Bu cumartesi, Ay Balık burcunda dolaşıyor; Hassas ve nazik olabilir, utangaç yapımızla etrafımızdakilerin nasıl hissettiğini ve durumlara nasıl tepki verdiğini iyi gözlemleyebiliriz. Ailemiz ve ikili ilişkilerimizde duygular ön plandadır. Uyum ve anlayış hâkimdir. Güvende olma isteğimiz artar. Sezgilerimiz ve yaratıcılığımıza güvenmeliyiz. Bu cumartesi ayrıca yardımsever ve fedakar etkiler altında olacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; tatlı, dürüst, cömert, hayalperest bir insansınız. Karşı cinsin ilgisini kolaylıkla çekiyorsunuz. Cömert tabiatınızla almaktan çok vermeyi seviyorsunuz ve insanlara yardım etmek sizin için çok önemli. Kafanızdan hep bir sürü şey geçiyor, bu yüzden dalgın olmaya meyillisiniz. Bu sene, yardımseverliğiniz yüksek olacak. Bir yandan da kendinizi önemseyeceksiniz.




Koç Burcu: Seyahat halindeyseniz veya dış ortamlarda bulunacaksanız keyfiniz oldukça yerinde olacak. Geleceğinize yönelik girişimlerinizde şans ve esneklik sizden yana. Kendinizi olayların akışına bıraktığınızda daha iyi sonuçlar alacaksınız.




Boğa Burcu: Bugün, gizemli ve değişik her tür konu daha fazla ilginizi çekecek. Özel hayatınızda da esnek davranmayı, para harcamalarınızda farklı olanı yapmayı deneyimleyeceksiniz. Arkadaşlarınız sizi her koşulda destekleyecek.




İkizler Burcu: Sevdiğiniz insanla, sosyal çevrelerde oldukça esnek ve farklı bir gün geçirebilirsiniz. Yine ortaklaşa bir işiniz varsa değişik projeler içinde yer almak isteyeceksiniz. Enerjinizi iş alanlarınızda dağıtmadan kullanmalısınız.




Yengeç Burcu: Bugün, iş alanlarınızda farklı ve bir o kadar keyifli bir gün sizleri bekliyor. Önemli iş bağlantılarınız devreye girebilir. Dış alanlarda, sizi daha az tanıyan insanlara karşı anlayışınız daha fazla olabilir.




Aslan Burcu: Aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda esnek ve güzel bir gün geçirebilirsiniz. Dış ortamlarda bulunmak, farklı şeyler yapmak ruhunuza iyi gelecek. Ortaklaşa para alanlarınızda kafanız karışık olabilir.




Başak Burcu: Bugün, aile hayatınızda farklı bir gün sizleri bekliyor, eviniz için yapacağınız harcamalar sizi mutlu edebilir veya özel bir misafir ağırlayabilirsiniz. Özel hayatınızdaysa fedakarlıklarınız ön planda olabilir.




Terazi Burcu: Yakın çevre ilişkilerinizde esnek ve sıradışı bir gün sizleri bekliyor. Ayrıca iletişime dayalı işlerinizde ortaklıklar gündeme gelebilir. İş alanlarınızda kararsızlıkların sizi rahatsız etmesine izin vermeyin.




Akrep Burcu: Bugün, iş alanlarınızda farklı ilişkileriniz sayesinde kazançlarınızı arttıracak ortamlar içinde olabilirsiniz. Para kazanma dürtünüz esnek ve rahat olacak. Aşk hayatınızda ikilemleriniz yüksek olabilir.




Yay Burcu: Aşk hayatınızda, çocuklarınızla olan ilişkilerinizde oldukça keyifli, sıradışı bir gün sizleri bekliyor. Hayata geniş açıdan bakıyor olacaksınız. Ev ve aile hayatınıza bugün daha fazla önem vermeniz gerekecek.




Oğlak Burcu: Bugün, en gizli düşüncelerinizi, aile ortamlarınıza aktarabilirsiniz. Aile hayatınızdaki değişimleri kolay karşılayacaksınız. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı anlayış ve fedakarlık öne çıkabilir.




Kova Burcu: Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan yapacağınız işlere dair güzel destekler, ilginç teklifler alacaksınız. Gruplarla iletişim halinde olmak size iyi gelecek. Maddi konularda hayalci davranmamaya çalışın.




Balık Burcu: İş hayatınızda parasal konularda farklı ve güzel bir gün olabilir. Her zamankinden farklı bir şekilde hareket etmek size kazandırabilir. Esnek olmayı unutmayın. Bugünü kendi isteklerinize ayırmalısınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR