkışmayın. Beklenmedik yerlerden elinize bir miktar para geçebilir. Hayatınızı gözden geçireceksiniz.




İkizler Burcu: Sosyal işlerinizde, arkadaş ortamlarınızda sizi harekete geçiren birçok konu olabilir. Bugün konuşurken ağzınızdan çıkanları kulağınız duymalı ve önemli sırlarınızı paylaşmamalısınız. Ortaklaşa para alanlarınızı gözden geçirmeli ve sorunları farketmelisiniz.




Yengeç Burcu: İş ve kariyer hayatınızda aceleci ve biraz da sabırsız adımlar atmaya meyillisiniz ama özellikle bugün bunu yapmamaya çalışın. Önemli işler karşınıza gelse bile kararlarınızı haftabaşına bırakın. Özel hayatınızı gözden geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz.




Aslan Burcu: Seyahat, eğitim veya medya alanlarınızda önemli adımlar atma arzunuz yüksek olsa bile bu birkaç gün daha sakin durmanız gerekebilir. Arkadaşlarınızla keyfinizi ve bağlarınızı güçlendirebilir, duygusal olarak kendinizi mutlu edecek işlerin üzerine düşebilirsiniz.




Başak Burcu: Halledilmesi gereken parasal işlerinizde bugün üzerinizde bir acelecilik ve sabırsızlık görebilir. Herşeyin bir sebebi vardır sözünü hayatınızda uygulayamayabilirsiniz. Aşk hayatınızda üzerinizde hissettiğiniz baskıyı kendinizce gözden geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz.




Terazi Burcu: Aile hayatınızdaki dönüşümleri, kendi tavırlarınızı gözlemleyeceğiniz ve üzerinde düşüneceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz. Özel hayatınızda sabırsız ve biraz da aceleci davranmanız söz konusu olabilir. Sosyal çevrenizle planlarınıza odaklanın.




Akrep Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda aldığınız geri dönüşümlerle hemen harekete geçmek ve kafanızdakileri uygulamak için sabırsızlık duyabilirsiniz. Bu düşünceler için birkaç gün daha beklemelisiniz. Yakın çevrenizdeki güç dengelerini gözlemleyerek ilerlemeye başlayacaksınız.




Yay Burcu: Aşk hayatınızda veya çocuğunuzla olan ilişkinizde hızlı ve aceleci tavırlar içine girebilir, istediğiniz sonuçları biran önce almak isteyebilirsiniz. Maddi konularda etraflıca düşünmeniz gereken bir döneme giriş yapacaksınız, herşeyi gözden geçirmelisiniz.




Oğlak Burcu: Aile hayatınızda sabırsız ve çabuk harekete geçme isteğinizle ilerleyeceğiniz bugün kafanızdaki planları ortaya koymaktan kaçınmalısınız. Yine de evinizde yapılması gerekenler üzerine düşecek ve duygusal tatmini sağlayacaksınız.




Kova Burcu: Yakın çevrenizle kuracağınız iletişimde sabırsız ve aceleci etkiler söz konusu olmasına rağmen bugün kısa ve keyifli planlarınızda devrede olacak. İletişim işlerinizde önemli kararlarınızı yarından sonraya bırakmalısınız.




Balık Burcu: Arkadaşlık ve sosyal çevre ilişkilerinizi ve onların üzerinizdeki etkilerini gözden geçireceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız. Maddi konularda aceleci kararlardansa daha çok aile hayatınızın para işlerinizin üzerine eğilmelisiniz.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR