Bugün ve yarın öğlene kadar Ay Balık Burcunda olacak. Salgı sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide Balık burçları, ayakları, ayak parmaklarını ve mukus salgısını temsil eder. O yüzden mümkün olduğunca bu organlarımızı işin içine alacak ameliyat ve operasyonlardan uzak durmalıyız. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Şeker hastaları bu bir kaç güne çok dikkat etmemeliler.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, keyifli , anlayışlı, cömert ve insanları önemseyen bir insansınız. Akıllısınız ve sizi mutlu edecek işin peşinden koşuyorsunuz. Ailenize karşı güçlü bir bağınız var. Sosyalliği ve güzel ortamları seviyorsunuz. Bu sene, iş hayatınızda mücadelerinizin karşılığını alacaksınız.




Koç Burcu: Gününüze geri planda durarak ve isteksiz başlamanız mümkün. Bugün geçmişle karşılaştırmalarınız fazla olabilir. Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde bazı engeller ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Girişim veya planlarınızın desteklenmediğini düşünebilirsiniz.




Boğa Burcu: Sosyal ortamlarınız veya kalabalık gruplarla olan işlerinizi ön planda tutabilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde yardımseverlik ve anlayışınız fazla olabilir. İş ve hizmet alanlarınızda yaşayacağınız bazı sorunlar, moralinizi çabuk aşağıya çekebilir.




İkizler Burcu: İş ve kariyer alanlarınızdaki iş yoğunluklarınız fazla olabilir.. İşinize yaklaşımınız hayalperest ve gerçekçi olmayabilir. Sosyal çevreniz, aşk hayatınız veya arkadaş ilişkilerinizde bazı zorlanmalarınız oluşabilir.




Yengeç Burcu: Güne dış ortamlar, eğitim, seyahat işleriniz ve uzak akrabalarınızla olan ilişkileriniz devrede olarak başlayacaksınız. Tanımadığınız ortamlarda üzerinize gereğinden fazla sorumluluk almamaya çalışın. İş hayatınızdaki önemli girişimlerin ve işlerinizin engellendiğini düşünebilirsiniz.




Aslan Burcu: Bugün ortaklaşa para konularınız devrede olacak, banka ödemeleri, vergi, faiz gibi işleriniz varsa gerçekçi olmaya özen gösterin. Ortaya koyduğunuz fikirlerin başkaları tarafından engellendiğine şahit olabilirsiniz. İş alanlarınızda bazı sorunlar oluşabilir.




Başak Burcu: Fedakar ve yardımsever davranışlarınız ön planda olabilir. Maddi konularda bazı işlerinizde sorunlar oluşabilir. Maddi sorumluluklarınızın, ortaklaşa para alanlarınıza olumsuz yansımasına izin vermemelisiniz.




Terazi Burcu: Bugün gereğinden fazla bir şekilde bir çok alana yayılabilir ve işlerinizi toplamakta zorlanabilirsiniz. Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde bir takım sorunlar ve engeller sizi bekliyor.




Akrep Burcu: Güne yaratıcılık veya sanatla ilgili işleriniz ya da aşk hayatınız devrede olarak giriş yapacaksınız. Bugün canınız önemli işlerinizle ilgilenmek istemeyebilir. Yine de iş alanlarınızda


beklenmedik durumlar ve sonuçlarla karşılaşabilme ihtimaline karşı hazırlıklı olmalısınız.




Yay Burcu: Gününüze ev ve aile ortamlarınız ve bu gibi konularınız aktif olarak başlıyorsunuz. Aile hayatınızda gerçekçilikten uzaklaşmamaya özen gösterin. Aşk hayatınızda ve sosyal çevre ortamlarınızda bazı sorunlar veya olaylarla karşılaşmanız mümkün.




Oğlak Burcu: Bugün yakın çevre konularınız veya iletişime dayalı işleriniz devrede olabilir. Düşüncelerinizi ortaya koyarken dağınık etkilere dikkat edin. Aile hayatınız, iş alanlarınızda oluşacak bazı konu ve olaylar yüzünden sorunlu olabilir.




Kova Burcu: Maddi konularda önemli işleriniz varsa bugün çok harekete geçmeyin ya da geçecekseniz gerçekçi olmaya çalışın. Yakın çevre girişimlerinizin, daha uzakta bulunan insanlar tarafından desteklenmediğine veya engellendiğine şahit olabilirsiniz.




Balık Burcu: Daha rahat ve tembel hareket etmeye meyillisiniz. Özel hayatınızda hemen tepki vermemek ve olaylara soğukkanlı yaklaşmak doğru olabilir. Maddi konularda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR