Sevgili Koçlar,




Bu yıl şansı, aşkı, ateşi ve cesareti fazlasıyla hissedeceğiniz bir yıl geçireceksiniz. Yılın ilk yarısında daha atak, daha sabırsız, daha duygularınızın sizi yönlendireceği bir döneme açıksınız. Aşka adım atabilir, gelecek planlamalarınızı oluşturabilir ve daha cesur adımlarla yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Evlenmeseniz bile bu dönem yaşayacağınız aşklar sizi bir adım ileriye götürecek ve gelişiminize katkıda bulunacak. Anne olmak isteyen koçlar için kaçırılmaması gereken bir yıl olabilir. Eğer anneyseniz veya çocuğunuz varsa, onun yeteneklerini destekleyecek ve onun başarılarına katkıda bulunacaksınız. Çocuklarla ilgili her tür oluşum, girişim için harika bir yıl olacak.


Ayrca her tür risk içeren faaliyetlerde, sanatsal konularda, üretkenliğinizi ortaya çıkaracak oluşumlarda bu yıl kendinizi bulacaksınız.




Bu yıl itibarıyla yüksek düşünce ve fikirlerinizi kontrol etmeyi öğrenmeniz gerekecek. Ben her şekilde oldum düşüncesi size yanlış yaptırabilir. Seyahatleriniz veya yolculuklarınız sorumluluk verici ve öğretici olabilir. Anlayışınızı ve umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin. Yüksek eğitim, din, metafizik, felsefe ve hukuk gerektiren konulara ilginiz artacak. Bu bir geleceğe hazırlanma projesi sevgili koçlar, hazırlığınızı iyi yapmalısınız.




Ağustos ayı itibarıyla, işinizi seveceğiniz ve önemseyeceğiniz bir sürece merhaba diyebilirsiniz. Daha fazla iş konularını konuşacak ve ilerleyen dönemde daha fazla iş fırsatlarınızın ayağınıza geldiğini göreceksiniz. Yeni işlere, tekliflere, sizi yukarıya taşıyacak fırsatlara yılın 2. yarısında daha fazla açıksınız.




Ocak ayı iş ve kariyer konularında hızlanacağınız ve bir yandan da işle ilgili konularda kendinizi göstermek isteyeceğiniz bir ay olabilir.




05 ocakta ailevi konu ve olaylar daha fazla önem kazanabilir. Bu süreçte aileniz ve işiniz arasında kalabilir, anne, baba sürtüşmelerine açık olabilirsiniz. Bu dolunay dengeyi iyi sağlamaya çalışın.




13-14 ocak sosyal çevrelerde güzel ve heyecanlı organizasyonlar sizi bekliyor olacak.




12 ocakta enerjinizi iyi korumanız gereken bir döneme giriş yapacaksınız. Bazı legal meseleler sizi zorlayabilir.




21 ocakta gerilemesine başlayacak olan merkür, organizasyona yönelik işlerinizde teknolojik sorunları ve aksilikleri ortaya çıkarabilir. Yine bu süreçte iş hayatınız ve iletişime dayalı işleriniz varsa dikkatli olun.




04 şubatta aşk hayatınız hareketlenebilir. Oldukça ateşli ve yoğun duygularla kendinizi bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla olan ilişkiniz bu dolunay devrede olacak.




19 şubattan sonra yaptıklarınızı gözden geçirmeli ve gelecek ay başlayacak, diğer yılın atılımları için planlar yapmalısınız. Bunun içinde biraz geri planda durmanız gerekebilir.




Mart ayında heyecanlı, hızlı, kıpır kıpır yapınızla özel hayatınızda beklenmedik ve farklı kararlar almaya, daha özgür hissetmeye ihtiyacınız yüksek olabilir.


11-12-17 mart toplum önünde veya iş hayatınızda dikkatli olmalısınız. Ego savaşlarına ve sürtüşmelere açık bir dönem olabilir. Sizi kısıtlayan her şeye ve herkese karşı isyankâr ve asi davranmaya meyilli olacaksınız. Farklı ve özgür davranışlarınızı, iş alanlarınızdaki insanların anlamasına imkân olmayabilir. Bu sürece çok ama çok dikkat etmelisiniz.




17 mart itibarıyla para kazançlarınızın üzerinde duracağınız ve gelirlerinizi arttıracağınız bir döneme merhaba diyeceksiniz. Güzel olan herşeye ilginizin artabileceği gibi, bu dönemde güzelleşmeye, sanata para harcamalarınızda hızlanabilir.




20 martta oluşan tam ay tutulması kadersel ve sizin elinizde olmayan etkileri hayatınıza sokabilir. Beklenmedik olaylara açık olmalı bu süreçte sağlığınıza fazlasıyla özen göstermelisiniz.




04 nisandaki tam ay tutulması özel hayatınızda önemli sonuç ve kararları hayatınıza taşıyabilir. Olasılıklara gelince evlilikle ilgili konular hızlanabilir, taşınma gündeme gelebilir veya tam tersi var olan ilişkinizde sevdiğiniz insandan beklenmedik hareketler görebilir ve ilişkinizde dengesizlikler yaşayabilirsiniz.




18 nisandaki yeniay yeni girişimler ve yeni atılımlar için harika bir dönem. Yeni işler, atılımlar için bu tarihteki yeniaydan kesinlikle yararlanmalısınız.


21-22 nisan aşkınızla ilişkinizi güçlendirebilir, güzel konuşmalarla şansı üzerinizde hissedebilirsiniz. Yine çocuğunuzla olan paylaşımlarınız sizi çok mutlu edebilir. Çocuk isteyenlerse bu konuşmaları hızlandırarak önemli kararlar alabilirler.




Mayıs başı yakın çevre iletişiminiz oldukça aktif. Satış, reklam, pazarlama işleriniz için, blog, internet ve sosyal ağ paylaşımlarınız için oldukça hareketli bir ay olabilir.




08 mayıs itibarıyla boya, badana, tadilat ve tamirat işlerinize girişmek için uygun bir sürece gireceksiniz. Yine bu süreçte evde misafir ağırlamak, sevdiklerinizle vakit geçirmek, evinizi güzelleştirmek için uğraşmak öne çıkacak.




15 mayısta bir işinizde kopma, bitiş veya sorunlar baş gösterebilir. Bu dönem içinizden yükselen bir iç sıkıntısıyla, olumsuz düşüncelerle hayatınıza sorunları çağırmayın.




05 haziran sonrasında aşk hayatınız güzelleşmeye başlıyor. Güçlü ifadelerle, sevdiğiniz insana hislerinizden bahsetmek, davranışlarınızla ona sevginizi, duygularınızı anlatmak için hiç durmayın.




08-09-10 haziran iletişim veya yaratıcılığa dayalı işlerinizde sizi gereken şansı sunacak. Yine bu tarihlerde aşka hazır olacak, sevdiğinizle her konuda anlaşacaksınız.




İletişim, satış, pazarlama, reklam, bilgisayar sektörleri için yeni karar ve başlangıçların 16 hazirandan sonra yapılması önemli olabilir. Bu yeniay, yanıltıcı etkileriniz de olacak, bu yüzden bir yandan önemli başlangıçlar için kıvranırken, diğer yandan kolay etki altında kalmamaya özen gösterin.




Temmuz ayına aşk teklifleriniz, hayatı riske etme arzunuz, keyifli ve eğlenceli organizasyonlarla başlayacaksınız. 01-05-06 temmuz ayaklarınızı yerden kesebilir.




16 temmuzdaki yeniay, ev ve aile hayatınız için vereceğiniz yeni karar ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Bir ev almayı düşünüyorsanız bu tarih sonrası yapmakta fayda olacak.




31 temmuz itibarıyla eski aşk konuları, tamamlanmamış, yarım kalmış ilişkileriniz gündeme gelebilir. Yine çocuğunuzla olan ilişkinize bu dönemde dikkat etmelisiniz. Eylül başına kadar bu alanlarınızda ilişkilerinizi gözden geçirin. Eski sevgili ve ilişkilerinizle arkadaş ortamlarınızda karşılaşma ihtimaliniz yüksek olacak.




11 ağustosta iş ve hizmet alanlarınızda şansı ve rüzgârı arkanıza almaya başlıyorsunuz. Çalışma azminiz, isteğiniz karşınıza güzel fırsatlar çıkaracak. Bu etkiyi bir yıl boyunca arkanızda hissedeceksiniz.




Ağustosun son haftaları iş hayatınıza kanalize olurken, 27 ağustosta yeni bir iş teklifi sizi mutlu edebilir. Bir işin iç yüzünü öğrenmek için 29 ağustostaki dolunayı bekleyin.




Eylül ayında çalışmak sizi mutlu edecek. Başkalarının da desteğini alacağınız mütevazı ama sizi destekleyecek işlerinize odaklanmanın tam zamanı.




13 eylüldeki parçalı güneş tutulması iş, hizmet alanlarınızda hızlı başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Bu tarihten sonra iş değiştirme, yeni bir işe başlama gibi hızlı etkileriniz devrede.




28 eylüldeki tam ay tutulması hayati kararlarınızı devreye sokacak. Artık yolunuzda ya yalnız yürüyeceksiniz, ya da önemli beraberlik kararlarıyla hayatınızda yeni bir sayfa açacaksınız seçim sizin.




13 ekimde oluşan yeniay taşınma, ilişki adına karar verme, evlilik ve ilişki adımlarınızı destekleyen, başlangıçlarınızı hızlandıran bir yeniay olacak.




Parasal konularda sahip olduklarınızın değerlendirmesi 27 ekimdeki dolunayla karşınıza gelebilir.




İş ve para hayatınızdaki güzel ve etkili günleriniz 03-06-10-13-17 kasım. Bu tarihlerde başlayan işlerinizde şans sizden yana olabilir.




20-22 kasımda yabancılarla yapacağınız görüşmeler, konuşmalar hızlanıyor. Bir yandan da seyahat etmekten mutluluk duyabilir ve iş sorumluluklarınızı üstlenebilirsiniz.




Aralık ayı seyahatlerin ve gelecek fırsatlarınızın önem kazanacağı bir ay olacak. Bolca gezebilir ya da yabancılarla yapılacak olan işlerinizin peşine düşebilirsiniz.


Borç almak, kredi çekmek, parasal düzenlemelerde bulunmak için 05 aralıktan sonra harekete geçebilirsiniz.




10 aralıktan sonra kariyer hayatınız için konuşma ve görüşmeleriniz hızlanmaya başlıyor.




25 Aralıktaki dolunay, aile hayatınızı mercek altına alacak. Bu dolunaydan olumsuz etkilenmeyeceksiniz. Sadece ailenize biraz daha özen ve itina göstermeyi unutmayın lütfen.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR