Haftaya ay koç burcunda girişken, canlı, aktif ve biraz da huzursuz başlayabiliriz. Salı günü venüs balık burcuna geçiyor. ilişkilerimizde daha hassas, fedakar ce sevgidolu olabiliriz. Çarşamba günü, yeni ve farklı olan her tür olay ve kişi daha fazla ilgimizi çekebilir. Cuma günü mantıklı yönlerimiz ağır basarken, ilişkilerimizde bazı sorunlar, sürtüşmelere açık olabiliriz. Pazar günü oldukça keyifli ve romantik bir gün. İlişkilerimize gereğinden fazla bir anlam yüklememeye çalışalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, akıllı, çalışkan, cin fikirli bir insansınız. Çok çalışma ve kafa yorgunluğu nedeniyle sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Çok kolay para kazanabilir, savurganlığınız yüzünden çabuk harcayabilirsiniz. Gizli saklı olaylardan ve yanlış anlaşılmalardan dolayı özel hayatınızda işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Bu sene aşk hayatınızda aradığınız heyecanı bulacaksınız.




Koç Burcu: Haftanıza kendi isteklerinizi öne çıkartarak ve uygulayarak başlayabilirsiniz. Ödemeleriniz, harcamalarınız ve gelirleriniz arasında herşeyi gözden geçirdikten sonra rahat bir nefes alacaksınız. Arkadaş çevrenizle bir arada olmak sizi özgürleştirebilir.




Boğa Burcu: Yaratıcı alanlarınız oldukça aktif olacak, bu yüzden kendinize yönelik bir gün geçireceksiniz. Üzerinizdeki isteksizlik ve durgunluk akşam saatleri itibariyle yerini canlılığa ve hareketliliğe bırakacak.




İkizler Burcu: Sabah saatlerinde aktif organizasyonlar ve toplantılar devrede olabilir. Öğleden sonra artık biraz durulabilirsiniz, üzerinize garip bir ağırlık çökebilir. Bu birkaç gün önemli kararlar almaktan ve vermekten kaçınmalısınız. Gün içinde başka insanlara yardım ön plana çıkacak.




Yengeç Burcu: Haftanıza iş koşturmaları, toplantılar ve alınacak kararlarla başlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla veya sosyal çevrenizle vakit harcayacaksınız. Geleceğe yönelik konular üzerine eğilmeniz ve ortaklaşa bir takım adımlara hazırlıklı olmanız gerekecek.




Aslan Burcu: Yabancılarla yapılacak olan işlerinize odaklanabilirsiniz. Seyahat ve eğitim alanlarınızda başkalarından aradığınız desteği görmek sizi mutlu edebilir. Yapmak istediğiniz işlerde ön plana çıkmak ve kendinizi göstermek, maddi konularda kendinizi güvende hissettirebilir.




Başak Burcu: Bu birkaç gün biraz özgür ve keyfe keder davranma isteğiniz yoğun olacak. Değişik insanlarla bir araya gelmek, işten biraz nefes almak, duygusal anlamda kendinizi güvende hissetmek önemli olabilir. Kendinizi bu kadar küçümsemeyin.




Terazi Burcu: Özel hayatınıza daha fazla ilgi göstermeniz gereken birgün. Öğleden sonra itibariyle para konuları gündeminizde olmaya başlayacak. Banka ödemeleri, faiz, kredi gibi konular birkaç gün boyunca öne çıkabilir. İlginç deneyimlere açık olun.




Akrep Burcu: Bugün akşam saatleri itibarıyla, ilgi alanlarınız birkaç gün boyunca özel hayatınıza ve ortaklaşa paylaşımlarınıza kaymaya başlayacak. Kendinizi sevdiğiniz insanla tanımlayacak ve kendinizi onun gözünden görmek isteyeceksiniz. Yalnız kalmak hoşunuza gitmeyecek.




Yay Burcu: Haftaya yapılacak işlerinizi keyifli hale getirerek başlayacaksınız. Akşam saatlerinde yapılması gereken işler sizi sıkıştırabilir. Birkaç gün boyunca iş konularında kendinizi sağlama almak isteğiniz fazla olacağından görüşmelerinizde beklentilerinizi vurgulamalısınız.




Oğlak Burcu: Aile hayatınıza gereken özeni bu haftabaşı göstermelisiniz. Daavranışlarınız ve onun sonuçları olayları değiştirebilir. Akşam saatleri itibarıyla aşk, çocuklar, eğlence ve yaratıcılıkla ilgili konular ön plana çıkmaya başlayacak.




Kova Burcu: Haftanıza iletişiminiz yüksek başlıyorsunuz. Kendiniz için yapacaklarınız sizi mutlu kılabilir. Akşam saatlerinde ailenize ve ev hayatınıza vaktinizi ayırabilirsiniz. Ailevi konularda olayları gözünüzde fazla büyütmemeye çalışın.




Balık Burcu: Sabah saatlerinde etrafınızdaki olaylara bakış açınız daha sağlamcı olabilir. Gezmek, dolaşmak, iletişim halinde olmak, satış ve alışveriş öğleden sonra önem kazanmaya başlayacak. İsteksiz başlayacağınız bir iş, gün içinde oldukça keyifli bir işe dönüşebilir.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR