Bu Pazar Merkür - Uranüs olumlu etkileşimiyle, değişik ve farklı olan her tür düşünceyi daha rahat benimseyebiliriz. Sıradan olan herşeyden kolay sıkılabiliriz.Yine merkürün jüpiterle olan karşıtlığıyla aşırı iyimser ve rahat tavırlarımızla tutamayacağımız sözler altına girmemiz kolay olacak. Düşüncelerimizde çoşkulu, umutlu ve biraz da abartılı olabiliriz.



BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; çekici, etkili, yaratıcı, akıllı, cesur bir insansınız.Yaşamda elde ettiğiniz şeyler hep büyük gayret ve çabalar sonucu edilmiştir. Çevrenizde güçlü bir etkiye sahipsiniz ve bu herkes tarafından dikkat çekiyor. Bu sene, önemli iş anlaşmaları devreye girecek. Ayrıntıları gözden kaçırmayın.

Koç Burcu: Bu Pazar ailevi konulara odaklanabilirsiniz. Bir yandan da sosyal çevrenizdeki organizasyonlar ve aktiviteler sizi rahat bırakmayabilir. Değişimlere ve farklı etkinliklere açık bir Pazar günü sizi bekliyor.

Boğa Burcu: Yakın çevrenizle yapacağınız planlar devrede olabilir. Pazar günü, aile ortamlarınızda tutamayacağınız sözler altına girmeyin zira aşırı iyimserlik size bunu yaptırabilir. Değişik ve sıradışı olan her tür konu daha çok ilginizi çekecek.

İkizler Burcu: Bugün maddi konular kafanızı kurcalayabilir. Pazar günü, düşüncelerinizde abartılı ve çoşkulu yönleriniz ağır basabilir. Sosyal çevrenizde farklı ve değişik olaylara daha fazla kendinizi kaptırabilir ve farklı aktivitelerde bulunmak isteyebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Parasal olarak harcamalarınızda ipin ucunu kaçırmaya meyilli görünüyorsunuz. Maddi olarak ne siz sevdiklerinize, ne de sevdikleriniz size tutamayacağınız sözler vermesin. Değişik iş konuşmaları daha fazla ilginizi çekebilir.

Aslan Burcu: Önemli işler yerine sizi rahatlatacak ortamları tercih edin. Özel hayatınızda keyfiniz bu Pazar yerinde olacak. Sevdiğiniz insanla gezmek, dolaşmak, hayatı paylaşmak ve değişik etkinlikler içinde olmaktan mutluluk duyacaksınız.

Başak Burcu: İş hayatınızdaki yoğunluklar sizi hem mutlu edip, hem de zorlasa bile, alacağınız bazı karşılıklar karşısında kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Bir yandan da gizemli ve ruhani konulara olan ilginiz yüksek olacak.

Terazi Burcu: Ailenizle veya başka insanlarla vaktinizi harcayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanlara karşı tutamayacağınız sözler altına girmemeye çalışın. Özel hayatınızda sıradışı ve farklı, sevdiğinizle iyi anlaşacağınız bir Pazar geçirebilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün dış ortamlarda bulunmak isteyeceksiniz. Seyahatleriniz, eğitimsel konulara olan eğiliminiz artabilir. Aile ortamlarınızda huzurlu olacak ve onlara karşı tutamayacağınız bazı sözler altına girmeye meyilli olacaksınız.

Yay Burcu: Para harcamalarınız gündeme gelebilir. Fikirsel olarak çoşkulu ve iyimser olacaksınız. Yakın çevrenizdeki insanlara aşırı iyimserlikle tutamayacağınız sözler vermemeye çalışın. Ayrıca bu Pazar, aşk hayatınızda sıradışı ve farklı aktivitelere yer verebilirsiniz.

Oğlak Burcu: Özel hayatınıza daha fazla vakit ayıracaksınız. Parasal konularda kolay para harcamaya meyilli olacaksınız. Aşırı harcamalardan kaçının. Aile hayatınızda keyfinize diyecek olmayabilir.

Kova Burcu: Bu pazar, yapılması gereken işlerinizi tamamlayın. Özel hayatınızda şansınız ve mutluluğunuz kendinizi iyi hissettirecek. Yakın çevrenizle keyifli ve farklı aktiviteler içinde olacaksınız.

Balık Burcu: Bu Pazar, iş hayatınızdaki güzel gelişmeler fikirlerinizi rahat ve biraz da çoşkulu bir şekilde ortaya koymanıza neden olabilir. Esnek olacaksınız ve siz esnek oldukça parasal getirileriniz daha da olumlu olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR