Bugün ve yarın Ay Kova Burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide, Kova burcu, dolaşım sistemi, baldır, bacak, ayak bileği, topukları temsil eder. Acil olmadıkça bu bir kaç gün hassas olan bu organlarımıza yüklenmemeli ve operasyonlarından kaçınmalıyız. Ev işlerinde evi havalandırmak, temizlik yapmak, cam silmek uzun süreli etki sağlayacaktır. Ayrıca evcil hayvanların yaşam alanlarını temizlemek, elektronik ve teknolojik aletlerin temizlik ve bakımını yapmak olumludur.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; iradeli, hırslı, kararlı, azimli, istekli ve başarılı bir insansınız. Maddi konularda ilerici ve tutarlı kararlarınızla çok kısa zamanda isteklerinize kavuşacak bir azminiz var. Çevrenizdeki insanları etkiliyorsunuz. Sizin için dünya çok net ve herşey böyle olmalı. Bu sene, özel hayatınızda güzel oluşumlar yaşayacaksınız.




Koç Burcu: Bugün arkadaşlıklarınız ve sosyal hayatınız göz önünde olacak, arkadaşlarınızla değişik planlar yapabilirsiniz. Fikirsel olarak geniş yürekli olacağınızdan duygularınız gelgitli ve biraz da çoşkulu olabilir.

Boğa Burcu: Kafanız başka başka işlerle meşgulken, bugün iş hayatınızda bireysel, farklı tavırlarınızla önemli kararlar alabilirsiniz. Ortaklaşa para konularında bilinçli adımlar atın, altından kalkamayacağınız işlerden uzak durun.

İkizler Burcu: Bugün kafanızı rahatlatmak için farklı yöntem ve metotlara başvurabilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insan için yapacaklarınız için harekete geçebilirsiniz. Hızlı ve düşüncesiz kararlar devrede olabilir.

Yengeç Burcu: Bugün daha çok maddi ve ortaklaşa değerler üzerinde duracak ve işlerinizi halledeceksiniz. İş hayatınızda istediğiniz türden gelişmeler yaşanabilir. Detayları atlamayın.

Aslan Burcu: İş ortamlarınızdaki hareketlilik süredursun, aklınız ve gönlünüz sevdiğiniz insanla bir arada olmaktan yana olacak. Bugün, sevdiğiniz insanla bulunacağınız yerlerde sabırsız ve anlık duygu iniş çıkışlarınıza dikkat edin.

Başak Burcu: Bugün koşturmanız ve iş hayatınızda tamamlamanız gereken konu ve olaylar ön planda olacak. Kontrolcü yönlerinizi gevşetip, olayları dışarıdan izlemelisiniz. Ailenizle birbirinizi anlayacaksınız.

Terazi Burcu: Yoğun giden aile aile yaşantınız sizi bazı noktalarda boğuyor olabilir. Aşka, eğlenceye veya yaratıcılığa ihtiyacınız var. Duygusal bir insan olarak, mantığınızla hareket ettiğiniz müddetçe daha az zarar göreceksiniz.

Akrep Burcu: Bugün ev ve aile hayatınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgili öğrenmeniz gereken daha çok şey var. Parasal konularda ne istediğinizi bilecek, yapacağınız harcamalarda çok açılmayacaksınız.

Yay Burcu: Bugün yakın çevre ve akrabalarınızın problemleri ve sorunları üzerine eğilebilirsiniz. Bir araya gelemediğiniz kişilerle hayatı paylaşma ihtiyacınız yüksek olacak. Özel hayatınızda kendinizi mutlu hissedeceksiniz.

Oğlak Burcu: Kendinize yönelik istek ve beklentilerinizin yüksek olduğu bugünlerde, somut şeyler elde etmek istiyorsunuz. Sadece bir işi yapmak size yeterli gelmeyecek. Fikirleriniz sizi olmayacak noktalara taşıyabilir.

Kova Burcu: Bugün, daha mutlu, bireysel ve rahat etkilere altındasınız. Geleceğinize dair güzel konu ve olaylar hayatınızda şekillenmeye başlıyor. Sosyal ortamlarda yaratıcılığınız ve keyfiniz yerinde olabilir.

Balık Burcu: Bu kadar sosyallik ve paylaşım sizi biraz yormuş gibi görünüyor. Bugün bazı konularda duygularınızı göstermekten çekinebilirsiniz. İş alanlarınızda önemli konular gözünüzde büyüyebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR