Karamsarlıktan ve sırf iş konuşmaktan kurtuluyoruz, kova etkisiyle toplumsal olaylar, konular daha fazla ilgimizi çekecek. Grupsal enerjiler, arkadaşlık ilişkilerimiz, gruplarla yapılacak önemli işler devreye girmeye başlıyor. Bugün devreye giren oluşan merkür- satürn olumlu açısıyla düşündüklerimizi sağlam bir zemine oturtmak, anlaşmalarımızı kalıcı bir platforma taşımak için uygun bir gün olacak. Yalnız sabah saatlerindee ay boşlukta olacağından öğleden sonra ve Çarşamba günü planlarımızı devreye sokmaya özen gösterelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; toplumsal konularda ve iş hayatınızda başarınız yüksek. Etkili çevre ve dostlarınız sayesinde bir ömür sırtınız yere gelmeyecek. Adalet duygunuz çok yüksek ve adaletsiz bir durumla karşılaştığınızda ikna edilemiyorsunuz. Biraz değişime ve yeniliğe ihtiyacınız olabilir. Bu sene, ele attığınız her işinizi sağlam bir zemine oturtacaksınız. Çok şanslısınız.




Koç Burcu: Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda ve davetlerde, grupsal çalışmalarda yeteneklerinizi sergileyeceksiniz. Ayrıca arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir. Geleceğinize yönelik atılım ve konuşmalarınızı hızlandırabilirsiniz.




Boğa Burcu: Kariyer eviniz hareketlenmeye başlıyor. İş alanınızda kendinizi bireysel olarak ifade edecek, sorunlar karşısında akılcı çözümler arayacaksınız. Patronlarınız veya üstlerinizle konuşmalarınızı arttırabilirsiniz.




İkizler Burcu: Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda, iletişiminiz hızlanıyor. Önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları gündeme gelebilir, bugün ortaklaşa işlerinizde kalıcı adımlar atabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bu hafta itibarıyla, ortaklaşa giderleriniz, harcamalarınız, banka işlemleriniz, vergi, kredi, faiz, nafaka, miras alanlarınızda uğraşılarınızı arttırabilirsiniz. Bu alanlarda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanıyor.




Aslan Burcu: Özel hayatınız veya ortaklı işler alanınızda becerilerinizi ve düşüncelerinizi ortaya koymaya başlıyorsunuz. Sevdiğiniz insanla konuşmak ve paylaşım içine girmek iyi olacak. Ortaklı işlerinizde sözleşmeler ve kontratlar gündeme gelebilir.




Başak Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanıyor. İşiniz konusunda zorlandığınız alanlar varsa becerilerinizi geliştirebilir, iletişiminizle iş arkadaşlarınızla uyumlu işler çıkarabilirsiniz.




Terazi Burcu: Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınız varsa çözüm yaratabilirsiniz. Yine sanat, spor ve kreatif işlerinizde bireysel yönlerinizi ortaya koyacaksınız. Yakın çevrenizle konuştuklarınızı uygulamanın tam zamanı.




Akrep Burcu: Eve dair, emlak alım, satım veya kiralama, yer değiştirme gibi işlemleriniz varsa bu dönem yapacak ortamları rahat bulacaksınız. Bu alanlardaki işleriniz için kalıcı adımlar atmak için bugün harekete geçebilirsiniz.




Yay Burcu: Pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda hareketlenmeler başlıyor. Akraba, kardeşleriniz veya komşularınızla iyi geçineceğiniz bir dönem. Hayati kararlarınız konusunda onlardan destek alacaksınız.




Oğlak Burcu: Paraya dayalı iş anlaşmaları bu dönem ortaya çıkabilir. Parasal konularda görüşme ve konuşmalarınızı hızlandırabilirsiniz, para konularına farklı yaklaşımlarınız size çok şey katacak.




Kova Burcu: İfadeniz rahatlayacağından, artık plan ve projelerinizi dillendirebilir ve düşüncelerinizi arkadaş çevrenizle paylaşabilirsiniz. Kendinizi daha fazla düşüneceğiniz bir dönemde olacaksınız. Destekleriniz bugün yüksek.




Balık Burcu: Geçmişi anmak bu dönem hızlanabilir. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artışlar görülebilir. Kendinizi dinlemek, olayları gözden geçirmek, planlarınızı oluşturmak için bugün uygun şartları bulacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR