Bugün venüs oğlak burcuna geçecek. 3 hafta boyunca ilişkilerimizde biraz soğuk, mesafeli ve iş bitirici olabiliriz. Güvensizliklerimizi karşı tarafa yansıtmamaya özen gösterelim. Bir yandan da iş yapmayı, organize etmeyi ve sorumluluklarımızı üstlenmeyi seveceğiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hırslı, yaratıcı, yerinde duramayan, agresif bir insansınız.Tutumlu davranmaya özen gösterirsiniz. Özel hayatınızda çok kolay etkilendiğinizden, kandırılmalara açık etkiler altındasınız. Maceracı yönünüzü dengelemeli ve kanuni sorunlardan kaçınmalısınız. Bu sene, hayat sizi desteklerken, ilişkilerinizde sorgulayıcı olmamaya çalışın.




Koç Burcu: 3 hafta boyunca artık iş ve kariyer bağlantılı ilişkileriniz devreye girmeye başlayacak. Zam, terfi veya prim konularınızı konuşabilirsiniz. Güvensizliklerinizi iş ilişkilerinize yansıtmamaya çalışın.




Boğa Burcu: Seyahatler, medya, yabancılarla ilişkiler ve eğitim konuları ve bu alanlardaki ilişkileriniz devreye girmeye başlıyor. Seyahat etmekten, istediğiniz bir kurs veya eğitim almaktan mutluluk duyabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bu kadar kendinize güvenmenize rağmen, sevgide kendinizi istediğiniz gibi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Ortaklaşa para alanlarınızda bazı zorlanmalar oluşabilir ama genel olarak iyi etkiler altında olacaksınız.




Yengeç Burcu: 3 hafta boyunca özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz önem kazanmaya başlayacak. Sevdiğiniz insana olan düşkünlüğünüz artarken, güvensizliklerinizi ona yansıtmamaya çalışın.




Aslan Burcu: Bugün itibarıyla iş ortamlarınızdaki ilişkileriniz 3 hafta boyunca ön plana çıkabilir. Beraber çalıştığınız insanlara karşı güvensizliklerinizi kontrol etmelisiniz. Bunu başarırsanız, şanslı bir dönem.




Başak Burcu: Bugün itibarıyla, aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda ilişkileriniz devreye girebilir. Bu 3 haftalık süreçte karşılık beklemeden sevmeyi öğrenmeniz gerekebilir.




Terazi Burcu: Artık evinizi ve aile hayatınızı daha fazla önemseyeceğiniz birkaç hafta içerisindesiniz. Evinizle ilgili konularda bir tamirat, dekorasyon, tadilat işiniz varsa biraz zorlanarak bile olsa bu işlerinizi halledebilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün itibarıyla iletişiminiz artmaya başlayacak. Yakın çevrenize anlayışla ve güvenle yaklaşmayı ihmal etmeyin. Sevginizi onlara daha fazla göstermelisiniz. Satış, reklam alanlarınız güçleniyor.




Yay Burcu: Parasal konular ve maddi alanlardaki ilişkileriniz bugün itibarıyla birkaç hafta boyunca devreye girmeye başlıyor. Bazı zorlanmalarınız olsa bile ticaretle uğraşanlar için güzel bir dönem olabilir.




Oğlak Burcu: Artık rahatlamaya ve kendinize daha fazla özen göstermeye çalışacağınız bir dönem içerisindesiniz. Alışveriş, güzel ortamlarda bulunma isteğiniz, gezmek, dolaşmak arzunuz artacak.




Kova Burcu: Bugün itibarıyla birkaç hafta boyunca ilişkilerinizde ve sosyalliğinizde geri çekilmeler görülebilir. Daha fazla yalnız olmak, kafanızı dinlemek arzusunda olabilirsiniz.




Balık Burcu: Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizin yeniden devrede olacağı bir dönem içerisine giriyorsunuz. Sosyalliğiniz artacak, daha fazla insanla, değişik yer ve ortamlarda bulunacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR