Haftaya ay yengeç burcundayken ailevi konu ve olaylara odaklanarak başlayabiliriz. Bu Pazartesi, fikirlerimizi ve düşüncelerimizi uygulamak için harekete rahat geçebiliriz. Bir yandan da jüpiterin gerilemesiyle beraber karşımıza çıkan fırsatları ve şansları gözden geçireceğimiz ve bazı cevaplar bulacağımız bir döneme giriyoruz. Oluşan aksiliklere bu gözle bakmaya çalışalım. Bu hafta genel olarak şanslı etkilere sahip olacağız. Çarşamba günü venüs oğlak burcuna geçecek ve ilişkilerimizde biraz soğuk, mesafeli ve iş bitirici olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; eleştirel, maceracı, dünyayı gezmeyi ve görmeyi seven, şanslı bir insansınız. Araştırmaya dayalı her işte başarı şansını yakalamanız çok yüksek. Arkadaşlarınız ve çevreniz sizin için çok önemli. Kendi şansını kendiniz yaratanlardansınız. Bu sene, maddi anlamda önemli şanslara açıksınız.




Koç Burcu: Haftanıza ailevi konulara odaklanarak başlayacaksınız. Yabancılarla yapılacak işlerinizde önemli konuşma ve görüşmeler içine girebilirsiniz. Aşk hayatınız veya çocuğunuzla ilgili konularda bazı durumları gözden geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz.




Boğa Burcu: Bu hafta ortaklaşa parasal konularda konuşmalarınızı ve aldığınız kararları uygulamak için harekete geçebilirsiniz. Banka, kredi, sigorta işlemlerinizi halledebilirsiniz. İletişiminiz hızlı akarken, ailevi konularınızı gözden geçirmek için uygun bir döneme giriyorsunuz.




İkizler Burcu: Özel hayatınızda verilen kararları konuşmak, gözden geçirmek ve uygulamak için uygun birgün olabilir. Mantığınızı birebir ilişkilerinizde devreye sokacaksınız. Yakın çevrenizdeki olayları gözlemleyeceğiniz ve hayata daha içsel yaklaşacağınız bir dönem.




Yengeç Burcu: Haftanıza kişisel istekleriniz ön planda olarak başlayacaksınız. İş alanlarınızda günlük olarak halledilmesi gereken konularınıza olumlu ve çözümsel yaklaşabilirsiniz. Parasal konularda ne yapmanız gerektiğine dair gözlemleriniz artacak.




Aslan Burcu: Haftanız biraz isteksiz başlarken, aşk hayatınızda önemli konuşmalar gündeminize yerleşebilir. Varsa çocuğunuzun bir işine özen göstermek durumunda kalabilirsiniz. Hayatı ve şanslarınızı gözlemleyeceğiniz bir dönem.




Başak Burcu: Haftaya sosyal ortamlarınızda vaktinizi harcayarak başlayabilirsiniz. Evinizde konuşulması ve çözülmesi gereken konular üzerine eğilmek önem kazanabilir. Hayatı ve deneyimleri daha içsel olarak algılayacağınız bir dönem.




Terazi Burcu: Yakın çevre iletişiminizde önemli konulara çözümler üretmek öne geçebilir. Yine iletişim ve satış işlerinizi mantığınızla ve hızlı bir şekilde halledebilirsiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda partnerinizle anlaşmazlıklardan uzak durun.




Akrep Burcu: Parasal konulara fazlasıyla odaklandığınız bugünlerde bazı önemli görüşmeler ve konuşmalar yapmak için uygun ortamlar oluşabilir. Bugün dış ortamlarda bulunmak ve biraz nefes almak isteyebilirsiniz. Kariyerinizi ve şanslarınızı iyice bir gözden geçirin.




Yay Burcu: Fiziki gücünüz yerinde ve kendiniz için aldığınız önemli kararları bug haftabaşı uygulamaya koyabilirsiniz. Bir yandan da bazı bekleyen banka işlerinizi gözden kaçırmayın. Sizi geliştiren konuları ve olayları gözden geçirmelisiniz.




Oğlak Burcu: Haftanıza başlarken şartlar karşı tarafın elinde olabilir. Partnerinize göre hareket edeceksiniz. Bu önemli plan döneminde geçmişteki konuları açıklığa kavuşturmak önemli olacak. Ortak para alanlarınızı gözden geçirmelisiniz.




Kova Burcu: Bu hafta arkadaşlarınızla bağlantılarınızı kuvvetlendirebilir, verilmiş bir sözü yerine getirebilirsiniz. Günlük yapılması gereken işleriniz sizi zaman zaman gerebilir. Özel yaşantınızda durumları gözden geçireceğiniz, şansın nereden geleceğini idrak edeceğiniz bir dönem.




Balık Burcu: Kariyerinizde önemli görüşmeler ve konuşmalar yapmak için uygun bir hafta olacak. Şansınızı önünüze alarak, hayata aşkla ve keyifle yaklaşacağınız birgün olabilir. İş alanlarınızda bazı aksiliklerle karşılaşırsanız olayları etraflıca gözden geçirin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR