Bugün Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Boğaz ve tiroid bezlerimiz uyarılıyor. Bu yüzden sağlığımızda üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Ailemizle ve ikili ilişkilerimizde keyifli ortamlarda bulunmak bizi rahatlatacak ortamlarda bulunmak, hobilerle ilgilenmek, bütçe planlamaları yapmak, para çoğaltmak için harekete geçebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çözümcü, akıllı, iradeli, edebi, değişken, kararsız bir insansınız. Zaman zaman duygularınızdaki karışıklık sizin aklınızı bulandırabilir. Çabuk değişen yapınızla beraber olduğunuz insanları şaşırtmayı iyi beceriyorsunuz. Nerede, ne zaman davranacağınızı bilirseniz iş hayatınızda başarı sizi bekliyor olacak. Bu sene, ilişkilerinizde sağlam adımlar atacaksınız.




Koç Burcu: İş ilişkilerinizi iyi bir noktaya oturtacağınız birgün olabilir. Bu aralar kurduğunuz bağlantıların biraz ağır ama emin adımlarla ilerlediğini görebilirsiniz. Bu size her anlamda güç katacak.




Boğa Burcu: Başkalarının parasında üstlendiğiniz sorumluluklar size daha kuvvetli ve kararlı ilişkiler sunacak. Hayata keyifle yaklaştığınız bugünlerde alacağınız bazı haberler aile hayatınızda çoşkunuzu arttırabilir.




İkizler Burcu: Arkadaş ve sosyal çevre alanlarınızda kuracağınız bazı ilişkilerin kalıcı ve sağlam bir şekilde ilerlediğini göreceksiniz. Artık ilişkilerinize daha fazla önem vermeniz gerektiğini biliyorsunuz. Bugün yakınçevrenize karşı tutamayacağınız duygusal sözlerden kaçınmalısınız.




Yengeç Burcu: İş bağlantılarınızda daha atik ve bir yandan da sizi harekete geçirici etkiler altında olabilirsiniz. Yeni oluşturacağınız veya var olan bağlantılarınızı sağlam ve kararlı noktalara taşıyacağınız iş sorumlulukları gündeminizde.




Aslan Burcu: Hayatı ciddi algılamaya müsaitsiniz. Gelecek iş bağlantılarınızı devreye sokacaksınız. Önemli iş sorumlulukları ve gelecek bağlantılarınızı oluşturacaksınız. Kendinizi iyi hissediyorsunuz.




Başak Burcu: Ortak maddi konularınızı sağlama alacak ve oluşturacağınız ödeme planıyla ailenizden istediğiniz desteği görebileceksiniz. Bu dönem aile hayatınız için yapacaklarınız önem kazanıyor, her işten bir çıkar bir yol bulacaksınız.




Terazi Burcu: Ortaklaşa işlerinizde yakın çevreniz sizi destekleyecek ve onlarla olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceksiniz. İletişime dayalı işleriniz varsa güzel anlaşmalar ve istediğiniz sonuçları almaya yatkınsınız.




Akrep Burcu: İş ilişkilerinizde maddi bağlantıları oluşturmak için uygun bir hafta olacak. Kalıcı ve sağlam bağlantılar kafanızdaki planları oluşturmanız açısından önemli olabilir. Özel hayatınızı da bugün ihmal etmemelisiniz.




Yay Burcu: Hayati sorumluluklarınız ve kendiniz için birşeyler yapma isteğiniz, hayatınızdaki insanı, aşkı daha oturaklı ve somut noktalara taşıma arzunuzla birleşebilir. Önemli, keyifli işlerinizi artık sağlam bir zemine oturtabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Ailevi konularda ilişkilerinizi ve yapacaklarınızı sağlam bir zemine oturtma isteğiniz yüksek görünüyor. Bu günlerde istediklerinizi yapabilecek ve yeni kararlar oluşturmaktan çekinmeyeceksiniz.




Kova Burcu: Yakın çevre ilişkilerinizi ve iletişime dayalı işlerinizi, sosyal çevrenizle beraber sağlam ve kalıcı bir platforma oturmanın zamanı gelmiş bulunuyor. Bir çok düşünce ve projenizi hayata geçirebileceksiniz.




Balık Burcu: İş sorumluluklarınızı ve parasal bağlantılarınızı güçlendireceğiniz bir dönem içindesiniz. Parasal işler yavaş ama sağlam bir şekilde ilerleyebilir. Siz iletişiminizi yüksek tutun, karşınıza çıkacak seçenekler sizi sevindirecek.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR