Bu Pazar Venüs - Neptünle birleşimiyle oldukça keyifli ve romantik bir gün geçirebiliriz. Sanatsal işlere, kreatif konulara ve ilişkilerimize olan düşkünlüğümüz artabilir. Tembel etkiler içinde olabilir sadece hayatın güzelliklerine odaklanmak isteyebiliriz. Yine de bu etkileşimle, ilişkilerimize gereğinden fazla bir anlam yüklememeye çalışalım yoksa hayalkırıklıkları bizi bulabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; iradeli, güçlü, inatçı, atılgan, maceraperest, sanata düşkün, başarılı bir insansınız. Fevri ve sinirli mizacınız zaman zaman sizi zorlayabilir. Müziğe,sanata ve yolculuklara karşı eğilimlisiniz. Yaşamda hep güzel şeyler arzuluyorsunuz ve bu istediklerinize kavuşacaksınız. Bu sene, özel hayatınızda aradığınız mutluluğu yakalayacaksınız.




Koç Burcu: Bu Pazar ihtiyacı olan insanlara karşı yardım etme isteğiniz yüksek olabilir. Yine yaratıcılığa dayalı işlerinizde şanslı etkiler altındasınız. Sevdiğiniz insanın veya varsa ortağınızın bazı konularda dağılması söz konusu olabilir.




Boğa Burcu: Bugün, arkadaşlarınıza karşı aşırı yardımsever ve fedakar etkilerle hareket edebilirsiniz. Organizasyona dayalı işlerinizde, ilişkileriniz sizi yanıltabilir. Kafanızda bir sürü iş bekliyor ve hepsini bir plana oturtmaktansa tembellik yapmak isteyebilirsiniz.






İkizler Burcu: İş alanlarınızda fedakarlıklarınız yüksek olabilir. Başkalarını düşünerek ve kendinizden fazla taviz vererek yola çıkacaksınız bu da bazı yanılsamaları hayatınıza taşıyabilir. Yine de dış ortamlarda keyfiniz yüksek akabilir.

Yengeç Burcu: Daha az tanıdığınız insanlarla olan ilişkilerinizde fedakarlıklarınız fazla olabilir. Gerçekçilikten uzaklaşmadan adımlar atmaya özen gösterin, altından başka işler çıkabilir. Seyahatlerinizde keyfiniz yüksek akacak.




Aslan Burcu: Bu Pazar paraya dayalı işlerinizde fazla verici ve fedakar etkilerden uzak durun. Büyüsüne çok kolay kapılacağınız bir eşya için yapacağınız harcamalar bütçenizi zorlayabilir.


Başak Burcu: Bugün, özel hayatınızda veya ortaklaşa işlerinizde aşırı fedakarlıkla hareket etmeniz mümkün. Romantik etkilere hazır olun. Önemli ortaklaşa işleriniz varsa gözünüzü açık tutmakta fayda var. Güzel haberler alabilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün, iş ve hizmet alanlarınızdaki ilişkilerinizde iyi niyetiniz yüksek olacak. Hayır demeyi öğrenmeniz gerekecek. Ayrıca tatlı tüketme ihtiyacınızı kontrol etmeye çalışın. Bu sıralar yemek yemeyi abartabilirsiniz.




Akrep Burcu: Bu Pazar, aşk hayatınızda kolay etkilenmelere açık bir gün olacak. Hoşlandığınız veya sevdiğiniz insana anlam yüklemeyi seviyor olacaksınız ama kendinizi çok fazla bırakmamaya çalışın lütfen.




Yay Burcu: Bugün, aile ortamlarınızda aileniz için yapacağınız fedakarlıklar yüksek olabilir. Bir ev almayı, değiştirmeyi veya satmayı düşünüyorsanız gözünüzü dört açın ve fedakarlıklardan kaçının. Hislerinizi saklamamalısınız.




Oğlak Burcu: Bu pazar, yakın çevre ve akraba ilişkilerinizde fedakar etkileşimler altında olacaksınız. Satış, reklam, pazarlamaya yönelik işlerinizde yanıltıcı etkiler oluşabilir. Çalışıyorsanız, iş alanlarınızda sinirli olabilirsiniz.




Kova Burcu: Para işlerinizde bazı fedakarlıklar devreye girebilir. Kolay ikna olmaya açık olacaksınız. Sanatsal işlerden para kazanmanız çok yüksek. Dış ortamlarda bulunmak keyfinizi arttırabilir. İşlerinizi tamamladıkça keyfiniz daha çok artacak.




Balık Burcu: Bugün, hayatınızla ilgili konularda kendinizi kandırmaya ve bazı gerçekleri göz ardı etmeye meyilli olabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken net olmaya özen gösterin. Para ödemeleriniz devrede.







































İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR