Bugün itibarıyla Satürn yay burcuna geçiyor ve önümüzdeki 2.5 yılın konularını deneyimlemeye başlıyoruz. Bu sene konu değiştiren hayat öğretmenimiz, yay burcunun konularında önemli olayları ve değişimleri hayatımıza sokacak.


Yay burcu tarafından yönetilen 9. ev konularına bakarsak, önümüzdeki dönem, seyahat, eğitim, yüksek eğitim, akademik konular, profesörler, felsefe konuları uluslararası ticaret, yabancılar, yabancılarla yapılacak işler, din ve din adamları, medya sektörü ve patronları, yayıncılık ve matbaa sahipleri, ticaret, deniz aşırı ülkelerle yapılacak olan ticaret, ithalat, ihracat, hukuki konular, legal anlaşmalar, davaların önem kazanacağını, Satürn ün bu alanlarda dolaşması sonucunda, bu konularda yeni düzenlemeler, yeni adımlar, kısıtlamalar ve daralmalar oluşabileceğini söyleyebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hırslı, zeki, planlı, kabiliyetli, iradeli ve yüksek arzulara sahip bir insansınız. Hayata uyum sağlamayı iyi beceriyorsunuz. Herhangi bir zorlukla karşılaştığınızda asabi tarafınız ön plana çıkıyor. Serinkalılığınızı böyle durumlarda korumanız işinize yarayacak. Bu sene, önmli sorumluluklar üstleneceksiniz.




Koç Burcu: 2.5 yıl boyunca eğitim, seyahat, hukuk, medya, ticaret alanlarınızda sınanmaya ve test edilmeye başlayacaksınız. Seyahatleriniz veya yolculuklarınız sorumluluk verici ve öğretici olabilir. Uzaktaki akrabalarınızın sorumluluklar üstlenebilirsiniz.




Boğa Burcu: Satürn sizin ortaklaşa para alanlarınızda dolaşmaya başlıyor. Yaklaşık 2.5 yıl boyunca sizin ve eşinizin ortaklaşa para alanlarında önemli testler yaşayabilirsiniz. Başkalarının parası konusunda sorumluluklarınız artabilir.




İkizler Burcu: Satürn sizin evlilik, ikili ilişkiler alanlarınızda dolaşmaya başlıyor. Özel ilişkileriniz, evlilik ve ortaklı işlerinizde yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz. 2.5 yıl boyunca bu alanlarınızda değişimlere ve dönüşümlere maruz kalabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Satürn sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı etkilemeye başlayacak. Yaklaşık 2.5 yıl sürecek olan bu süreçte, kendinizi işinize ne kadar verdiğinizi, sizi neyin mutlu edip etmediğini algılayacağınız ve göreceğiniz bir dönem geçireceksiniz.




Aslan Burcu: Satürn sizin aşk, çocuk ve eğlence alanlarınızda gezinmeye başlıyor. Bu dönem sonrası 2.5 yıl boyunca aşk hayatınızda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Çocuklarınız varsa onların hayatıyla ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir.




Başak Burcu: 2.5 yıl boyunca ev ve aile hayatınız konusunda önemli sorumluluklar gündeme gelebilir. Tamamıyla kendi hayatınıza fokuslanmalı, çevrenizdeki değişimleri fark etmelisiniz. Endişelerden kurtulmak , sağlığınıza dikkat etmek öncelikleriniz olmalı.




Terazi Burcu: Bugün itibarıyla, satış, pazarlama, iletişim, yakın çevre, akrabalar, öğrenim ve reklam alanlarınızda sorumluluklarınız başlıyor. 2.5 yıl boyunca Satürn yakın çevrenizde insanlarla ilişkilerinizi sağlamlık açısından test edebilir.




Akrep Burcu: Satürn, 2.5 yıl boyunca sizi sahip olduğunuz değerler ve para alanında test etmeye başlayacak. Bu konularda sorumluluklarınız artabilir. Parasal konularda ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı öğreneceksiniz.




Yay Burcu: Satürn burcunuza geçerek hayatınızı yeniden yapılandırmanız için sizi harekete geçirecek. Kendiniz için sorumluluk alacak, yaptıklarınızdan daha fazlasını üstlenerek kişisel yolculuğunuza devam edeceksiniz. İleriki yıllar için hazırlanmanın tam zamanı.




Oğlak Burcu: Bugün itibarıyla başkalarının sorumluluklarını üstlenmeye başlıyorsunuz. Geçmiş yıllardan biriktirdiklerinizi, işinize yaramayacak olanları hayatınızı temizlemek adına bırakmalı ve geleceğe umutla bakmalısınız. Temizleme dönemi başlıyor.




Kova Burcu: Satürn, 2.5 yıl boyunca sizin arkadaşlık, sosyal çevre ve gelecek alanlarınızı etkilemeye başlayacak. Bu dönem tamamlandığında artık ne istediğinizi daha iyi biliyor olacaksınız. Özellikle organizasyon ve davetlere dayalı işlerde başarı sahibi olabilirsiniz.




Balık Burcu: Satürn sizin kariyer ve iş alanlarınızda 2.5 yıl boyunca dolaşmaya başlayacak. Kariyeriniz ve iş hayatınızda testleriniz başlayacak. Geçmiş dönemde inşaa ettiğiniz kariyeriniz türlü aşamalardan geçecek. Alt yapınız sağlamsa başarı kaçınılmaz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR