Haftaya ay boğa burcunda, parasal konularımıza daha fazla odaklı bir şekilde başlayabiliriz. Bu Pazartesi devreye giren güneş-satürn karesiyle bazı zorlanmalar, sorunlar ortaya çıkabilir. Hayattan istediğimiz desteği bulmakta zorlanabiliriz. Salı günü ilişkilerimizde daha kalıcı ve somut adımlar atabiliriz. Harekete geçmemiz gereken işlerimizde istediğimiz disiplini ve organize olmayı Perşembe günü sağlayacağız. Yine enerjimiz bu Perşembe düşük çalışacak. Pazar günü değişik ve farklı olan her tür düşünceyi daha rahat benimseyebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; mutlu, neşeli, sempatik, enerjik, orijinal, sabırsız bir insansınız. Maddi konularda her zaman şansınız yüksek olacak. Sosyal çevrelerde ve arkadaşlarınız arasında aranılan bir insansınız. Yine de özel hayatınızda enerjinizi kontrol edebilmeli, istedikleriniz olmadığında sabırsız ve aksi davranışlar içine girmemelisiniz. Bu sene bazı işlerinizde bozulmalar oluşursa şartları iyice gözden geçirmeye çalışın.




Koç Burcu: Haftanıza maddi konularınıza daha fazla ağırlık vererek başlayacaksınız. Bazı seyahat, eğitim işlerinizde sıkıntı ve sorunlar yaşamaya ve zorlanmaya meyilli olabilirsiniz. Enerjinizi biraz daha yükseltmeye çalışın.




Boğa Burcu: Haftanıza şartlar sizin lehinizde olarak başlıyorsunuz. Kendi isteklerinizle, sosyal çevrenizin beklentileri birbiriyle uyumlu olacak. Yalnız gruplara dayalı işlerinizde önemli para sorumlulukları sizi zorlayabilir.




İkizler Burcu: Özel hayatınızdaki sorumluluklar yaptığınız işlerde bazı zorlanmalara veya kendinizi istediğiniz şekilde ortaya koyamamanıza neden olabilir. Ortaklaşa işlerinizi de bugün dikkat etmelisiniz. Geçmiş konular gündeminizde olacak.




Yengeç Burcu: Sosyal ortamlarda bazı fikirlerinizi ortaya koymak önemli olabilir. İş hayatınızda üstleneceğiniz bazı sorumluluklar hayatı ciddi ve sıkıntılı algılamanıza neden olabilir. Bazı işlerinizde zorlanmalara bu haftabaşı hazır olmalısınız.




Aslan Burcu: İş ve kariyer hayatınızın konuları bu haftabaşı daha önem kazanabilir. Aşk veya çocuk hayatınızın sorumlulukları bazı parasal problemleri ve borçları gündeme getirebilir. Önemli risklerden kaçınmalısınız.




Başak Burcu: Sevdiğiniz insanla gelecek planlarınızı oluşturabilirsiniz. Özel hayatınızda sorumluluklarınız size veya partnerinize bugün ağır gelebilir. İlişkinizdeki bazı problemlerin su üstüne çıktığını görebilirsiniz.




Terazi Burcu: İş hayatınızda önemli insanlardan göreceğiniz bazı desteklerin eksik olduğunu farkedebilirsiniz. İş hayatınızda verdiğiniz sözleri tutmanız önemli olabilir. Parasal konulara odaklanmak ve banka işlerinizi tamamlamak isteyebilrisiniz.




Akrep Burcu: Şartlar çok elinizde olmayacak. Hem iş, hem özel hayatınızda partnerinizin isteklerine göre hareket edeceksiniz. Parasal sorumluluklarınız kafanıza göre risk almanızı ve keyif için yapacağınız harcamaları kısabilir. Riskten kaçının.




Yay Burcu: Aile hayatınızda yapılması gerekenleri bu haftabaşı sabah saatlerinde devreye sokacaksınız. Hayatınızda üstlendiğiniz önemli sorumluluklar aile hayatınızda bazı sorunlara neden olabilir. Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.




Oğlak Burcu: Bu hafta iletişimsel konularda daha canlı ve iyimser olabilir, haftanıza daha olumlu etkilerle başlayabilirsiniz. Yalnız elde olmayan bazı koşullar yakın çevre iletişiminizde sıkıntılara neden olabilir. Verdiğiniz sözleri tutmalısınız.




Kova Burcu: Aile hayatınızı önemseyecek, ailevi konulara daha fazla yatkın olacaksınız. Bazı organizasyonların sorumlulukları parasal bağlantılarda sizi zorlayabilir. İstediğiniz karşılıkları almanız zor görünebilir.




Balık Burcu: İletişime dayalı işlerinizi iyi organize ederek, biraz da kendi hayatınıza odaklanarak haftanıza giriş yapacaksınız. İş sorumluluklarınız sağlığınızı zorlarken, verdiğiniz sözleri yerine getiremediğinizi veya size karşı getirilmediğini görebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR