Bugün saat 15:13 te kova burcunda bir yeniay oluşacak. Grupsal işlerimiz, özgürlük ve bireysellik gerektiren alanlar, toplumsal bağlantılarımız önem kazanıyor. Yeniay zamanı harekete geçmek ve yenilikler yapmak için uygun bir zaman olmasına rağmen bu yeniaydan birgün sonra gerilemesine başlayacak olan merkür iletişimimizde çeşitli sorun ve problemler çıkartarak başlangıçlarımız adına bizi yanıltabilir. Bu yüzden önemli başlangıçlar ve kararlar yerine bu yeniay zamanı daha çok önceden konuşulmuş, tamamlanmamış ve yarım kalmış işlerimizin üzerine eğilmeliyiz. Bir de bu yeniay zamanı bazı girişimlerimizde yanılgılar oluşabilir, bağışıklık sistemimiz düşük çalışacak. Enfeksiyonel hastalıklara, zehirlenmelere, alerjilere açık bir dönem.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; iyi huylu, konuksever, çekici, sevimli, herkesi düşünen bir insansınız. Duygusal ve sanatsal yönünüzün zengin olması nedeniyle ilginç ve sizden farklı arkadaşlıklarınız olacak. Akraba ilişkilerinize çok dikkat etmelisiniz, onlardan kaynaklı olarak parasal sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu sene, yenilikler hayatınızda yer edecek yalnız bazı girişimlerinizde sorunlara açık olacaksınız.




Koç Burcu: Kendinizi sosyal çevrenizde, arkadaşlarınızla olan işlerinizde, grupsal konularda ortaya koyabilirsiniz. Yarın gerilemesine başlayacak olan merkür, organizasyona yönelik işlerinizde, arkadaşlıklarınızda ve teknolojik sorunları ve aksilikleri ortaya çıkarabilir.




Boğa Burcu: İş konuşmaları, görüşmelerinde bir yeniay yaşayacaksınız. Harekete geçmeniz size çok şey kazandırabilir ama yeniliklerdense eski ve tamamlanmamış, yarım kalmış işlerinizin peşine düşmelisiniz.




İkizler Burcu: Seyahat, eğitim, hukuk, ticaret alanlarınızda hızlı gelişmeler bu yeniayla devreye girebilir yalnız yarın gerilemesine başlayacak olan merkür bu alanlarınızda bazı yanlış anlaşılmaları, gecikme ve sorunları hayatınıza taşıyabilir. Bu alanlardaki yarım kalmış işlerinize yoğunlaşın.




Yengeç Burcu: Bu yeniayla birlikte ortaklaşa giderler alanınıza, kredi, banka işlemleri, mortgage konuları, nafaka, prim ve vergi konularına odaklanabilirsiniz. Eski ve tamamlanmamış parasal işlerinizin peşine düşmek daha doğru olabilir.




Aslan Burcu: Özel hayatınızda oluşan yeniay, ilişkilerinizde yeni kararlar alma isteğinizi arttırabilir ama yarın gerilemesine başlayacak olan merkür yüzünden yeniliklerden ziyade tamamlanması gereken konular üzerine eğilmelisiniz.




Başak Burcu: İş, hizmet alanlarınızda oluşan yeniayla birlikte önemli iş kararları karşınıza çıkabilir yalnız yarın gerilemesine başlayacak olan Merkür, daha önce konuşulmuş işlerinizin üzerine düşmenizin gerektiğini altını çiziyor. Özel hayatınızda bazı yanılgılar oluşabilir.




Terazi Burcu: Bu yeniayla birlikte aşk ve çocuk hayatınız, sanatsal işleriniz önem kazanabilir. Merkürü dikkate alarak eski konuşulmuş konular, yarım kalmış aşklar ve eski çocuk meseleleriniz için harekete geçebilirsiniz. Bu dönemde eski aşklarınız, flörtleriniz karşınıza çıkabilir.




Akrep Burcu: Yeniayla beraber, ev ve aile konularınız önem kazanıyor. yarın başlayacak olan merkür gerilemesi nedeniyle yeni başlangıçlar yapmak yerine, daha önceden konuşulmuş işlerinizin peşine düşebilirsiniz.




Yay Burcu: Bu yeniayla beraber çevrenizle bağlantılarınız, yaşanacak hızlı olaylar ve iletişim işleriniz gündeminize yerleşebilir. Yine merkür bu alanlarınızda gerileyeceğinden bu konularda bazı gecikmeler, aksilikler ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bu yeniayla beraber tüm parasal işlerinizde yapmak istediğiniz başlangıçları uygulamak isteyebilirsiniz fakat yeniliklerden ziyade eski konuşulmuş, görüşülmüş ama bir türlü tamamlanmamış veya nihayete erememiş işlerinizin peşinden koşturmalısınız.




Kova Burcu: Sizin burcunuzda oluşan yeniayla, yeni atılımlarınız hayatınıza dair yeni kararlarınız gündeme gelebilir yalnız merkür bu hafta yine sizin burcunuzda gerilemeye başlayacak. Bu dönemde yanlış anlaşılmalara açık olacaksınız. Önemli anlaşmalardan ve yeni başlangıçlardan kaçının.




Balık Burcu: Bu hafta oluşan yeni ay diğer burçların aksine hiçbir şekilde hareket etmemeniz gerektiğin altını çizmekte. Geçmişte çözülmemiş konu ve meselelerin karşınıza geldiğini görmeniz mümkün. Sağlığınıza gereken özeni gösterin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR