Bugün saat 01:47 de son dereceden kova burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniayla birlikte grupsal işlerimiz, sosyal çevre etkinlikleri,organizasyona yönelik oluşumlar hızlanabilir. Toplumsal konularda önemli ilerlemeler kaydedebiliriz. Tam da bu yeniayla birlikte devreye giren merkür- satürn olumlu açısıyla kalıcı görüşmeler ve anlaşmalar devrede olacak. Fikirlerimizi ortaya koymaktan kaçınmayalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; temiz, çekingen, edebiyata, sanata düşkün, hayalperest bir insansınız. Edebiyat, sanat ve müziği çok seviyorsunuz ama ticari ve maddi yeteneklerinizi de geliştirmeye çalışmalısınız. Sevdiğiniz işi yapmak sizin için önemli. Zaman zaman kıskançlık krizleri sizi esir alsa da iyi niyetiniz ve anlayışlı yapınızla bu durumun üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Bu sene, işhayatınızda yeni başlangıçlar gündeminizde olacak.




Koç Burcu: Bugün oluşan yeniay, sosyal çevre alanlarınızda yeni işlerinizi kolaylıkla başlatacağınızın altını çizmekte. Davetler, organizasyonlar, aktiviteler planlamak ve yapmak için harika bir 15 güne sahip olacaksınız. Geleceğinize yönelik işleriniz için harekete geçebilirsiniz.




Boğa Burcu: Bu yeniay kariyeriniz için önemli.Yeni başlatacağınız bir iş veya proje varsa bugünden sonra harekete geçmeye başlayın. Anlaşma ve imzalarınızı bu tarihten sonra yapmaya özen gösterin.




İkizler Burcu: Bu hafta seyahat, yurtdışı bağlantılı işler, medya alanlarınızda önemli bağlantılar ve işler devrede olabilir. Bu alandaki başlangıçlarınız için bugün oluşan yeniayı kullanmalı ve başlangıçlarınız için harekete geçmelisiniz.




Yengeç Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda herhangi bir başlangıç için bugün oluşacak yeniayı kullanın. Yeni atılımlarınızı ve adımlarınızı, özellikle ortaklaşa giderler alanınızda, kredi, banka işlemleri, mortgage konuları, nafaka, prim ve vergi konularında bu tarih sonrası gösterebilirsiniz.




Aslan Burcu: Özel hayatınızda önemli kararlarınızı bugün oluşan yeniayla devreye sokmaya çalışın. Yeni atılımlarınızı ve adımlarınızı, özellikle özel hayatınızda ve ikili ilişkiler alanlarınızda, yine ortaklı işlerinizde bu tarihten sonra 15 gün içinde yapmanız sizin yararınıza olacaktır.




Başak Burcu: İş alanınızdaki yenilikleri bugünden sonra yapmaya çalışın. Yeni atılımlarınızı ve adımlarınızı, özellikle iş ve hizmet hayatınızla ilgili kararları bu tarihten sonra 15 gün içinde yapmalısınız. Yine sağlığınızla ilgili düzenlemelerde bulunmak, yeni kararlar almak için de uygun olacak.




Terazi Burcu: Bugün oluşan yeniay, yeni karar ve atılımlarınızı özellikle aşk ve çocuk hayatınızda, eğlence ve yaratıcılık isteyen işlerinizde ortaya koyabileceğinizi gösteriyor. Herhangi bir ilişkiniz yoksa, yine de kendinizi eğlenceli ortamlarda bulunacak, flörtöz tavırlar sergileyeceksiniz.




Akrep Burcu: Aile hayatınız için adımlarınız ve kararlarınız varsa bugünden sonra harekete geçmelisiniz. Yeniaydan alacağınız iyi etkilerle yeni atılımlarınızı ve adımlarınızı bu 15 gün içinde yapmanız faydalı olacak, özellikle ev ve aile hayatınızda, emlakçılıkla ilgili işlerinizde harekete geçebilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün bir yeniay oluşuyor. İletişime dayalı işlerinizdeki başlangıçlar için bugün oluşacak yeniayı kullanın. Yakın çevrenizle ilgili konularda da önemli kararlar gündemde olabilir.




Oğlak Burcu: Parasal konularda yeni başlangıçlarınızı bugünden sonra yapın. Mal alım, satım işlerinizi, anlaşma ve imzalarınızı yeniay zamanı yapmak size daha büyük avantajlar sağlayabilir.




Kova Burcu: Hayatınızla ilgili her tür kararı bugün oluşan yeniaydan sonra almaya özen gösterin. Kişisel girişimlerinizi ve hayatınıza dair yeni kararları ortaya koyabilirsiniz. Bu sizin için önemli çünkü bir yılın aktif konularını ve başlangıçlarını da belirliyor olacaksınız.




Balık Burcu: Bugün oluşan yeniayda diğer burçların aksine önemli konuları devreye sokmayın sadece plan yapın. Gelişen olayların neye sebep olduğunu ve olacağını gözlemlemeli ve önünüzdeki dönem için hazırlık yapmalısınız.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR