Bugün ve yarın Ay Terazi burcunda dolaşıyor. Astroloji’de Terazi burcu böbrekleri, kalça ve basenleri, bel bölgesini temsil ettiğinden bugünler böbreklerimizi ve idrar yollarımızı üşütmemeye özen göstermeliyiz. Özellikle öğleden sonraları bol su tüketmek faydalı olacak. Kalça, mesane, böbrek ameliyatlarından acil olmadıkça kaçınmalıyız. Ev işlerinde evi havalandırmak, temizlik yapmak, cam silmek uzun süreli etki sağlayacaktır. Özel hayatımız ve ilişkilerimiz gündemimizde olacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; eliniz çok açık ve sizden daha alt pozisyonda insanlarla karşılaştığınızda oldukça bonkörsünüz. Şansınız çok yüksek. Seyahat etmeyi seviyorsunuz. Bu sene, çevrenizden alacağınız desteklerle iş hayatınızda yeniliklere açık olmalısınız.




Koç Burcu: Bugün kendinizden çok başkalarının istekleri sizin için önemli olacak.Üzerinize alacağınız sorumluluklara ciddi bir şekilde yaklaşacak, sevdiğiniz ve değer verdiğiniz kişilerle heyecanlı ve güzel zamanlar geçireceksiniz.




Boğa Burcu: Bugün iş hayatınızda beraber çalıştığınız insanların sorumluluklarını üstlenmeniz sizi biraz donuk yapabilir. Şu sıralar hareketli olan sosyal çevrenizle dengeyi sağlamakta zorlanabilirsiniz.




İkizler Burcu: Aşk hayatınızda sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceğiniz bir gün geçireceksiniz. Duygularınız sıcak olmaktansa ciddi ve tutarlı olabilir. Aynı zamanda sosyal çevrenizin harekete geçirici enerjisi rahat ve heyecanlı bir gün geçirmenizi sağlayabilir.




Yengeç Burcu: Aile hayatınızda halletmeniz gerekenlere el atmanızın zamanı geldi. Bugün duygularınızı doğru alanlara kanalize etmeniz yerinde olacak. Aile içi harcamalarınız artabilir. Enerjiniz bugün içe dönük çalışabilir, biraz kendinize yönlenmenizde fayda var.




Aslan Burcu: Bugün yakın çevrenize karşı verdiğiniz sorumlulukları ve sözleri yerine getirmek isteyeceksiniz. İletişiminiz mantıklı ve dengeli olabilir.Bakış açınızın sadece belirli noktalara takılması zorlanmanıza neden olabilir.




Başak Burcu: Bu aralar özel hayatınız hareketlenmiş durumda. Önemli konuşma ve görüşmeler, kararlar gündeme gelirken, kendinizi maddi konularda ciddi ve sorumlulukla hareket ederken bulabilirsiniz. Geleceğinize karşı endişeleriniz sizi mantıklı olmaya davet ediyor.




Terazi Burcu: Hayatınızı ilgilendirecek önemli konularda bilinçli ve sorumluluk sahibi davranabilirsiniz. İş arkadaşlarınız ve hayatınızdaki insan sizi her anlamda destekliyor ve bugün onlardan olumlu etkiler alıyorsunuz.




Akrep Burcu: Bugün duygularınıza söz geçirmeniz biraz zor olabilir. Acıklı konular ve durumlar ilginizi çekiyor. Daha çok diğer insanların yaşamları ve yaptıkları üzerine yoğunlaşırsanız bu etkiden uzaklaşabilirsiniz.




Yay Burcu: Arkadaş ve sosyal çevrenize karşı sorumluluklarınızla hareket etmeniz onların gözünde sizi özel yapacak. Kafanızda yapmak istediğiniz bir çok şey var ve bu sıralar daha çok ailenizle ilgilenmeniz sizi yoruyor.




Oğlak Burcu: Toplum içinde diğer insanlara karşı kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Bugün bu bakış açısıyla hareket edecek,birçok işinizi halletmek imkanını rahatlıkla bulacaksınız. Hareketli ve iş bitirici bir gün sizleri bekliyor.




Kova Burcu: Geleceğinize dair ciddi yaklaşımlarınız ve düşünceleriniz ön plana çıkabilir. Özel hayatınızdaki gelişmelerle, yapacaklarınızı paralel götürmek ve ona göre planlar yapmak istiyorsunuz.




Balık Burcu: Eşinizin, ortaklarınızın veya sevgilinizin maddi durumuyla ilgili konularda sorumluluk sahibi davranışlarınız ön plana çıkacak. Hayatınızdaki bir çok şeyi yoluna koyma arzunuz güçlü çalışacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR