Bu Pazar gökyüzünde oluşan mars- neptün olumlu açısıyla kendimiz için değil, başkaları için yapacağımız fedakarlıklar, atacağımız adımlar kendimizi mutlu hissetmemize neden olabilir. Yaratıcılığımız yüksek çalışabilir. Ayın açılarına baktığımızdaysa karşı cinsle bazı anlaşmazlıklara açık olsak bile, akşam saatlerinde güzel ortamlarda bulunma ve sevgi paylaşımlarımız artabilir.



BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; sağlam, sempatik, güzel, sanatçı bir insansınız. Güzel ve estetik olan herşeye fazlasıyla ilgi duyuyorsunuz. Biraz bencilliğiniz var ve aşırı merakınız nedeniyle etrafınızda neler olup bittiğini bilmek istersiniz. Bu sene, kendinizden çok başkalarını önemseyebilirsiniz. Yine de şansınız yüksek çalışacak.

Koç Burcu: Bu Pazar, maddi anlamda enerjinizi daha faydalı işler, toplumsal konular veya yardım içeren alanlarda harcayabilirsiniz. Göz önünde olmak isteyişiniz bazı kişisel planlarınızla çakışabilir. Herşeyi aynı anda yapma isteğinizi frenlemelisiniz.




Boğa Burcu: Bugün enerjinizi daha çok sosyal ortamlarda verdiğiniz sözler için harcayabilirsiniz. Çevrenize ve sizi seven arkadaşlarınıza yardım etmek öne çıkabilir. Kafanızdaki plan veya projeleri realiteye oturtmakta zorlanıyorsunuz, belki de iyi bir tavsiye almaya ihtiyacınız var.




İkizler Burcu: Pazar günü, enerjinizi biraz yükseltmeniz önem kazanabilir. Yine de toplumsal konularda fedakarlıklara açık olacaksınız. Ortak para harcamalarınız sosyal ortamlarda canınızı sıksa bile, akşam saatlerinde kafanızı dağıtmak önem kazanabilir.

Yengeç Burcu: Pazar günü, enerjinizi daha çok arkadaşlarınıza ve onlarla yapacağınız planlara ayırabilirsiniz. Fedakarlıklarınız ve onlar için yapacaklarınız önem kazanabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz kişinin ihtiyaçlarına cevap vermekte zorlanıyor gibisiniz.

Aslan Burcu: Pazar günü, enerjinizi daha çok göz önünde olacağınız ortamlarda harcayabilirsiniz. Ortak parasal harcamalarınız başkaları adına daha yoğun olabilir. Günlük yapmanız gereken işleriniz sizi ve planlarınızı sıkıştırabilir, biraz partner desteğine ihtiyacınız var.




Başak Burcu: Sevdiğiniz insan için enerjinizi daha çok tanımadığınız dış ortamlarda harcayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın düşüncelerini ve isteklerini önemseyeceksiniz. Çok da eğlenceli başlamayacak olan gününüz öğleden sonra keyfinizi yükseltebilir.




Terazi Burcu: Pazar günü enerjinizi daha çok yapmak durumunda kalacağınız işlerinize harcayacaksınız. Başkaları için yapacağınız fedakarlıklar yüksek olabilir. Özel hayatınızda partnerinizle bazı anlaşmazlıklara açıksınız neyse ki akşam saatlerinizde eğlence dozunuz daha yüksek.




Akrep Burcu: Pazar günü, sevdiğiniz insanla şefkatli ve biraz da fedakar etkilerle yolunuza devam edeceksiniz. Gün içinde hızlı ve kısa planlarla geçen programlardan sonra akşam saatlerinde evinizde dinlenmek ve haftanıza hazırlanmak isteyebilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün aile hayatınız için yapmanız gerekenler enerjinizin çoğunu alabilir. Onlara fedakar etkilerle yaklaşacaksınız. Sahip olduklarınızı önemseyeceğiniz bu hafta karşı cinsle bazı noktalarda buluşmakta zorlanmalar oluşabilir.




Oğlak Burcu: Pazar günü, enerjinizi yakın çevrenizdeki insanlara harcayacaksınız, onların istekleri eğlencenizi ve keyif alanlarınızı belirleyebilir. Aile hayatınızda bazı fikirleri hayata geçirmekte veya önemsemekte zorlanabilirsiniz.




Kova Burcu: Bu haftasonu parasal işlerinizle uğraşmanız aile hayatınızda bazı fedakarlıklar içine girmenize neden olabilir. Gün içinde daha çok geri planda olmak isterken akşam saatlerinde isteğiniz ve enerjiniz yerine gelmeye başlıyor.




Balık Burcu: Bugün enerjinizi daha çok yakın çevrenizdeki insanlara kaydıracaksınız. Onlarla yapacağınız planlar hayatınızda bazı fedakarlıkları ortaya çıkarabilir. Sosyal ortamlarda hızlı geçen gününüzün ardından akşam saatlerinde biraz iç dünyanıza yönelebilirsiniz.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR