Bugün oluşan venüs- satürn karşıtlığıyla ilişkilerimizde bir takım zorlanmalar veya bitişlere açık olmalıyız. Bazı işlerimiz bitebilir, var olan ilişkilerimizde mesafeli ve soğuk davranışlar ortaya çıkabilir. Aynı gün merkür boğa burcuna geçecek ve 15 gün boyunca iletişimimizde daha kararlı, inatçı ve somut davranışlar sergilemeye meyilli olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yaratıcı, yetenekli, organizasyon konusunda kabiliyetli, sorumlu ve herkesi düşünen bir insansınız. Pazarlama ve satış konusunda yeteneğiniz çok fazla. Hizmet ederek ve kendinizi ortaya koyarak mutlu oluyorsunuz. Bu sene, ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.




Koç Burcu: Yaptığınız işlerdeki sorumluluklarınız, yakın çevrenize yetişememenize ve onlarla olan ilişkilerinizde zorluklar yaşamanıza neden olabilir. Düşünsel olarak huzursuz yalnız ve biraz da hırçın olabilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün, parasal konularda bazı zorlanmalar ve sorunlar yaşamaya müsait olacaksınız. Sorumluluklarınız sizi zorlayabilir ve kendinizi bu sorumluluklarınızda yalnız hissedebilirsiniz.




İkizler Burcu: Özel hayatınızda soğukluklar, anlaşmazlıklar veya zorluklar yaşayabilirsiniz. Kendinize ve hayatınıza olan bu düşkünlüğünüz, özel hayatınızda bazı zorlanmaları beraberinde getirebilir. Sevdiğiniz insan sizin onu anlamadığınızı düşünebilir.




Yengeç Burcu: Bu hafta enerjiniz düşük olacağından kendinize önem vermelisiniz. Sağlığınıza ve gelişecek bazı iş olaylarına karşı dikkatli olun. İş sorumluluklarınız sizi ve sağlığınızı zorlayabilir.




Aslan Burcu: Sosyal ilişkileriniz, özel hayatınızdaki sorumluluklarınız yüzünden zorlanabilir. Çocuğunuzun veya aşk hayatınızın sorumlulukları bazı arkadaşlarınızla aranızda sorunlara neden olabilir. Ya da çevrenizin sizi hiçbir konuda anlamadığını düşünebilirsiniz.




Başak Burcu: Ev ve aile sorumluluklarınızın iş konularında sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin. Eşinizin ailesi ve kendi ailenizin arasında kalabilir, aile sorumluluklarınız yüzünden kendinizi mutsuz ve negatif hissedebilirsiniz.




Terazi Burcu: Zihinsel olarak huzursuz olabilirsiniz. Kendinizi gelecek adımlarınızda yalnız ve biraz da karamsar hissetmeniz mümkün. İş ilişkilerinizin bozulmaması için biraz daha olumlu olmaya çalışın.




Akrep Burcu: Maddi sorumluluklarınız bazı zorlanmalar yaşamanıza neden olabilir. Sevdiğiniz insanla senin paran benim param muhasebesine kalkışmayın ve ortaya çıkacak ödeme veya borçlarda sorumluluklarınızı bilerek adımlar atmaya çalışın.




Yay Burcu: Sevdiğiniz insanla olan ilişkininizde mesafeler oluşabilir ya da özel hayatınızda kendi sorumluluklarınızın size ağır geldiği bir dönem olabilir. Her halükarda ilişkilerinize ve ortaklı işlerinize dikkat etmeniz gerekecek.




Oğlak Burcu: Bugün sağlığınıza ve özellikle iş hayatınızdaki ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. İş ilişkilerinizde beklenmedik olaylar nedeniyle bozulmalar ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda hareketlenmeler başlıyor.




Kova Burcu: Aşk hayatınızda sorumluluklarınızdan kaynaklı olarak bazı zorlanmalar veya sorunlar oluşabilir. Duygularınızı ve hissettiklerinizi karşı tarafa aktarmakta zorlanabilirsiniz. Ailenizle konuşmalarınız artacak.




Balık Burcu: İş alanlarınızdaki yoğunluklar, aile hayatınızda bazı sorunlara neden olabilir. İlişkinize bu dönem dikkat etmelisiniz. Kendinizi aile alanlarınızda veya ev hayatınızda biraz yalnız ve negatif hissedebilirsiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR