Bugün oluşan merkür- satürn olumlu açısıyla, merkürün gerilediğini de hesaba katarsak yeni değil de, daha önceden konuşulmuş, ertelenmiş veya aksamış işlerimizde kalıcı adımlar atılabilir. Olaylara daha rasyonel ve gerçekçi yaklaşabiliriz. Verilmiş sözleri tutma isteğimiz, somut adımlar atmamıza ve yaptığımız işlerde daha güvenilir olmamıza neden olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; duyarlı, hassas, gergin, asabi,talihli bir insansınız. Hayatınızda beklenmedik bir takım değişikler yaşayabilirsiniz. Her zaman ve her koşulda korunuyorsunuz ve zorlukları diğer insanlardan çok daha rahat aşma eğiliminiz var. Seyahatler, yabancı ülkeler sizi ve hayatınızı etkiliyor. Bu sene, var olan işlerinizde istediğiniz kalıcı sonuçlara ulaşacaksınız.




Koç Burcu: Geleceğinizi ilgilendiren rasyonel ve mantıklı kararlarınız önem kazanabilir. Gelecek sorumluluklarınız için arkadaşlarınız gereken yardımı size sunmaktan kaçınmayacaklar. Onlarla düşündüğünüz projeler veya fikirler hayat bulabilir.




Boğa Burcu: Parasal konularda daha önceden konuşulmuş bir işinizde önemli sonuçlara ulaşmanız mümkün. Yaşadığınız sıkıntıların kariyerinizde size yukarılara doğru taşıdığını görecek, karşılaştığınız derslerden alnınızın akıyla çıktığınızı algılayacaksınız.




İkizler Burcu: Bugün, daha önceden konuşulmuş veya yarım kalmış önemli bir işinizin sorumluluğu karşınıza gelebilir. Partnerinizle sorunlara rasyonel yaklaşacaksınız ve mantıklı çözümler üreteceksiniz.




Yengeç Burcu: Bugün birikmiş para işleriniz, banka düzenlemeleriniz veya sigorta ödemeleriniz için harekete geçmelisiniz. Bu alanlarda tamamlanmamış sorumluluklarınızın üzerine eğilebilirsiniz.




Aslan Burcu: Gün içinde daha önceden yapılmış, belki tamamlanmamış, ertelenmiş işlerinizin peşinden gidebilirsiniz. Bu işlerinizde kalıcı olmak ve verilen sözleri tutmak sizin için önemli olacak.




Başak Burcu: Bugün, günlük işlerinizde fazlasıyla mantıklı olacak ve işlerinizi tamamlamadan ve verdiğiniz sözleri tutmadan rahat etmeyeceksiniz. Konuştuğunuz ve belirlediğiniz işleri sorumlulukla ele alacaksınız.




Terazi Burcu: Yakın çevrenizin işin içinde olacağı önemli ve daha önceden konuşulmuş konuların üzerine eğilebilirsiniz. Bakış açınız gerçekçi olacak ve sorumluluklarınızı yerine getirmek isteyeceksiniz.




Akrep Burcu: Aile hayatınızda yarım kalmış ve tamamlanmamış para işleriniz devrede olacak. Bir ev taşınması, eve para harcama veya satın alma gibi işleriniz varsa lütfen daha önceden görüdüğünüz ve bildiğiniz bir ev olsun.




Yay Burcu: Hayatınıza dair aldığınız önemli kararlarda yakın çevrenizle eski konuları konuşabilir ve gerçekçi kararlar almaya yatkın olabilirsiniz. Akraba, kardeş veya kuzenleriniz size yardım edebilirler.




Oğlak Burcu: Hayatı her yönden görüyor olmanız daha önceden konuşulmuş para işlerinizde daha sakin ve rasyonel hareket etmenize neden olabilir. başkalarının sorumluluklarını üstlenebilir ve verdiğiniz sözleri yerine getirmek isteyebilirsiniz.




Kova Burcu: Gelecek sorumluluklarınıza mantık ve keskinlikle yaklaşacak ve bazı işlerinizi yoluna koyacaksınız. Yine arkadaşlarınızın sorumluluklarını üstlenmeniz ve verdiğiniz sözleri tutmanız mümkün.




Balık Burcu: Kafanızda önceden planladığınız fikirlerinizi iş ortamlarınıza taşımanın tam zamanı. Ayrıca eski bir konuyu sorumlulukla ele alabilir, aile hayatınızda çözüm arayışınızı hızlandırabilirsiniz.



















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR