Bu Pazar sabah saatlerinde duygusal tepkilerimiz ve sinirli davranışlarımız ön planda olabilir. Olaylara çabuk tepki vermeye meyilli olacağız. Öğlen saatlerinde duygularımız ve mantığımız arasındaki dengeyi sağlamak kolay olmayabilir. Akşam saatlerindeyse bazı ilişkilerimizden istediğimiz tatmini almakta zorlanacağız.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; hayatınızda şansınızı kendiniz yaratacak ve oldukça keyifli bir yaşam süreceksiniz. Çok çabuk ilgi çekiyorsunuz ve bulunduğunuz çevrelerde desteklenme ihtimaliniz çok yüksek. Duygusallığınızı ön plana çıkaracak oluşumlardan uzak durmayın. Bu sene, duygusal olarak tepkilerinizi iyi kontrol ederseniz şans birçok konuda sizden yana olabilir.

Koç Burcu: Özel yaşamınızda işler yolunda gitmiyorsa, size destek olacak bir partner ihtiyacını bugün fazlasıyla hissedebilirsiniz. Durum ve olaylardan hemen soğuyorsunuz bu da var olan ilişkilerinizi çabuk etkiliyor.

Boğa Burcu: Bugün kafanız pek rahat olmayabilir. Yapılacaklar listesi uzadıkça veya siz kafanızdakileri yapamadıkça üzerinizdeki baskı artabilir. Hayatın başka yönlerini keşfetmek ve farklı olan herşeye dikkatinizi vermek önem kazanabilir.

İkizler Burcu: Bugün özel hayatınızda veya çocuklarınızla olan ilişkilerinizde çok çabuk tepki verebilir ve istedikleriniz olmadığında kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Başka insanları kendi ailenizden daha fazla düşündüğünüz ve önemsediğiniz bir dönem içindesiniz.

Yengeç Burcu: Gün içinde ailenize karşı mantıklı ve adil yönleriniz ön planda olabilir. İş alanlarınızda deneyimlemeye başladığınız değişimleri, ancak ev ve aile hayatınızda atlatacağınızı düşünüyorsunuz.

Aslan Burcu: İletişime yönelik konularda işinizi bir çok konuda şansa bırakmayabilirsiniz. Başkalarının hayatları bu aralar sizin hayatınızı da etkilemekte ve bugün yakın çevrenizin sorumluluklarıyla uğraşmak ruh halinizi etkileyebilir.

Başak Burcu: Bugün olaylara tepkisel gözlerle bakacaksınız. Parasal konularda, alışveriş alanlarınızda paranızı tutmaya çalışın. Özel hayatınızda bazı gerçeklerin peşine düşebilir, sorularınızın cevaplarını almadan durmayabilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün üzerinize aldığınız sorumluluklar, biraz hayatı farklı bir yönden algılamanıza sebep olabilir. Özel hayatınızda keyifli ve sizi neşelendirecek konuşmalar, bu hissettiğiniz ağırlığı gün içinde azaltabilir.

Akrep Burcu: Bugün, duygularınızı göz ardı etmeye meyilli olacaksınız. Aşk hayatınız ve işiniz arasında mekik dokuyorsunuz. Hayalperest taraflarınız özel yaşantınızda gün içinde etkili olacak.

Yay Burcu: Bugün sosyal ortamlarda veya arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde kendinizi dengeli bir biçimde ortaya koyacaksınız. Yoğun olan özel hayatınız arkadaşlarınıza ve sizi sevenlere daha az tahammüllü olmanıza neden olabilir.

Oğlak Burcu: Bugün göz önünde olacağınız yerlerde duygularınız sizi zorlayabilir. Aile hayatınız veya evinizle ilgili konular bu sıralar daha fazla aklınızı kurcalıyor ama siz işinizi de düşünmeden edemiyorsunuz.



Kova Burcu: Bugün geleceğe yönelik projelerinizde veya düşüncelerinizde mantıklı, dengeli ve keyifli olabilirsiniz. Duygu iniş çıkışlarınız gün içinde sizi yorabilir. Herşeyi kafanıza bu kadar takmamayı öğrenmeniz gerekiyor.



Balık Burcu: Bugün ortaklaşa yapacağınız harcamalarınızda elinizden geldiği kadar dengeli ve ölçülü olabilirsiniz. Duygusal konularda bugün hislerinizi sevdiğiniz insana göstermekte zorlanabilirsiniz. Hayalgücünüz bu dönem yüksek olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR