Bu Pazar akşam saatlerine kadar Ay İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. Romatizma problemi olanlar dikkat etmeli ve problemli bölgeyi rüzgardan korumalıdırlar. Kafa çalıştıran her tür iş, yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika birgün. Kollektif zaman geçirmek, sosyal olmak, eğlenceli ortamlarda bulunmak için bu Pazar harekete geçebiliriz.



BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; bağımsız, huzurlu, bilgili, yeni şeyler öğrenmeyi seven bir insansınız. Yapıcı yönleriniz insanların sizi daha fazla sevmesini sağlıyor. Değişken ortam ve yerler ilginizi çeker, sabitliği çok sevmezsiniz. Yaşlı akrabalarınızla problem yaşayabilirsiniz. Bu sene, iletişimsel işlerinizde şans sizden yana.




Koç Burcu: Bugün düşünceleriniz hızlı değişebilir ve olaylara kolay adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Bugün tutarsız düşünce sisteminizle, bazı kararlarınızı aceleye getirmemeye çalışın. Akşam saatlerinde eviniz size oldukça huzurlu görünecek.

Boğa Burcu: Bilgi isteyen her tür ortaklaşa çalışmalarınız için bugünün enerjisinden yararlanın. Parasal konularda ani kararlara dikkat etmelisiniz. Alışveriş yaparken sevdiğiniz insanla aynı düşüncelere sahip olamayacaksınız.

İkizler Burcu: Özel hayatınızda bazı duygu iniş çıkışlarınız tutarsız kararlar almanıza neden olabilir. Sevdiğinizle konuşurken dikkatli olun. Duygularınız çabuk değişiyor ve bugün sıkılganlıklarınız yüksek olabilir.

Yengeç Burcu: Sevdiğiniz kişiyle koordine olmak bugün kolay olacak. İş hayatınızda duygularınızı etkileyecek kararlardan kaçının. Geçmişte yaşanılanları bu kadar çok gözünüzde büyütmeyin ve kendinizi zoraki işlerden koruyun.

Aslan Burcu: Her şeyi gözden geçiriyorsunuz ve bu da uzun vadede işinize yarayacak. Arkadaşlarınızla, sosyal ortamlarda aynı fikirleri paylaşmayacaksınız, bu sizi çok zorlamasın. Akşam saatlerinde dinlenmek iyi gelebilir.

Başak Burcu: Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla güçlü ve kalıcı bir iletişiminizi arttırmanın yollarını bulmalısınız. Göz önünde olacağınız bugün, aile hayatınızdaki konuşmalarınız duygularınızı destekler nitelikte olmayabilir.

Terazi Burcu: Bugün, fikirlerinizde tutarsızlıklar oluşabilir. Yakın çevrenizle geçirmek zorunda olacağınız zaman bazen sizi zorlayabilir. Dış ortamlarda yaratıcılığınızı rahat kullanacaksınız. Bu yüzden arada kendinize zaman ayırıp uzaklaşmayı deneyin.

Akrep Burcu: Bu aralar hayat size zor gelse bile, yine de yavaş yavaş bazı planlarınızın işlediğini görebilirsiniz. Maddi konularda bu Pazar tutarsız kararlardan sakının. Akşam saatlerinde kendinizi daha huzurlu hissedebilirsiniz.

Yay Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın isteklerine özen gösterseniz bile, aynı fikirleri paylaşmayacaksınız. Bu dönem biraz bencil algılanma ihtimaliniz yüksek olacak. Yakın çevrenize karşı daha esnek olmalısınız.

Oğlak Burcu: Bu Pazar yapılması gereken günlük işleriniz gözünüzde büyüyebilir. Biraz yalnız zaman geçirmeye ihtiyacınız var ama yapmanız gerekenler buna izin vermiyor. Kulağınıza gelecek bazı konuşmalar, duygusal kararlara neden olabilir.

Kova Burcu: Olaylara derinden bakmalısınız. Aşk hayatınızda söylediklerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla olan paylaşımlarınız ve onlara gösterdiğiniz özeni biraz özel hayatınıza göstermeniz bir çok sorunu halledebilir.

Balık Burcu: Bugün, gelecek planlarınızı yeniden yapılandırabilirsiniz. Duygusal tutarsızlıklarınız olabilir. Ailevi sorunlardan kaçmamalı ve biraz da yönünüzü bu Pazar onlara çevirmelisiniz. Evinizde dinlenmeye çalışın.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR