Bugün ve yarın akşama kadar Ay Başak Burcunda dolaşıyor; Bugünlerde, her konuda daha detaycı ve mükemmeliyetçi oluruz. En küçük şeyleri bile çok düşünerek kafamıza takabiliriz. İlişkilerde mesafeli olur, çok düşünüp, az konuşuruz. Çok disiplinli ve planlı bir ruh haline bürünürüz. Mantıklı hareket eder ve sağlığımıza önem veririz. Ancak ay başak burcundayken, aşırı eleştirel olmaya ve ilişkilerde soğukluğa karşı dikkatli olmakta fayda var.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güçlü, seçkin, özenli, hırslı ,başarılı, en iyiyi isteyen bir insansınız. Akraba veya kardeşlerinizden yardım sağlayabilir, önemli bir miras elde edebilirsiniz. Bilimsel konulara bakış açınız oldukça farklı.Teknoloji, elektronik alanlarda başarı kazanabilirsiniz. Bu sene, şansınız size yukarılara taşıyacak. Yaz sonunda fırsatlarınız artıyor.




Koç Burcu: Bugün eğlencenin ve keyfinin dozunu biraz kaçırmanız mümkün. Şansın sizinle olduğunu göreceksiniz ama elinizden kaçıp gitmesine izin vermeyin. Bir yandan da iş hayatınızda oluşan durumlar sizi sinirli kılabilir.




Boğa Burcu: Bugün aile ve iş yaşantınızda keyfiniz gayet yerinde görünüyor. Abartılı ve çoşkulu hareketleriniz çevrenizdekileri şaşırtabilir. Arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz sizi bir yalnız bıraksa o zaman kendinizi daha mutlu hissedeceksiniz.




İkizler Burcu: Bugün düşüncelerinizde daha olumlu ve pozitif sonuçlara yatkınsınız. Hayatı çevrenizle olumlu algılamanız mümkün. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir. Bir yandan da ailevi konularda kolay tepkiler vermeye de açık olacaksınız. Dengeyi sağlayın.




Yengeç Burcu: Bu aralar maddi konularda fırsatlarınız ve şanslarınız yüksek olacak ama bu fırsatları görmek ve kullanmak sizin elinizde. Kafanız çok çalışıyor ve yetişmeyen işleriniz sizi duygusal olarak zorlayabilir.




Aslan Burcu: Bugün, özel yaşantınızda şanslı etkilerle çoşkulu ve bir o kadar da şanslı etkiler altındasınız. Özel hayatınızda yapabileceklerinizi çok da abartmadan yolunuzda ilerlemeye çalışın. Parasal konulara vereceğiniz tepkilere dikkat edin.




Başak Burcu: İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda önemli şanslar karşınıza çıkabilir. Onları iyi değerlendirmeye çalışın. Sağlığınızı nasıl olsa bana birşey olmaz diye fazladan zorlamayın. Bolca gezmek ve kimseyi kafanıza takmak istemeyeceksiniz.




Terazi Burcu: Bugün sosyal ortamlardan alacağınız güzel etkilerle hayata aşkla, keyifle ve eğlenceyle bakmasını bileceksiniz. Karşınıza çıkacak yeni aşklar, arkadaşlarınızın devreye gireceği çöpçatanlıklar konusunda yine de acele etmeyin sadece anın tadını çıkarın.




Akrep Burcu: Bugün iş ve kariyer hayatınızdaki güzel şanslar aile hayatınızda da çoşkuyla ve biraz fazla abartılı davranmanıza neden olabilir. Arkadaş ortamlarınızda çabuk sıkılabilir ve soluğunuzu sevdiğiniz insanın yanında almak isteyebilirsiniz.




Yay Burcu: Fikirlerinizde çoşkuyla ve umutla hareket edeceksiniz. Bir eğitim veya seyahat fırsatı sizi fazlasıyla mutlu edebilir. Bir yandan da iş hayatınızda bugün zorlanmalar oluşabilir, işinizi bitirip soluğu ailenizin yanında almak isteyebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün, parasal konularda şansınız yüksek olacak. Partnerinizin hayatındaki güzel parasal şanslar, kazançlarınızı arttırabilir. Siz yine de para harcarken bol keseden harcamamaya özen gösterin. Yeni fikirlere karşı biraz daha esnek olun.




Kova Burcu: Bugün, özel hayatınızda harika birgün olabilir. Hayata yaklaşımınız, özel ilişkilerinizdeki güzel oluşumlar fütursuz ve rahat hareket etmenize neden olabilir. Bir yandan da maddi olanaklarınızı bugün zorlayabilirsiniz.




Balık Burcu: Balık Burcu: Gün, iş hayatınızda çeşitli fırsatlar karşınıza gelecek. Bu fırsatları iyi değerlendirmeye çalışın ve yeme içmeyi abartmayın. Özel hayatınızda sevdiğiniz insana ayıracağınız vakti gözünüzde büyütmeyin, hayalinizde yaşattıklarınızdan sıyrılın.



















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR