Haftaya ay boğa burcundayken maddi konulara ve parasal işlerimize odaklanarak başlıyoruz. Bu hafta olumlu açılar altındayız. Salı günü ilişkilerimizde sevgidolu ve fedakar yaklaşımlarımız yüksek olacak. Çarşamba günü üstlerimizden, patron ve otorite figürlerinden istediğimiz desteği görmek zor olmayacak. Sorumluluklarımızı bilecek ve kalıcı adımlar için harekete geçeceğiz. Cumartesi günü eğlencenin dozunu arttırabilir, hayattan alacağımız keyifle abartılı harcamalar ve tüketim içinde bulanabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, sağlam, sosyal, becerikli, sevecen bir insansınız. Halkla ilişkiler ve işin içinde insan olan her tür işte kendinizi gösterebilirsiniz. Amaçlarınız doğrultusunda hareket etmeyi iyi beceriyorsunuz. Bu sene, aile hayatınızda güzel gelişmeler içinde olabilirsiniz.




Koç Burcu: Haftaya maddi konular ve bu konulardaki görüşmeler ve ilişkiler hayatınızda etkili olarak başlayacaksınız. Güzel ve farklı olan herşeyden mutluluk duyuyorsunuz ve ilginiz bugün daha çok materyalist konular üzerine yoğunlaşacak. Bencilliğiniz yüksek olabilir.




Boğa Burcu: Hayatınıza yön vermek istediğiniz bir çok konu ve alan olabilir. Tek sorun hangisinden başlayacağınızı tam olarak kestiremiyorsunuz. Hayatınızın güzel gelişmeleri arasında yapmanız gerekenler için bir an önce planlarınızı hazırlamalısınız. Keyfiniz yüksek olacak.




İkizler Burcu: Bilinçaltınızı aktive eden konularda bugün hisleriniz sizi doğru bir şekilde yönlendirecek. Korku ve endişelerinizi idare etmesini iyi becereceksiniz. Platonik aşka düşkünlük veya var olan ilişkinizde kendinizi feda etmeye yatkınlık hissedebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Dostluk ve arkadaşlık ilişkilerinizde kendinizi rahat ve iyi hissediyorsunuz. Bir arada olduğunuz insanlar sizi adeta kucaklıyor ve yaptıklarınızı takdir ediyorlar. Özel hayatınızdaki güç gösterileri içsel gerginliklerinizin tek sebebi olabilir.




Aslan Burcu: Kafanız tamamen kendi işinize odaklı çalışıyor. Bu ara artan iş taleplerini karşılamakta zorlanabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizi güçlü tuttuğunuz müddetçe çoğalan işleriniz size yük olmaktan ziyade güzel kapılar açacak. Bu dönemi es geçmeyin ve iyi değerlendirin.




Başak Burcu: Kendinizi bir yandan geliştirmeye uğraşırken, diğer yandan eğlenceli ortamların içinde olmaya özen gösteriyorsunuz. Kafanız ve aklınız çok meşgul ama canınız ağır işlerle uğraşmak istemiyor. Farklı kültürden insanlarla vakit geçirmek size iyi gelebilir.




Terazi Burcu: Maddi konularda paranızı idare etmeyi ve nasıl kullanmanız gerektiğini bileceğiniz ve bu konularda sorunlarınıza kalıcı çözümler bulacağınız bir gün içindesiniz. Her konuda içgüdüsel davranmaya müsaitsiniz ve gizemli olan herşey ilginizi çekiyor.




Akrep Burcu: Özel hayatınızda beraber olduğunuz insanla konuşmak, sorunlarınızı halletmek ve ilişkinizi ilerletmek için harika bir gün olacak. Kendinizden çok karşı tarafın isteklerine yönelik olmanız işinizi kolaylaştırabilir. Ortaklaşa işleriniz için de güzel bir gün.




Yay Burcu: Beraber çalıştığınız insanlarla ilişkileriniz iyi bir noktaya ilerliyor. Bugün iş ve hizmet alanlarınızda bir çok konuya içgüdüsel yaklaşabilirsiniz. Güzel ve estetik bakış açınız yaptığınız işlerde farkedilmenizi sağlayacak. Sağlığınızda abartıdan ve özellikle çok yemekten kaçının.




Oğlak Burcu: Aşk hayatınızda olumlu gelişmelere gebesiniz. İçiniz kıpır kıpır ve sizin eğlenmeye her zamankinden daha fazla ihtiyacınız var. Çocuk sahibi olmak isteyen oğlaklar uygun bir dönem içindeler. Çocukları olanlar onların isteklerine karşılık vermekten keyif alacaklar.




Kova Burcu: Eviniz ve işiniz arasında yalpaladığınız bu dönem önceliklerinizi sıraya oturtmanız her zamankinden daha önemli olacak. Sevdiklerinizle bir arada olacak, dargın olduklarınızın gönlünü alacak, ailenizin gözbebeği olmayı başaracaksınız. Parasal konulara dikkat.




Balık Burcu: İletişim kuracağınız insanlar fazlalaşıyor. İşinizle ilgili konularda bir çok insandan destek ve yardım istemek öncelikleriniz arasında yer alabilir. Akraba veya kardeşlerinizle olan iletişiminiz artarken, girdiğiniz çevrelerde insanları etkilemeyi başaracaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR