Haftaya ay oğlak burcundayken işlerimize odaklı bir şekilde başlıyoruz. Bu haftabaşı ilişkilerimizde çoşkulu, heyecanlı ve biraz da abartılı davranma isteğimiz yoğun olacak. Salı günü güneş kova burcuna geçerken öğleden sonra kova burcunda bir yeniay oluşuyor. Yaratıcılığımızı tetikleyen bu yeniay aynı zamanda aksiyonlarımızda bizi yanıltabilir. Çarşamba günü merkürün gerilemesiyle beraber iletişimimizde sorunlara ve aksiliklere açık bir 3 hafta içine giriyor olacağız. Cuma günü kalıcı işlerimize odaklanabilir, otorite sahibi insanlardan güzel destekler görebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kibar, sevecen, heyecanlı, sosyal, aktif, çekici, başarılı bir insansınız. Çevrenizde her zaman güçlü arkadaşlarınız var. Hayat yolculuğunuzda kendinize olan güveninizi arttırmalı ve düşüncelerinizi olumusuzluklardan uzak tutmalısınız. Bu sene, kadersel etkileriniz yüksek. Para kazanma ve harcama şansınız oldukça fazla olabilir.




Koç Burcu: Haftaya iş ortamlarınızda biraz güvensiz ve tedirgin başlamanız mümkün. Mantık olarak doğru kararlar aldığınızın farkındasınız ama duygularınızda tatmin sağlamak kolay olmayabilir. Bir yandan da sosyal ortamlarda rahat ve eğlenceli yönleriniz ortaya çıkacak.




Boğa Burcu: Bugün az tanıdığınız yerlerde ve insanlar içerisinde melankolik yönleriniz ortaya çıkabilir. Bu hafta genel olarak iş ve kariyer alanlarınızda yoğunluklar yaşayabilirsiniz. Abartılı ve çoşkulu tavırlarınız bu alanlarda öne çıkacak.




İkizler Burcu: Bu haftabaşı ortaklaşa elde edilen gelirlerinizde veya ortaklaşa harcama alanlarınızda her tür önleminizi almanıza rağmen, yine de kendinizi tedirgin hissedebilirsiniz. Bir yandan da uzaklardan alacağınız güzel haberler keyfinizi fazlasıyla arttırabilir.




Yengeç Burcu: Bugün özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde güvensiz ve tedirgin tavırlar içerisinde olabilirsiniz. Duygusal olarak istediğiniz istikrarı sağlamanız zor görünüyor. Maddi konularda abartıya kaçmadan ilerlemeye çalışın.




Aslan Burcu: Haftaya iş alanlarınızda takılacağınız ve üzerinde ısrarla duracağınız konu ve olaylarla başlayabilirsiniz. Yapmanız gereken işlerinizi tamamlayın. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla oldukça enerjik, çoşkulu ve biraz da abartılı duygusal temaslar gündemde.




Başak Burcu: Bugün, aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda fazla hassas ve melankolik davranmaya meyilli olabilirsiniz. İş hayatınızda oluşturduğunuz güzel ilişkiler rahat bir nefes almanızı sağlayabilir, yeme, içmede abartmayın.




Terazi Burcu: Haftaya ev konularına veya ailenize dayalı işlerinizde tamamlamanız gereken işlerinizle başlayabilirsiniz. Siz olayları kontrol etmeye çalıştıkça, zorlanmalar oluşabilir. Sosyal ortamlarda aşkı ve eğlenceyi arttırabilirsiniz.




Akrep Burcu: Haftaya yakın çevre ve ieltişim konularında kafanıza taktığınız detay ve ayrıntılarla uğraşarak başlayabilirsiniz. Güvensiz tavırlarınız ön planda olabilir. İşinizdeki güzel oluşumlar aile hayatınızda abartılı ve çoşkuyla hareket etmenize sebep olabilir.




Yay Burcu: Haftaya parasal konularla ve bu alanda duygusal olarak kendinizi güvende hissetme isteğinizin yoğun olmasıyla başlayabilirsiniz. Takıntılı davranmamaya özen gösterin. Güzel ve biraz da abartılı yakın çevre ilişkileriniz devrede olacak.




Oğlak Burcu: Haftaya biraz melankolik ve düşünceli bir şekilde başlayabilirsiniz. Özellikle aile hayatınızda kolay tepkiler vermeye yatkınsınız. Ortak maddi gelirler parasal konularda fütursuz harcamaları beraberinde getirebilir.




Kova Burcu: Haftaya biraz zorlanarak ve üzerinizde bir takım gerginlikler hissederek başlayabilirsiniz. Kafanız belirli konulara takılı olacak ve olayları büyütmeye meyilli olacaksınız. Kişisel isteklerinizi abartacağınız bir gün olabilir.




Balık Burcu: Haftaya sosyal çevreniz ve arkadaş çevrenizdeki etkileşimlerle başlayabilirsiniz. Kendinizi kalabalık ortamlarda güvensiz hissedebilirsiniz ve melankoliye bir eğilim olabilir. İş hayatınızdaki güzel gelişmeler, bazı kafanızdaki planları abartarak ortaya koymanıza neden olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR