Bugün devrede olan güneş- merkür kavuşumuyla cesur fikirlerimizi ortaya koyabiliriz. Konuşmalarımız ve görüşmelerimiz hızlanabilir. İşlerimizi sonuca ulaştırmak ve çözüm üretmek için uygun bir gün olacak yalnız olaylara tek taraflı bakmamaya özen gösterelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, aktif, duyarlı, sempatik bir insansınız. Sevdiklerinize karşı oldukça fedakar davranıyorsunuz. Denizi sevdiğinizden, deniz aşırı ülkelere yolculuk, seyahat etmekten keyif alırsınız. En ufak bir zorlanmayla karşılaştığınızda asabi tarafınız hemen ortaya çıkıyor. Bu sene, önemli bir takım görüşmeler içinde olabilirsiniz. Seyahatleriniz mutluluk verici olacak.






Koç Burcu: Bugün hayatınızı konuşmak, paylaşmak önem kazanabilir. Olaylara tek taraflı bakmamaya çalışırsanız görüşmelerinizden daha büyük faydalar sağlayabilirsiniz. Kafanızda fikirleri mantıkla hayatınıza geçirmelisiniz.




Boğa Burcu: Bu Cuma olaylara daha mantıklı ve biraz da tek taraflı bakmaya yatkın olacaksınız. Aşk ve ev hayatınızdaki ve maddi konulardaki sorunlarınıza çözümler üretebilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün önemli bir davet veya organizasyon için önemli konuşmalar veya görüşmeler içinde olabilirsiniz. İnsanların sorunlarına kolay çözümler üretebileceksiniz yalnız kendi işlerinizde tek taraflı olmamaya çalışın.




Yengeç Burcu: Gün içinde, iş alanlarınızda durumları toparlamak, görüşmeler yapmak ve sorunların çözmek için harekete geçebilirsiniz. Mantığınızı devreye sokacak, önemli duyurularınızı yapabileceksiniz.




Aslan Burcu: Seyahat, eğitim, medya veya yabancılarla yapılacak olan işlerinizde mantığınız devrede olacak. Önemli bir görüşme veya konuşmalar içinde olabilirsiniz. Durumları toparlayacağınız bu tarihte bir işinizde nihai kararlar alabilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün özellikle banka, kredi, faiz, sigorta primi, ödemeleriniz konusunda kafanız çözüme yönelik ve mantıklı çalışabilir. Almak istediğiniz bir kredi varsa anlaşma yapabilirsiniz.




Terazi Burcu: Bu Cuma birebir ilişkilerinizde, özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde önemli bir görüşme içinde olabilirsiniz. Olaylara yaklaşımınız mantıkla olacak yalnız tek taraflı olmamasına dikkat edin. Çözüme çok yakın olacaksınız.




Akrep Burcu: Bugün bir görüşmede nihai sonuçlara erebilirsiniz. Önemli konuşmalar içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda karşınıza gelecek olan fırsatlarda mümkün olduğunca geniş bakış açısıyla ilerlemeye çalışın.




Yay Burcu: Yaşadığınız sıkıntı ve sorunlara çözüm üretmek için uygun bir gün olabilir. Sevdiğiniz insanla konuşmalarınızda mantığınızı devreye sokacak ve kafanızdaki onunla paylaşabileceksiniz.




Oğlak Burcu: Bugün evinizdeki konuları ve aile meselelerinizi konuşmak gözden geçirmek için uygun birgün olabilir. Bir ev işiniz varsa o işinizde nihayete erebilir, gerekli görüşmeleri tamamlayabilirsiniz.




Kova Burcu: Bu Cuma önemli bir iş sonuca erebilir. Görüşmeler ve konuşmalar içinde olacak, olaylara daha mantık ve çözümsel yaklaşacaksınız. Yakın çevrenizdeki insanların sorunlarına merhem olabilirsiniz.




Balık Burcu: Bir sorun yaşarsanız bu sorunları çözüme ulaştımanız bu Cuma günü hiç zor olmayacak. Bir yandan da yeni bağlantılar ve konuşmalar oluşabilir. maddi konularda mantığınızın ve girişimcilik ruhunuzun aktif olmasına izin verin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR