Bu Pazar sabah saatlerinde gezmek, dolaşmak, arkadaşlarla yapılacak güzel aktiviteler içinde bulunmak önem kazanabilir. Öğlen saatlerine kadar ay boşlukta olacağından, önemli konuları görüşmekten ve karar vermekten kaçınalım. Öğleden sonraysa daha fazla yeni başlayacak olan haftaya yönelik iş planlarımızı gözden geçirebiliriz. Yarım kalan işlerimizi tamamlayabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; düşünceli, uyumlu, çalışkan, çekingen, güçlü, iradeli bir insansınız. Spor, atletizm ve fiziksel aktivite gerektiren işlerde şansınız çok yüksek. Güçlü iradeniz yaşamda karşılaşacağınız zorluklar karşısında size her daim yol gösterecek. İç sesiniz sizi önemli bir olayda uyaracak. Bu sene, ortaklaşa para alanlarınızda güzel gelişmeler yaşanabilir.




Koç Burcu: Bugün olaylara karşı daha anlayışlı ve daha spiritüel bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Resmim bütününü görmek, neden ve niçin sorularının yanıtlarını kolayca keşfetmenize neden olacak. Kalabalık ortamlarda bulunmak size iyi gelebilir. Kendinizi göstereceğiniz bir gün içindesiniz.

Boğa Burcu: Bugün dış ortamlarda, eğitim veya seyahate dayalı işlerinizde çekingen tavırlarınızı bir kenara bırakarak, anın tadını almaya çalışacaksınız. Rahatlığınızı ve keyfinizi iş ortamlarınızı da taşımayı deneyin.

İkizler Burcu: Bugün ortaklaşa para konularınızı düzenleyecek, bu konuda ayrıntılarınızı tamamlamak için harekete geçeceksiniz. Önünüzdeki dönem harcamalarınız konusunda biraz dikkatli adımlar atmalısınız.

Yengeç Burcu: Bugün özel yaşantınızda olgun ve istediğiniz gibi davranacaksınız. Hayatınızdaki insanın sizi bir çok konuda desteklediğini görmeniz lazım. Eğlenceli ortamların tadını çıkarın.

Aslan Burcu: Bugün, günlük işlerinizde enerjinizin son damlasına kadar çalışabilir, hırslı ve sorumlu yanlarınızı ortaya koyabilirsiniz. Yakın çevre ilişkilerinizde her tür sorunu, kafanıza fazla takıyorsunuz.

Başak Burcu: Bugün yaratıcılık isteyen işlerinizde veya aşk hayatınızda olgun tavırlarınız sevdiğiniz insanın çok hoşuna gidebilir. Sanatsal işlerinizde kendinizi göstermek ve ispatlamak istiyorsunuz.

Terazi Burcu: Bugün, eviniz ve ailenizle ilgili konularda halledilmesi gerekenlere odaklanabilir ve bir çok işi bir arada gerçekleştirebilirsiniz. Kendinizi aile alanlarınızda göstereceksiniz.

Akrep Burcu: Bugün, yakın çevrenizi işin içine alacak konularda kendinizden başka herkese yardımınız dokunabilir. Kafanızı olumsuz çalıştırmayın. Aşk hayatınızda hala anlayamadığınız bir takım olaylar var ve siz bunların gün ışığına çıkması konusunda sabırsızlanabilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün harcamalarınız yüzünden paranızın hesabını yapabilir veya hesap yapmaya çalıştığınız için bazı aktivitelerde yer almamayı tercih edebilirsiniz. Bu aralar bütün enerjinizi kendinize ve ileride yapacaklarınıza yoğunlaştırmak istiyorsunuz.

Oğlak Burcu: Bugün, işlerinizi hallettikten sonra sizi şevklendirecek ve hareketlendirecek işler peşine düşeceksiniz. Duyacaklarınız gün içinde kalbinizin hızlı çarpmasına neden olabilir. Yakın çevre bağlantılarınız güçlü olacak.

Kova Burcu: Yoğun akan temponuzu biraz yavaşlatmak ve sağlığınızı gözden geçirmek için güzel bir gün olabilir. Kalabalıklar içinde kendinizi yalnız hissedebilir ve gerçek duygularınızdan kaçabilirsiniz. Önünüzdeki dönem size para kazandıracak yeni projelere şimdiden hazırlık yapmalısınız.

Balık Burcu: Bugün arkadaşlarınıza karşı oldukça olgun ve anlayışlı bir tablo çizeceksiniz. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz dostlarınızla gün içinde birkaç saat geçirmek size moral verecek. Size şans getiren ve hayatınızı destekleyen insanlara daha fazla kucak açmalısınız.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR