Bugün merkür oğlak burcuna geçecek. 2 hafta boyunca iletişimimizde planlı, disiplinli, mantıklı, pratik, kararlı, gerçekçi olabiliriz. İş hayatımızı düzenlemek, planlamak ve sorunlara çözüm üretmek için kararlı ve net adımlar atabilir, konuşma ve görüşmelerimizi hızlandırabiliriz. Hayata biraz ciddi yönlerden bakacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güçlü, hırslı, yetenekli bir insansınız.Yaptığınız işle tanınmak ve ünlü olmak istiyorsunuz. Sosyal ve edebi konularda oldukça yeteneklisiniz. Diğer insanlardan kuvvetli taraflarınızla arkadaşlarınız ve çalıştığınız insanlar sizi kıskanabilirler. Bu sene, şansınız size parasal konularda göz kırpacak.




Koç Burcu: İletişimimizde dikkatli, geleneksel ve tutucu yönlerimizi ortaya çıkaracak. Sizin kariyer evinizde ilerlemeye başlayan merkür, 15 gün boyunca bu alanda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracak. İş alanınızda kendinizi disiplininizle ifade edecek, sorunlar karşısında kalıcı çözümler arayacaksınız.




Boğa Burcu: Merkür sizin medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda ilerlemeye başlayacak. Önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları gündeme gelebilir. Siz bu görüşme ve konuşmalarınızı yaparken olabildiğince ciddi, istikrarlı ve disiplinli bir tablo sergileyebilirsiniz.




İkizler Burcu: 2 hafta boyunca ortaklaşa giderleriniz, harcamalarınız, banka işlemleriniz, vergi, kredi, faiz, nafaka, miras alanlarınızda becerilerinizi ve uğraşılarınızı arttırabilirsiniz. Bu alanlarda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanacak. Yaşamı biraz ciddi yönleriyle sorgulayabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Danışmanlık almak istediğiniz konular varsa veya başkalarının deneyimlerinden yararlanmak istiyorsanız olumlu bir iki hafta içine giriş yapacaksınız. Sevdiğiniz insanla konuşmak ve paylaşım içine girmek iyi olacak. Ortaklı işlerinizde sözleşmeler ve kontratlar gündeme gelebilir.




Aslan Burcu: İşiniz konusunda zorlandığınız alanlar varsa becerilerinizi geliştirebilir, dikkatli, ihtiyatlı ve disiplinli olmak şartıyla, iş arkadaşlarınızla uyumlu işler çıkarabilirsiniz.Aynı zamanda burası sağlık eviniz olduğundan, sağlığınızı gözden geçirmek ve kontrollerinizi yaptırmak için uygun bir dönem.




Başak Burcu: Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınız varsa çözüm bulmakta zorlanmayabilirsiniz. Yine sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde disiplinli ve programlı yönlerinizi bu 2 hafta boyunca ortaya koyacaksınız. Çocuk yapmak isteyenler, olumlu bir zaman dilimi içindeler.




Terazi Burcu: Evinizle ilgili konularda kalıcı ve çözümsel yaklaşımınız, aile büyüklerinizle ve gerek kendi ailenizle olan iletişiminizde bu 2 hafta boyunca öne geçecek. Yine eve dair, emlak alım, satım veya kiralama, yer değiştirme gibi işlemleriniz varsa bu dönem yapacak ortamları rahat bulacaksınız.




Akrep Burcu: Merkür, pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat ve etkili hareket etmenize neden olacak. Bu ev, ayrıca yakın çevre eviniz olduğundan, akraba, kardeşleriniz veya komşularınızla iyi ve nazik iletişim kurabilir, varsa onların sorunlarına çözüm getirebilirsiniz.




Yay Burcu: Maddi konularda zorlandığınız konular üzerine kafa patlatabilir veya becerilerinizi ortaya koyarak çözüm bulabilirsiniz. Yine paraya dayalı iş anlaşmaları bu dönem ortaya çıkabilir. Parasal konularda görüşme ve konuşmalarınızı hızlandırabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Önemli görüşme ve konuşmalar, gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlayacağından, artık plan ve projelerinizi dillendirebilir ve düşüncelerinizi insanlarla paylaşabilirsiniz. Kendinizi daha fazla düşüneceğiniz ve biraz bencil hareket edeceğiniz bir dönemde olacaksınız.




Kova Burcu: Önemli planlarınız varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişi anmak bu dönem hızlanabilir. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artışlar görülebilir. Bu birazda dikkatsiz hareket etmekten kaynaklanıyor olacak.




Balık Burcu: Yabancı ortaklı işler, seyahat, hukuk, eğitim, ticaret konularında 15 gün boyunca konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilir, temkinli ve dikkatli davranarak istediğiniz imzaları atabilirsiniz. Uzak çevrenizden ve akrabalarınızdan yine bu dönem haberler alacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR