Bugün merkür kova burcunda gerilemesine başlıyor. İletişimsel konularda, grupsal işlerde ve arkadaşlarımızla olan iletişimimizde yanlış anlaşılmalara daha yatkın olacağız. Hava elementindeki gerilemeler hem eğlendirici, hem de sinirleri bozan bir etki taşır. Bu süreçte bazen kendimizi önemsiz ayrıntı ve aktivitelerin içine gömülü olarak buluruz. Tutulmayan sözler veya randevular, makine hataları, bozulmaları, randevu ertelenmeleri, iyi niyetli olmamıza rağmen yanlış bilgilendirme veya bilgilendirilmeler önümüze gelebilir. Bu gerilemede verilen mesaj; zamanı iyi yönetme ve iletişimdeki açıklıktır. Önceliklerimizi belirleyip, içsel görüşümüze yönelip önemsiz konuları ayırarak verimliliğimizi arttırmak esas olmalıdır.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; duygusal, tatlı, sevimli, olayları farklı algılayan, hayalgücü geniş, insanlara yardım etmeyi seven bir insansınız. Hayatın bir deneyim tahtasından ibaret olduğunu düşünüyorsunuz. Arkadaşlarınız veya akrabalarınızdan kaynaklı olarak sorun ve problemler yaşayabilirsiniz. Bu sene, hayatınızı gözden geçirmeli ve tamamlanması gereken konular üzerine eğilmelisiniz.




Koç Burcu: Bugün gerilemesine başlayacak olan merkür, organizasyona yönelik işlerinizde, arkadaşlıklarınızda ve teknolojik aletlerinizde sorunları ve aksilikleri ortaya çıkarabilir. Bu süreçte onlarla olan iletişiminize dikkat edin. Yakın çevre ve iş alanlarınızda da bazı aksiliklere açık olacaksınız.




Boğa Burcu: Bugün kariyer evinizde gerilemesine başlayacak olan merkür sizi zorlayabilir. İş alanlarınızda kendinizi ifade ederken yanlış anlaşılmalara ve sorunlara açık olabilirsiniz. Eski iş sorunları ortaya çıkabilir. İletişiminizi bu dönemde açık tutmalısınız.




İkizler Burcu: Seyahat, eğitim, hukuk, ticaret alanlarınızda bazı yanlış anlaşılmalar, gecikmeler ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu alanlardaki yarım kalmış işlerinize yoğunlaşmak ve işlerinizi tamamlamak sizin için daha önemli olmalı. Önemli anlaşmalardan kaçının.




Yengeç Burcu: Eski ve tamamlanmamış parasal işlerinizin peşine düşmek bu süreçte daha doğru olabilir. Yeni adımlardansa, yarım kalan ortak parasal konuları düzenlemek için uygun bir dönem olacak. Yeni bir borç ve kredi altına girmemeye çalışın.




Aslan Burcu: Merkür özel hayatınızda veya ortaklaşa işlerinizde tamamlanması gereken konuları karşınıza gatirebilir. Eski konu ve olayları çözümlemek, açığa kavuşturmak için uygun bir dönem. Eski ilişkileriniz yine bu süreçte karşınıza çıkabilir. Sevdiğinizle iletişiminize dikkat edin.




Başak Burcu: Bugün itibarıyla merkür iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemesine başlayacak. Bu 3 haftalık merkür gerilemesinde iş değiştirmeyin ve yeni başlangıçlardan kaçının. Sevdiğiniz insanla olan ilişkinizde ve ortaklaşa işlerinizde enerjiniz düşük çalışacak.




Terazi Burcu: Eski konuşulmuş konular, yarım kalmış aşklar ve çocuk meseleleriniz gündemde olacak. Bu alanlarda iletişim sorunlarına açık olacaksınız. Bu dönemde eski aşklarınız, flörtleriniz karşınıza çıkabilir. Yine sevdiğiniz kişiyle ve çocuklarınızla olan iletişiminize dikkat etmelisiniz.




Akrep Burcu: Aile ve ev alanlarınızda yeni başlangıçlar yapmak yerine, daha önceden konuşulmuş ailevi işlerinizin peşine düşebilirsiniz. Eski konular gündemde olacak. Onlarla olan iletişiminize dikkat edin.




Yay Burcu: Yakın çevre iletişiminiz, iletişim alanlarınızda alanlarınızda bazı gecikmeler, aksilikler ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönem vereceğiniz sözlere ve randevularınıza dikkat edin. Teknolojik aletlerinizin bozulmalarına karşı önleminizi alın.




Oğlak Burcu: Tüm parasal işlerinizde yeniliklerden ziyade eski konuşulmuş, görüşülmüş ama bir türlü tamamlanmamış işlerinizin peşinden koşturmalısınız zira merkür bu alanlarınızda gerilemeye başlıyor. Parasal başlangıçlardan ve yeni işlerden kaçının, anlaşmalarınızı iki kere gözden geçirin.




Kova Burcu: Merkür sizin burcunuzda gerilemeye başlayacak. Bu dönemde yanlış anlaşılmalara açık olacaksınız. Kendinizi ifade ederken net ve açık olun. Önemli anlaşmalardan ve yeni başlangıçlardan kaçının. Risk içeren parasal işlerinize dikkat edin.




Balık Burcu: Merkür sizin kadersel alanınızda gerilemesine başlıyor. Geçmişte çözülmemiş konu ve meselelerin karşınıza geldiğini görmeniz mümkün. Bu yüzden geçmiş konuları çözmeden bir sonraki alana geçmenizde mümkün olmayacak yine bu süreçte sağlığınıza gereken özeni gösterin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR