Bu Pazar Ay, Oğlak burcunda dolaşıyor. Cilt ve kemiklerimiz uyarılıyor. Astrolojide, Oğlak burcu, kemikler, eklem yerleri, dizler ve dişleri yönetir.O yüzden bu bir kaç gün bu organlarımızda hassaslıklar yaşanabilir. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Bugünlerde kemikleriniz için bol kalsiyum almayı ihmal etmeyin.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız, şanslı, zeki, akıllı, savurgan, rahat, fevri, fazlasıyla kendini düşünen bir insansınız. Zeki yapınızla istediğiniz işte başarılı olmaya eğilimlisiniz. Yalnız etrafınızdaki insanları fazlasıyla eleştiriyorsunuz. Bu da hem sizi, hem onları yoruyor. Zorluklarla karşılaştığınızda biraz durup bunu niye yaşadığınızı sorgulamalısınız. Bu sene, parasal konularda gelir artışlarınız söz konusu.

Koç Burcu: İş hayatınız ve kariyerinize yönelik çalışmalarınız kafanızı kurcalayabilir. Bugün bencillikten uzak duracak, arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizin ihtiyaçlarına göre davranmak isteyeceksiniz.

Boğa Burcu: Bugün, yabancı ortamlar, insanlar, seyahat ve eğitime dayalı işleriniz devrede olmaya başlayabilir. Başkalarına bu iyiliği yaparken, kendi isteklerinizi bu kadar küçümsememeye çalışın

İkizler Burcu: Bugün, daha çok parasal konular ön plana çıkarken, Eşiniz veya sevdiğiniz insanla beraber kullanacağınız ortak para ve harcamalarınız konusunda olumlu etkileriniz olacak.

Yengeç Burcu: Bugün, özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz devreye girmeye başlayacak. Uzak çevre ilişkilerinizi güçlenmeye başlayacak. Beraber çalıştığınız insanlarla bir hareket etmeyi başaracaksınız.

Aslan Burcu: Bugün, iş alanlarınız devreye girerken, tamamlamanız gereken işlerinizin üzerine gidebilirsiniz. Hayatın daha hafif ve keyifli yönleriyle uğraşmak isteğiniz fazla olacak.

Başak Burcu: Bugün, tamamıyla aşk hayatınıza yoğunlaşabilirsiniz. Güvensiz yapınızla herşeyi biraz fazla eleştirmeye açık olacaksınız. Olayları oluruna bırakın ve hayatınızın tadını çıkarın.

Terazi Burcu: Bugün, eviniz ve ailenize odaklanmak ön plana geçebilir. Üzerinize aldığınız sorumluluklarınız bazen size fazlasıyla ağır geliyor. Hayatı hafife almayı deneyin.

Akrep Burcu: Bugün yakın çevrenizde konuşacağınız veya paylaşacağınız konular kendinizi iyi hissettirecek. Düşüncelerinizin desteklendiğini görmeye ihtiyacınız var.

Yay Burcu: Maddi konularda ailenize ve sevdiklerinize yardım etme isteği bugün ön plana çıkacak. Onların istekleriyle, sizin düşünceleriniz ortak bir noktada buluşabilir.

Oğlak Burcu: Bugün kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Hayata bakış açınız keyifli olacak, kendinize güveniniz artabilir. Yakın çevrenizle uğraşılarınız sürerken, önemli olan işler peşinde koşacaksınız.

Kova Burcu: Bugün, canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Uğraşmak zorunda kalırsanız bile, isteksizliğiniz size hata yaptırabilir. Biraz daha disiplinli olmaya özen gösterin.

Balık Burcu: Arkadaşlarınızdan ve grup çalışmalarından girişimleriniz ve atılımlarınız adına fayda sağlayacağınız bir gün olacak.Yeni tanışacağınız insanlar yeni iş ve fırsatların kapılarını aralayabilirler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR