Sevgili Aslan,

2015 te jüpiter size inanılmaz şanslar verecek. Yılın ilk yarısında çok güzel fırsatlar yakalayacaksınız. Kim ve ne olduğunuzu görecek, kendinizi iyi tanıyacak, neler başarabileceğinizi anlayacaksınız. Bu yıl kendinize olan güveniniz tam olacak. İnsanları kolaylıkla etkilemeyi başaracaksınız. 12 yılda bir gelen ve önünüzdeki 12 yılın konu ve olaylarını belirleyecek olan bu dönemde, şansın ayağınıza gelmesini beklemeyin. Kafanızda kurduğunuz, oluşturduğunuz plan ve projeleriniz varsa harekete geçin, uğraşın, yeni insanlarla tanışın, farklı yerlerde bulunun. Ya da eğitiminize önem vererek, kendinizi geliştirin. Eksik olduğunuz bir alan varsa onu tamamlayın. Siz kendiniz için bir şeyler yaptıkça hayat da size karşılığını en güzel şekilde verecek.




Yılın 2 ci yarısından sonra girdiği alanı genişleten, zenginleştiren ve bollaştıran jüpiter bu sefer kazançlarınız arttıracak, elinizi bollaştıracak. Ticari bir işiniz varsa bu sene işinizde bolluk ve bereketi fazlasıyla tadacaksınız. Parasal anlamda güzel şanslara sahip olacaksınız.




2015 te de satürn aşk, çocuklar ve yaratıcılık evinizde dolaşmaya başlıyor. Bu alanlarınızda önemli sorumluluklarınız olacak. Aşka ciddi yaklaşmak, hayatınızda önemli kararlar almak, çocuklarınızın sorumluluklarıyla uğraşmak öne geçebilir ve bu konularla ilgili çok önemli bilgiler edineceksiniz. Planlı ve programlı atılacak adımlar, sizi her konuda destekleyebilir zira güneşinizde satürnden olumlu etkiler alacak. Temmuz doğumlu Aslanlar yaptıkları işlerde daha fazla güvenilir olma yolunda emin adımlarla ilerleyecekler. Size keyif veren çocuk alanlarınızda yaşayacağınız bazı sıkıntı ve sorunları kendinize çok fazla dert etmemeye çalışın. Kendinizi olayların akışına bırakırsanız oluşturmak istediğiniz disiplin ve düzenin kendiliğinden yola girdiğini göreceksiniz.






05 ocaktaki dolunay işinizle ilgili konularda bir sır perdesini aralayabilir. Bir işin iç yüzü ortaya çıkabilir.




06 ocaktan sonra ilişkinizde düzeltmeniz, konuşmanız gereken konular varsa sevdiğiniz insanla iletişiminiz artmaya başlayacak. Onunla hayatı daha fazla paylaşacak, etrafınızda gözlemlediğiniz ilişki sorunlarını ve kendi ilişkinizi gözden geçireceksiniz.




14 ocakta önemli bir teklifle karşılaşabilirsiniz.




05-06-19 şubat tarihlerinde aşk hayatınızda şanslı günler içinde olacaksınız.




11 şubatta Merkür’ünde düzelmesiyle artık para işlerinizin düzenlemelerine eğilebilirsiniz. Vergi konuları, kredi yapılandırmaları, borç ödeme dengesi için harekete geçebilirsiniz. Bir borcun altına girilebilir.




19 şubatta ortak para alanlarınızda önemli kararlarınızı devreye sokabilirsiniz.


03-04 mart esnek olacaksınız ve karşınıza ani ve beklenmedik iş ve seyahat fırsatları çıkabilir. 05 marttaki dolunay para işlerinizi hızlandıracak. Elinize bir para geçmesiyle bütçenizi bu dolunay yeniden yapılandıracaksınız.




03-04 mart esnek olacaksınız, hayatınızda birisi yoksa yolculuklar ve eğitim alanlarınızda sizden farklı ama sizi heyecanlandıracak bir ilişki yine yolunuza çıkabilir.




12-17 mart öncesi ve sonrası iş hayatınıza dayalı anlaşmalarınızda, seyahatlerinizde bir takım baskılar ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Üzerinizde oluşan baskı, vereceğiniz değişik tepkilerle karşınızdaki insanları şaşırtabilir. Bu dönem tehlikeli bir dönem olacağından temkinli ve dikkatli adımlar atmak önemli olacak.




20 martta oluşan tam güneş tutulması ortaklaşa para evinizde hızlı gelişmeleri tetikleyecek. Bu tutulmada bir borç veya ödeme ortaya çıkabilir. Ya da bir borcun veya ödemenin altına girmek durumunda kalabilirsiniz. Eşinizin, ortağınızın, ailenizin, patronunuzun parasal durumundaki beklenmedik gelişmeler sizin para düzeninizde de beklenmedik olaylar yaşamanıza neden olabilir.




04 nisandaki ay tutulması oluşan tam ay tutulması satış, reklam ve pazarlama alanlarınızı hızlandırabilir. Yaptığınız görüşmelerin ve anlaşmaların karşılığını satış olarak alabilirsiniz.




15 nisandan sonra kariyer görüşmeleriniz, konuşmalarınız hızlanmaya başlıyor. Aynı anda birden çok alana yayılabilir, işinizde kendinizi gösterebilirsiniz.




Mayıs ayında çok çalışacak, çok toplum önünde olacak, toplumsal olayların içinde kendinizi bulacaksınız.




04 mayısta oluşan dolunay, ev, aile yuva alanlarınızda bazı sonuç ve kararları hayatınıza taşıyabilir. Bu dönem iş ve aile dengenizi iyi sağlamalısınız. İş ilişkilerinizde bazı zorlanmalar oluşabilir.




09-25-26 mayısta parasal konularda aldanmalara açık olacaksınız. Bu dönemde arkadaşlarınıza borç vermeyin ve onlardan da istemeyin.


27-30 mayısta sosyal çevrenizdeki işleriniz, organizasyonlarınıza kanalize olacaksınız.




02 Hazirandaki dolunay, aşk hayatınız ve sorumluluklarınıza dikkat çekiyor. Bu dönemde çevrenize verdiğiniz önem, aşk hayatınızı veya çocuğunuzu ihmal etmenize neden olabilir.




05 haziran itibarıyla artık görüntünüze ve şeklinize önem vermeye başlayacaksınız. Güzelleşmek için harekete geçebilir, görüntünüze fazlasıyla vakit harcayabilirsiniz. Daha fazla dış ortamlarda bulunmak size yarayabilir.


06-08-09-10-14 haziranda hayat size göz kırpacak. Kendinizi birçok açıdan mutlu ve şanslı hissedeceksiniz.




21 hazirandan sonra artık geri planda durmanız gerekecek. Bu dönemi bir hazırlık dönemi olarak görmeli ve önemli işleriniz için kesinlikle bu zamanda harekete geçmemelisiniz.






02 temmuz ve civarında işinizde önemli sonuçlara ulaşabilirsiniz. Bu dönemde sizin işin içine dahil olmadığınız durumlar, işinizde hassaslıklara neden olabilir. İş arkadaşlarınızla 06-15 temmuzda bazı anlaşmazlıklara hazır olun.


08 temmuzdan sonra artık planlarınızı oluşturmalısınız. Bu dönemde geçmişle ilgili konuşmalarınız hızlanabilir.09-13 haziranda iç sesiniz ve hisleriniz sizi her tür konuda doğru yönlendirebilir.




Ağustos ayında şansınızı iyi kullanmalısınız. Zaman zaman ailevi sıkıntılar baş gösterse de kendi bildiklerinizden şaşmayacak ve kendinizi göstermek isteyeceksiniz. 09 ağustosta marsın da sizin burcunuza geçmesiyle birlikte inanılmaz enerjik olacaksınız. Hızlı karar verme, duygusal hareket etme isteğiniz yüksek olabilir. Venüs’ün tüm ay boyunca gerilediğini düşünürsek görüntünüzde bu ay önemli değişimlerden kaçının, sonuçları sizi memnun etmeyebilir.




11 ağustos itibarıyla artık 1 yıl boyunca şans, size parasal konularda, maddi alanınızda gülmeye başlayacak. Yaptıklarınızın karşılığını alacağınız bir yıl başlıyor gibi düşünün ve mutlu olun.




14 ağustosta artık sizin döneminiz başlıyor sevgili aslanlar… Bu süreç içerisinde kişisel istekleriniz önem kazanmaya başlayacak. Bu yeniaydan sonra hayati her tür kararınızı ve işlerinizi devreye sokabilirsiniz. Başlangıçlar, yeni adımlar, girişimler size şans getirecek.




Eylül ayında parasal konularda şanslarınız, ayağınıza gelen fırsatlar devam ediyor olacak.




13 eylüldeki parçalı güneş tutulması para evinizde oluşacak. Bu tarih ve sonrasında parasal konularda beklenmedik konuların hızlandığına, yeniliklerin karşınıza geldiğine şahit olabilirsiniz.




25 eylül itibarıyla enerjinizi parasal konulara kaydırabilirsiniz. Parasal gelişmeler hızlı akarken siz de mücadeleci ruhunuzu bu konularda ortaya koyacaksınız. Harcamalarınızı ve tüketiminizde artacak.




28 eylüldeki tam ay tutulması yabancı ortaklı işler, seyahat, hukuk alanlarınızda oluşacak. Bu tarih sonrası bu alanlarda hızlı olayların gündeme geldiğine şahit olacaksınız.


13 ekimde oluşan yeniayla birlikte iletişime dayalı işlerinizde şans ve mutluluk sizinle olacak. Yine yakın çevrenizde bulunan insanlarla güzel işler çıkarabilir, enerjinizi onlara ve hayatlarındaki konulara yöneltebilirsiniz.




18- 25 ekimde bolluğunuz ve bereketiniz, parasal kazançlarınız tavan yapabilir. Yine bir iş teklifi parasal durumunuzu yukarılara taşıyacak.




27 ekimde oluşan dolunay sizin kariyer alanlarınızı tetikleyecek. Önemli bir iş gündeminize yerleşebilir.




Kasım ayında aile hayatınıza daha fazla vakit ayıracaksınız. 02 kasımdan sonra akraba ve aile büyüklerinizin sorunlarına çözüm bulabilir, onlarla olan iletişiminizi hızlandırabilirsiniz.




03-06 kasım para bağlantılarınız kuvvetli olacak, yapılacak bir iş sonucunda elinize para geçebilir.


11 kasımdaki yeniay ev ve aile alanlarınızda yeni başlangıçları ve kararları hayatınıza taşıyabilir. Bu yeniay oldukça keyifli enerjilerle dolu olacağı için ailenize para yardımında bulunabilir, onlardan para yardımı görebilirsiniz. Bu tarih sonrasında bir ev alımı gündeme gelecek ve bu ev size çok uğurlu gelecek






Aralık ayında hayatınızda aşk olacak. Aşık olmasanız bile, hayata keyifle ve aşkla bakmasını bileceksiniz. Varsa çocuğunuzla ilgili konularında bu ay ön planda olacağını bilmelisiniz.


05 aralıktan sonra evinizde boya, badana, tadilat, dekorasyon işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Yine ailenizle olan ilişkilerinizi güzelleştireceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR