Bu Pazar ve haftabaşı Ay Yengeç burcunda dolaşacak. Yengeç burcu, astrolojide göğüs ve mideyi, mide boşluğundaki organları temsil eder. Bu organlarımızda bir iki gün hassaslıklar oluşabilir. Midemizi rahatlatacak yemeklere yönelmeliyiz. Sevdiğimiz insanla baş başa yemek yemeyi tercih edebiliriz.Yürüyüşe çıkmak, aile ziyaretleri gerçekleştirmek, fazla harekete ihtiyaç duyulmayan aktivitelerde bulunmak en iyisi.






BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; iş yetenekleriniz fazla olduğundan iş dünyasında büyük başarılar elde edebilirsiniz. Özel hayatınızda ve romantik konularda pek başarılı olamıyorsunuz, bu karşı taraftan çok şey beklemenizden kaynaklanıyor. Kendinize ve yapacaklarınıza inanmalısınız. Bu sene, güçlü yapınızla isteklerinizi elde etmek kolay olacak.




Koç Burcu: Bu pazar, gerek iş alanlarınızda gerekse göz önünde olacağınız yerlerde şansınız yüksek akacak, güçlü kimliğinizle etrafınızdaki yönlendirme arzusunda olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilişkileriniz sağlamlaşıyor.

Boğa Burcu: Özel ilişkilerinizde sevdiğiniz insanı anlamakta ve onunla güçlü bağlar kurmakta zorlanmayacaksınız. Seyahate gideceksiniz veya bir eğitime başlayacaksınız şanslı bir dönem. Kariyerinizde güzel destekleriniz devreye giriyor.

İkizler Burcu: Bu Pazar ortaklaşa para alanlarınızda kendinizi etkili bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Kafanızdaki planları aynen gerçekleştireceksiniz. Güzel bir seyahat fikri ve planı sevdiğiniz insanla aynı doğrultuda hareket etmenize sebep olacak.

Yengeç Burcu: Özel hayatınızda zorlanmalarınız olduysa, bunları onaracak, düzeltecek etkilere sahip olacaksınız. Sevdiğiniz insanla kalıcı ve güzel kararlarınız devrede olabilir. İş hayatınızda sizi destekleyenler devreye girmeye başlıyor.

Aslan Burcu: Bu Pazar ev ve aile hayatınız için yapılması gereken işlerinizde gereken gücü ve istikrarı kendinizde bulacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla kafanızdaki planları devreye sokabilirsiniz.

Başak Burcu: Aşk hayatınızda oldukça etkileyici bir gün sizleri bekliyor. Bazı noktalarda baskı, yönlendirme ve manipülasyona maruz kalabilirsiniz. Yine de işlerinizi bu Pazar çabuk halledecek, karşı tarafla olmaktan mutluluk duyacaksınız.

Terazi Burcu: Aile hayatınızda önemli sorumluluklar üstlenmeye hazırsınız ve etkili gücünüzle sevdiklerinize sunacaklarınız onların hoşuna gidecek. Özel hayatınızda sinirlenmelere açık olabilirsiniz.

Akrep Burcu: Bu pazar, yakın çevrenizdeki insanlarla bir hareket etmek ve uzun vadeli kararlar almak için uygun bir gün. Daha çok dolaşacak ve göz önünde olmak isteyeceksiniz. Fikirlerinizi karşı taraftakilere aktarırken yönlendirici olmamaya çalışın.

Yay Burcu: Parasal konularda etkili ve güçlü davranabilirsiniz. Kendi iç değerinizin farkında olacaksınız. Fikirsel olarak iletişim halinde olacağınız insanlara karşı sinirli olabilirsiniz. Yakın çevrenizle bağlantılarınız kuvvetleniyor.

Oğlak Burcu: Bu bir kaç gün boyunca geleceğinizi ilgilendiren işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Kendi etkili gücünüzü bu Pazar ortaya koyacaksınız. Maddi konularda harcamalarınız karşısında tepkilerinize dikkat.

Kova Burcu: Bu pazar, içsel sorumluluklarınızın bilinciyle hareket edebilirsiniz. Geri planda duracağınız her tür işte etkili gücünüzü ortaya dökebilirsiniz. Özel hayatınızda sinirli davranışlara dikkat etmeniz gerekecek. Arkadaşlarınızla planlarınızı devreye sokun.

Balık Burcu: Geleceğiniz adına sorumluluklarınız ve önemli düşünceleriniz devrede olacak. Arkadaşlarınızla sosyal ortamlarda etkili ve güçlü hareket edeceksiniz. Bazı iş konularınızda destekleriniz artıyor, kendinize daha fazla zaman ayırmalısınız.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR