Bugün Ay Başak’ta dolaşıyor. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamamız gerekecek. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Genel anlamda ilişkilerimiz mesafeli olabilir, sessizlik, çok düşünüp az konuşma eğiliminde olabilir, özel işlerimiz üzerine düşebiliriz..




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sorumluluklarınızı bildiğinizden size verilen bir işi asla yarıda bırakmıyorsunuz buda yaptığınız işte sizi başarılı kılıyor.Özel hayatınızda anlayışlı olmayı öğrenmeli,istediğiniz olmadığı zaman sinirlenmenizin önüne geçmelisiniz. Bu sene insanlardan alacağınız güzel desteklerle yılın 2. yarısında şansınız yüksek olacak.




Koç Burcu: Bazı işlerinizde ilişkilerinizin zorlanması söz konusu olabilir. Yine de gizli gizli destekler bugün devrede olacak. İstediğiniz gücü başkalarında değil kendinizde arayın. Bilinçaltınızda işinize yaramayan endişelerden kurtulmalısınız.




Boğa Burcu: Bugün gün içinde çevrenizden ve aradaşlarınızdan alacağınız destekle kafanızdaki uzun vadeli planlarınız ve programlarınız için ilerleyeceksiniz. Aşkta ve varsa çocuğunuzla olan ilişkinizde kendinizi sorgulayabilirsiniz.




İkizler Burcu: İş hayatınızda alacağınız destekler yüzünüzü güldürecek. Kendinizi iyi ve parasal anlamda güçlü hissedeceksiniz. Aile hayatınızda eleştirel tavırlarınızdan uzak durmanız, olaylara daha geniş bir açıdan bakmanıza sebep olabilir.




Yengeç Burcu: Bugün seyahat veya eğitime dayalı işlerinizde destekleriniz devreye girmeye başlayacak. Yine partnerinizle beraber yapacağınız gelecek planlarınız üzerine eğilebilirsiniz. Düşünceleriniz çok yoğun ve yakın çevrenizi çok eleştirmeye yatkınsınız.




Aslan Burcu: Bugün iş hayatınızda gizli destekleriniz devrede olabilir. Etkili çalışma gücünüz, insanlar tarafından beğeni ve destekle karşılanacak. Maddi konularda kendi harcamalarınız konusunda daha tutumlu olma isteğiniz yüksek.




Başak Burcu: Özel hayatınızda birkaç gündür yaşadığınız stresler bugün devreye giren olumlu açılarla biraz toparlanabilir. Partneriniz ne olursa olsun sizi anlıyor, yaşayacağınız olaylarla kafanızdaki şüpheleri giderebilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün aile hayatınızda yapılması gerekenleri halletmek kolay görünüyor. İş alanlarınızdan bir insanın desteğini arkanıza alabilirsiniz. Etrafınızada olan biten olayları gözünüzde büyütmekten kaçının.




Akrep Burcu: Bugün, iletişim halinde olacağınız insanlar atacağınız her adımda ve işte sizi destekleyecek. Bir insandan yardım görebilirsiniz. Yaratıcılığınızın ve etkili konuşmanın size çok şey kazandırdığını görecek ve mutlu olacaksınız.




Yay Burcu: Bugün, aile hayatınızda güçlü etkileriniz yüksek olabilir. Bir büyüğünüzün ziyareti sizi mutlu kılabilir veya maddi anlamda kendinizi güvende görebilirsiniz. Hayat bir çok açıdan hızlı akarken siz de bu hıza yetişmek isteyebilrisiniz.




Oğlak Burcu: Bugün, iletişimsel işlerinizde gücünüzü ortaya koyabilecek ve çevrenizden desteğinizi alacaksınız. Kafanızdaki plan ve projeleri gerçek hayata oturtmanın yolunu bulmalısınız zira bu aralar beyninizi zorluyorsunuz.




Kova Burcu: Gün içinde beklenmedik yerlerden alacağınız desteklerle parasal konularda güzel gelişmeler içinde olacaksınız. Parasal konularda hala bir düzene oturtamadığınız konular veya sorunlarınız olabilir. Sırayla gitmeli, daldan dala atlamamalısınız.




Balık Burcu: Sosyal çevrenizdeki güçlü arkadaşlarınızdan adımlarınız için güzel destekler alacaksınız. Bazı kararsız kaldığınız konularda devreye girebilirler. Özel yaşantınızda kafanıza takılanlar bu dönem sizi bir türlü rahat bırakmıyor.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR