Bugün gökyüzünde oluşan mars-jüpiter olumlu enerjisiyle, aktivitelerimiz ve iş görüşmelerimiz için uygun birgün olabilir. Normalde yapacağımız işlerin 2 katını daha etkin ve kolay bir şekilde yapabiliriz. Enerjimiz yüksek olacağından işlerimizi planlayarak gitmek önemli olmalı. Bir yandan da ilgimizi çeken işlerimiz için daha kolay organize olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; girişimlerinizin karşılığını almak için daha fazla sosyal olmaya çalışmalısınız. İletişiminizde bu sene, sabırsızlık ve acelecelik görülebilir. Kafanız çözüme yönelik olaylarda çok hızlı çalışacak. Bu sene, kariyer ve iş alanlarınızda şansınızı iyi kullanın. Enerjiniz sizi yukarılara taşıyabilir.




Koç Burcu: Hayat planlarınızı hayata geçirmek için güzel birgün. Her tür aktivite, eğlenceli ve riskli iş için üzerinizde gereken enerjiyi bulacak ve bu enerjiyi kullanabileceksiniz. Parasal işlerinizde içsesinizi dinleyin.




Boğa Burcu: Aile hayatınız veya eviniz için yapmanız gereken işlerinizde enerjinizi iyi toparlayacağınız ve kendinizi aktif olarak göstereceğiniz birgün olabilir. Özel hayatınızda hayatı keyifli notalardan algılayacaksınız.




İkizler Burcu: Yapılması gereken işlerinizi, yakın çevrenizle ortaklaşa halledebilirsiniz. Keyfiniz yerinde. Özellikle organize olmanız gereken işlerinizde gereken isteği ve enerjiyi üzerinizde bulabileceksiniz.




Yengeç Burcu: İş bağlantılarınızda ve iş görüşmelerinizde enerjiniz iyi akacak ve doğru, yerinde kararlar almaya müsait olacaksınız. Aşk hayatınızda keyifli oluşumlar kendinize bakmaya ve para harcamalarına sebep olabilir.




Aslan Burcu: Ailevi ortamlarda eğlencenize ve keyfinize diyecek olmayabilir. Önemli yurtdışı bağlantılı, seyahat, eğitime dayalı işlerinizde kıpır kıpır enerjinizle işlerinizi en kolay şekilde organize edebilirsiniz.




Başak Burcu: Yakın çevrenizle yapacağınız planlarda kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Bir yandan da enerjinizi gizemli işlerde, ortaklaşa para konularında rahat kullanabileceğiniz birgün olabilir.




Terazi Burcu: Ortak yapılacak işlerinizde sosyal çevrenizden göreceğiniz destek ve ilgi yoğun olabilir. Başkaları için yapılması gerekenler konusunda daha rahat organize olacaksınız. Parasal işlerinizde abartıdan uzak durun.




Akrep Burcu: Gün içinde isteklerinizi kafanıza ve duygularınıza göre çoşkulu bir şekilde yaşayabilirsiniz. İş alanlarınızdaki hiçbir işiniz gözünüzde büyümeyecek ve siz iki kat enerjiyle işlerinizi çabucak halledecek, bağlantılar sağlayacaksınız.




Yay Burcu: Sanatsal veya kreatif işlerinizde başkalarından alacağınız desteğin yüksek olmasıyla beraber bir çok işinizi kolay ve sorunsuz halledeceksiniz. Üretkenliğiniz ve enerjiniz çok yüksek. Duygularınızı bugün ön plana almanız zor olabilir.




Oğlak Burcu: Aile ortamlarınızda kendinizi iki kat güçlü ve aktif hissedebilirsiniz. Parasal konularda iş bitirici tavırlarınız öne çıkabilir. Sosyal ortamlarda keyfinize ve harcama gücünüze bugün kimse birşey diyemez.




Kova Burcu: İletişim, bilgisayar, yazım işlerinizde ortak atılacak adımlarda şans sizden yana olabilir. Birçok işinizi bugün halletmenin yollarını bulacaksınız. İş hayatınızda göreceğiniz destekler keyfinizi daha da arttırabilir.




Balık Burcu: Maddi kazancınızı arttıracak güzel iş oluşumları keyfinizi yerine getirecek. İşlerinizin parasal karşılığını görmek sizi gaza getirebilir. Seyahat, eğitimsel konular ve yüksek fikirleriniz bugün iş dünyanızda herkesi etkileyebilir.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR