Bugün yine zor etkiler altındayız. Mars- plüton karesiyle önemli değişimlere, güç çekişmelerine hazırlıklı olalım. Bu etkide kendi işimize bakmak isterken, diğer insanların bize karşıt duruşlarıyla uğraşmak zorunda kalabiliriz. Bireysel ve grupsal enerjilerin çarpıştığı bu dönemde tek başımıza tüm yel değirmenlerine savaş açmamalıyız, sonu haklı olsak bile bizim için felaket olabilir. Yine şiddet, acımasızlık bu iki gezegenin kare açısıyla ortaya çıkacaktır.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; mutlu bir çevredesiniz ve etrafınızdaki insanların duygu ve hislerini fazlasıyla önemsiyorsunuz. Açık havada bulunma, çeşitli spor aktivitelerinin içinde yer almanız sağlığınız için gerekli olabilir. Bu sene, bazı durum ve koşullar sizi zorlayabilir.




Koç Burcu: İş ve kariyer alanlarınızda en fazla dikkat etmeniz gereken tarihlerden bir tanesi. Bir kaç gün boyunca iş hayatınızdaki baskıların, hareket alanlarınızı kısıtlaması üzerinizde baskı oluşturabilir.




Boğa Burcu: Beklenmedik olaylarla dış ortamlarda bazı sıkıntılar ve engellenmeler oluşabilir. Bunun sonucunda vereceğiniz tepkiler isyankar etkiler olabilir. Vereceğiniz tepkilere dikkat etmelisiniz.




İkizler Burcu: Bugün, sosyal ortamlarınızda parasal işlerinizde bazı zorlanmalar oluşabilir. Girişimlerinizin parasal konular yüzünden engellenmesine karşı tepkilerinizi iyi kontrol etmeye çalışın.




Yengeç Burcu: Gün içinde, iş alanlarınızda özellikle ortaklaşa iş alanlarınızda bazı sorunlar oluşabilir. Aktif enerjinizle size karşı koyan veya duranlara karşı öfke dolu olabilirsiniz.




Aslan Burcu: Seyahat, eğitim veya iş alanlarınızda bazı engeller ve sorunlarla karşılaşmanız mümkün. Oluşan olaylar karşısında anlayışla davranmayı ihmal etmeyin zira çabuk tepki vermeye, kolay öfkelenmeye meyilli olacaksınız.




Başak Burcu: Bugün, ortaklaşa para alanlarınızda bazı hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Para harcamalarınıza bu dönem dikkat etmelisiniz. Sevdiğiniz insanın para hayatında da bazı zorlanmalar oluşabilir.




Terazi Burcu: Bugün , aile hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Birbiriniz üzerine uygulayacağınız güç veya baskılar ilişkinizi zedeleyebilir. Vereceğiniz tepkileri iyi kontrol etmeye çalışın.




Akrep Burcu: Bugün, iş alanlarınızda iletişime geçtiğiniz insanlarla bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. İş yaptığınız insanların size dayatmak isteyeceği bazı şeyler, kolay tepki vermenizi kolaylaştırabilir.




Yay Burcu: Gün içinde , parasal konularda kantarın topuzunu fazla kaçırdığınız bir gün olabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeli, tehlikeli spor ve faaliyetlerden kaçınmalısınız. Kendinizi ve koşulları çok zorlamayın.




Oğlak Burcu: Bugün , kendi gücünüzü ailenize karşı kullanmaya çalışmayın. Bir kaç gün boyunca aile hayatınızda ve ev ortamlarınızda sürtüşmelere ve sorunlara açık olacaksınız.




Kova Burcu: İletişime dayalı konularda bazı sorunlar engellenmeler, güç gösterilerine maruz kalabilirsiniz. Bu süreçte kafanızda bir çok şeyi büyütebilirsiniz. Unutmayın biraz da olayları sizin korkularınız tetikliyor olacak.




Balık Burcu: Bugün, parasal konularda gerginliklere açık olabilirsiniz. Yine bugünler iş yapacağınız arkadaşlarınızla veya çevrenizle parasal anlaşmazlıklarınız gündeme gelebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR