Bugün ve yarın öğleden sonraya kadar Ay Balık Burcunda olacak. Salgı sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide Balık burçları, ayakları, ayak parmaklarını ve mukus salgısını temsil eder. O yüzden mümkün olduğunca bu organlarımızı işin içine alacak ameliyat ve operasyonlardan uzak durmalıyız. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Tarımla uğraşanlar patates, havuç, şekerpancarı ekebilirler. Genel olarak duygusal olacağımız bu gün, partnerimizle vakit geçirmek,insanları anlamak, sevmek, empati kurmak ön plana çıkabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, yetenekli, sosyal, özgürlüğüne düşkün, farklı, bilimsel bir insansınız. Kendinize has bakış açınızla hayatınızda etkili olacak arkadaşlarınız var ve onlardan büyük yardımlar göreceksiniz. Aklınıza gelen şeyleri es geçmemeli, zekanızı bilimsel ve deneysel konularda kullanmalısınız. Dünyayı gezmek, seyahat etmek isteğiyle dolusunuz ve bunu başaracaksınız. Bu sene, iş hayatınızda şans sizden yana. Kalıcı işlere imza atacaksınız.




Koç Burcu: Maneviyata dayalı fikirlerinizde aklınıza gelenlerle herkese yol göstermek hoşunuza gidiyor ama bir türlü kendi hayatınız adına bu fikirleri kullanamıyorsunuz. Önemli grupsal bağlantılar ve gelecek işleriniz bugün devrede olacak ve göstereceğiniz çabaların karşılığını almaya yatkın olacaksınız.




Boğa Burcu: Arkadaşlarınıza elinizden gelen desteği gösterirken, onlardan yana beklediğiniz tepkileri alamamanız sizi duygusal olarak zorlayabilir. Siz yine de içinizi bozmayın. İş ve kariyer hayatınızda önemli dönüşümler uzun vadede size sonuçlarını gösterecek.




İkizler Burcu: Kariyer hayatınızda bugün hızlı ve tepkisel olabilirsiniz. Herkese faydanızın dokunduğunu görüyor ama insanlardan bir türlü karşılık alamıyorsunuz. Ortaklaşa işlerinizde üstlendiğiniz sorumluluklar geleceğinizi şekillendirmenize yardımcı olabilir.




Yengeç Burcu: Seyahat, eğitim ve yabancılarla yapılacak olan işlerinizde kendi yaralarınızı sarmakta zorlanıyor gibisiniz. Bir yandan da bu alanda ortaya koyduğunuz fedakarlıklar gözünüzü korkutabilir. İş sorumluluklarınız önemli para konularında destek bulmanızı sağlayacak.




Aslan Burcu: Partnerinizin parasal olarak sizi desteklemesi ve bu konularda sizin gösterdiğiniz fedakarlıkları üstlenmesi bugün sizin için önemli olurken, ortak para işlerinizde duygusal olarak zorlanabilirsiniz. Yine de özel hayatınızda olumlu ve kalıcı adımlar atılabilir.




Başak Burcu: Özel hayatınızda aradığınız duygusal desteği bugün görmekte zorlanacaksınız. İlişkinizi gözden geçireceğiniz bir gün olabilir. Ailevi sorumluluklarınız hızlanırken bugün onlar için elinizden geleni yapabilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün iş alanlarınızda kendinizden çok başkalarına faydalı olmak önem kazanırken, biraz da kendinizi düşünmeniz gerektiğinin farkına varacaksınız. Aşk hayatınızda veya kreatif işlerinizde etkili ve konsantre iletişiminiz kalıcı sonuçlar doğurabilir.




Akrep Burcu: Konu aşk olunca kendinizden başka herkese yardımınız dokunuyor ama artık bu durumdan biraz sıkılmışa benziyorsunuz. Aile hayatınız için üstleneceğiniz parasal sorumluluklar bu defa üzerinize yük olmaktan çok size tatminkar sonuçlar sağlayabilir.




Yay Burcu: Bugün aile ortamlarınızda çabuk tepki veren yönleriniz ön planda olabilir. Aslında bu sizin ailenize her tür yardımı sağlayıp, bir türlü onlardan istediğiniz sonuçları alamamaktan kaynaklanıyor. Hayatınız adına üstlendiğiniz sorumluluklar sizi yukarılara taşıyacak.




Oğlak Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlara karşı her tür fedakarlıklarınız devrede olurken artık onlardan da biraz destek görmek isteyebilirsiniz. Başkaları adına üstleneceğiniz sorumluluklar doğru ve kalıcı iş bağlantıları olarak size geri dönebilir.




Kova Burcu: Maddi anlamda çevrenize bir çok faydanız olmasına rağmen bugün iş yaptığınız insanlardan aynı etkiyi görememek duygusal olarak sizi zorlayabilir. Grup ve arkadaş bağlantılarınız harekete geçmeniz gereken hayati kararlarda sizi sonuna kadar destekliyor.




Balık Burcu: Bugün sabah saatlerinde biraz sabırsız ve tepkisel davranışlarınız ön plana geçebilir. Fiziki ve duygusal anlamda kendinize daha fazla özen göstermeniz gerektiğinin farkındasınız. İş sorumluluklarınız güzel ve kalıcı sonuçlar olarak size geri dönebilir.























İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR