Sevgili Kovalar,

2015 yılında evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işlerinizde fırsatlar sizinle olacak. Bekarsanız evliliğe adım atabilir, ilişkinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Evliyseniz evlilik ve beraberliklerinizden şans ve fayda sağlayacaksınız. Yine eşinizin hayatında güzel gelişmeler ve şanslar oluşabilir. Bu da ilişkinize olumlu yansıyabilir. Bu sene ortaklı atılacak adımların hepsi size şans getirecek.




11 ağustostan sonra kredi, faiz, vergi, ortaklaşa gelirler alanlarınızda fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bu süreçte beklenmedik insanlardan ve yerlerden hayatınızı iyiye doğru değiştirecek etkiler göreceksiniz. Eşinizin veya partnerinizin kaynaklarından ve gelirlerinden olumlu bir şekilde yararlanabilirsiniz.




2015 yılında arkadaşlık, sosyal çevre ve gelecek adına testlerden geçmeye başlıyorsunuz. Hayatınızdan çıkması gereken insanlar gidecek. Arkadaşlıklarınız çeşitli sınavlardan geçecek. Arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz tarafından üzerinize yüklenen sorumluluklar olabilir. İdeallerinize ve hayallarinize ulaşmak için çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Eğer çalışmazsanız geleceğiniz adına hayal kırıklıkları görülebilir. Bütün bunları yaşamak istemiyorsanız kendini çevrenizden soyutlamayın ve bakış açınızı darlaştırmamaya özen gösterin. Organizasyonlar, aktiviteler ve davetler önemli sorumluluklarınız arasında yer edebilir.




03 Ocak itibari ile artık görüntünüzde daha fazla önem vereceğiniz bir dönem içerisine giriyorsunuz. 3 hafta sürecek olan bu dönemde, kendinizi daha çok sevecek, alışveriş yapmaktan çekinmeyecek, saçınızı ya da görüntünüzü değiştirmek için harekete geçeceksiniz.




12 Ocaktan sonra daha fazla para mücadeleleri ön plana çıkmaya başlıyor. Paranızla ilgili konularda artık kendinizi daha fazla ortaya koymak isteyeceksiniz. Enerjinizi bu alana harcayıp mücadele edeceksiniz.


23- 28- 30 Ocak tarihlerinde hayatınızla ilgili önemli konuşmalar ve kararlarda hayat sizi destekliyor olacak.


27 ocaktan sonra ise parasal konularda kazançlarınızı artıracağınız bir sürece ilerleyeceksiniz bu dönemde, güzel olan her şeye ilginiz artabilir.


Şubat ayı tamamıyla sizin girişimlerinizin destekliyor sevgili kovalar, daha önceden konuştuğunuz, düşündüğünüz yarım kalan işleriniz varsa bütün bunları uygun ortamlara aktarabilir, hayati kararlarınızı devreye sokabilirsiniz. 19 Şubattaki yeniay önemli kararlarınız için size şans verecek.




22 Şubatta yakın çevrenizden karşı cinsten bir insan bu tarihlerde ilginizi çekebilir.






24-26 Şubatta sosyal çevreniz her türlü iletişim gerektiren işlerinizde size desteği sağlayacak. Sizde bu noktada uzun vadeli kalıcı işlere imzalar atabilirsiniz.




03-04 Martta partnerinizle iletişiminiz yüksek olabilir. Yakın çevrenizle beraber güzel ve kısa vadeli planlar içerisinde yer alabilirsiniz. 06-10 Mart tarihleri yine özel hayatınızda kendinizi iyi hissedeceğiniz tarihler.


05 Martta oluşan dolunay sizin ortaklaşa para alanlarınızı tetikliyor. Vergi konuları banka düzenlemeleri bir borç ödenmesi kredinizle ilgili durum ve olaylar bu dolunayda parasal konulara daha fazla ilgi göstermenize sebep olacak.


20 Martta oluşan tam güneş tutulması sizin para alanlarınızda gelişecek. Bu tarih ve sonrasında parasal konular hayatınızda hızlandırılmış bir şekilde yer etmeye başlayacak sevgili kovalar. Bu dönemde elinize büyük paralar geçebilir, ancak bir yandan da tutmasını öğrenmeniz gerekecek.




06-08-10 Nisan iş alanlarınızda çok güzel görüşmelerin, konuşmaların ve anlaşmaların olacağı tarihler. Bu tarihleri bir kenara not edin ve en güzel şekilde faydalanın.


11 Nisandan sonra aşk hayatınız hareketlenmeye başlıyor. Birden fazla seçenekle karşı karşıya gelebilirsiniz. Hayatınızda bir insan varsa onunla beraber katılacağınız aktiviteler, sportif faaliyetler sizi daha fazla heyecanlandırabilir.




20 Nisandan sonra daha fazla ilginizi ve alakanızı evinize ve ailenize ayıracaksınız. Evinizde vakit geçirmek, ev ve aile hayatınız için yapacaklarınız konusunda kimliğinizi daha fazla ortaya koymak önemli olabilir. 21-22-23 Nisanda ailevi konularda şanslı etkileşimleriniz olacak.




04 Mayıstaki dolunay kariyer hayatınızı tetikleyecek. Kariyer hayatınızda iniş çıkışlarınız bu dönem gündemde olabilir. Ya da bu dönemde ailenize vakit ayırmanız gerekirken iş ve kariyer hayatınızdaki hızlı gelişmeler, sizi onlara vakit ayırmaktan alıkoyabilir.




08 Mayıstan sonra işinizi seveceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Daha fazla iş yükü almaktan korkmayacaksınız ve işinizi keyifle yapacaksınız.


18 Mayıstaki yeni ay ev aile yuva alanlarınızda yeni konu ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Yalnız bir gün sonra merkür, aşk alanınızda gerilemesine başlayacak. Evinizle ilgili önemli kararları bir yandan alırken diğer yandan aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalara açık bir döneme giriyorsunuz.




05 Haziran dan sonra tamamen iki ilişkiler konularına odaklanacaksınız. Sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız artacak, birbirinize güzel jestlerde bulunacaksınız.


06- 08- 09- 10-14 Haziran tarihleri aşk hayatınızda beş yıldızlı günleriniz. Adeta ayaklarınız yerden kesilecek sevgili kovalar.


22-29 Haziran tarihlerinde özel hayatınızda çok şanslı etkileşimler altında olacaksınız.


Temmuz ayına geldiğimizde bir yandan işinizde bir yandan aşk hayatınızda ve ikili ilişkilerinizden inanılmaz şanslar yakalayacaksınız. Hatta bu şansları 01-04- 05 tarihlerinde hissedebilirsiniz. Bu tarihlerde sevdiğiniz insan size bir teklifte bulunabilir. Eğer ilişkiniz varsa söz, nişan ya da evlilik kararının gündeme geldiğini görebilirsiniz.


08 Temmuz itibari ile artık iş alanlarınızda konuşma, görüşmelerinizi artıracaksınız. Bir işe başvurma, yeni projeler geliştirme, beraber çalıştığınız insanlarla iletişiminizi hızlandırma gibi etkilerinizi devrede olacak.


16 Temmuzdaki oluşan yeni ay sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek. İşinizle ilgili her türlü başlangıcınızı bu yeni ayda başlatmanız doğru görünüyor.


25 Temmuz itibari ile ortaklaşa para alanlarınızda Venüs gerilemeye başlıyor, ay sonuna kadar önemli bir borcun altına girmemeye çalışın ve dönemde kredi almamaya özen gösterin.


Ağustos ayında özel hayatınız, ikili ilişkiler, ortaklı işler, evliliğe dayanan her tür konu ve olay giderek hızlanıyor. Eski ilişkilerinizi gözden geçirebilir ya da ilişkilerinizden haberler alabilirsiniz.


27 Ağustos itibari ile seyahatleriniz artabilir ya da yabancılarla yapılacak işlerinizde konuşmalarınızı hızlandırabilirsiniz.


06 eylülde Venüs’ün evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızda düzelmesi ile beraber artık önünüzü daha net görüyor olacaksınız. Bu yüzden ilişkilerinizin daha da güzelleştiği bir döneme giriyorsunuz.




13 eylülde ki parçalı güneş tutulması sizin ortaklaşa para alanlarınızda gerçekleşecek. Bu tarihten sonra ortaklaşa para konularında değişim ve dönüşümlere açık olacaksınız. Partnerinizin parasal durumundaki değişimler sizi de etkileyebilir.


17 Eylülde Merkür gerilemeye başlıyor. Yabancılarla yapılacak işlerinizde, seyahat ve eğitim alanlarınızda bazı sıkışmalar, bazı zorlanmalar söz konusu olabilir. Yine seyahatlerinizde bavulunuz kaybetme uçağı kaçırma bir eşyanızın kaybolması gibi etkilere açık olacaksınız.


28 Eylüldeki tam ay tutulması sizin yakın çevre alanlarınızı etkileyecek sevgili kovalar. Yakın çevrenizde olan biten olaylar daha fazla gündeminizde yer tutabilir.


07-17 Ekim tarihlerinde parasal konularda önemli adımlardan kaçının. Borç alacaksanız, bir banka işini devreye sokacaksanız bugünlerde kandırılma ve aldanma ihtimalinize karşı hazırlıklı olmalısınız.


13 Ekimden sonra geleceğinizle ilgili çok önemli adımlar atabilir. Önemli kararlarınızı devreye sokabilir, yeni tanışacağınız, seyahat sırasında tanışacağınız insanlarla önümüzdeki dönemde yapılacak işleri devreye koyabilirsiniz.


Kasım ayı kariyer hayatınızda çok önemli fırsatlar yakalayacaksınız. Bir yandan da ortaklaşa para alanlarınızdaki güzel gelişmeler parasal konularda elinizin bol olması size hayatı daha keyifli hissettirecek. 06-10-13-17 Kasım tarihlerinde iş hayatınızda güzel gelişmeler yaşayacaksınız.




11 Kasımdaki yeni ay kariyerinizdeki çok güzel bir döneme işaret ediyor. Bu dönemde kariyerinizdeki her tür başlangıç ve kararlarınızı uygulamalısınız. Çünkü bir yandan Jüpiter’den alacağınız güzel enerjilerle parasal kazançlarınız size çok güzel yollar açacak ve kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.




26 Kasımdaki dolunay aşk hayatınızı tetikleyecek. Bu dönemde aşk hayatınız daha fazla öne çıkabilir. Ya da varsa çocukla ilgili oluşumlar gündeminizde yer edecek, sevgili kovalar.




05 Aralıktan sonra artık iş alanlarınızda ve kariyer oluşumlarınızda tam anlamı ile çok konuşuluyor olacaksınız. Patronlarınızla ve üstlerinizle olan iş bağlantılarınızla kuvvetlenecek ve zam, terfi, prim gibi istekleriniz varsa bu dönem içerisinde karşı tarafa isteklerinizi bildirmeniz için uygun bir süreç olacak.


26 Aralıktan sonra ise enerjinizin arttığını göreceksiniz artık fiziki olarak ne istediğinizi çok iyi biliyor olacaksınız. Ve buna göre hareket etmeniz işlerinizi kolaylaştıracak.


30 Aralıktan sonraysa sosyal çevrenizde kendinizi göstereceksiniz. Adeta partilerin organizasyonların ve etkinliklerin yıldızı siz olabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR