Bugün merkür yay burcuna geçecek. İletişimimizde hukuk, eğitim, seyahat ve yabancılarla olan konular önem kazanmaya başlıyor. 2 hafta boyunca bu alanlarda iletişimimizin arttığını görebilir, önemli görüşmeler içinde olabiliriz. Merkür yay burcunda biraz patavatsız ve düşünmeden konuşmayı ve davranmayı ortaya çıkaracağından önemli işlerimizde kendimizi tutmaya çalışalım. Kafa dağınıklıkları, bilgide derine inme ve toparlamakta zorlanma gibi etkilere dikkat.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, yetenekli, yaratıcı bir insansınız. Bazı konularda ağır hareket etmeniz bazen ayağınıza kadar gelen şansları tepmenize neden oluyor. Hayatınızda akrabalarınızdan ve yakınlarınızdan hep destek göreceksiniz. Önemli bir miras elinize geçebilir. Bu sene, yolculuklar, seyahatler hayatınızda önemli olabilir.




Koç Burcu: Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda, iletişiminizi hızlanıyor. Tanımadığınız insanlarla paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz. Bu alanda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanmaya başlayacak.

Boğa Burcu: Ortaklaşa para konularında, banka işlemleri, kredi, borç almak istiyorsanız, harekete geçebilirsiniz. Bu konuda çözümler üretmek için ideal bir2 haftanız olacak. Ortaklaşa para konularında kafanızın çözüme yönelik çalışacak.

İkizler Burcu: İlgi odağınız daha çok partneriniz olacak. Onunla olan konuşmalarınız hızlanabilir.Yine bu dönemde anlaşma ve kontratlar gündeminize gelebilir. Yine taşınma ve yer değiştirme etkileri için uygun bir süreç.

Yengeç Burcu: İşiniz konusunda zorlandığınız alanlar varsa becerilerinizi geliştirebilir, iş arkadaşlarınızla uyumlu işler çıkarabilirsiniz. Çalışmayı seveceksiniz ve daha çok işinizi konuşacaksınız. Sağlığınızı gözden geçirebilirsiniz.

Aslan Burcu: Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınız varsa çözüm bulmakta zorlanmayabilirsiniz. Aşkı konuşmak önem kazanacak. Yine sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde ateşli yönleriniz öne çıkabilir.

Başak Burcu: Evinizle ilgili sorunlar ve bu konularda çözümsel yaklaşımınız, aile büyüklerinizle ve gerek kendi ailenizle olan iletişiminiz bu 2 hafta boyunca hızlanacak. Emlak alım, satım işleriniz varsa bu süreçte gerçekleştirebilirsiniz.

Terazi Burcu: Yakın çevre, pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat ve etkili hareket etmeye başlayacaksınız. Her konuya merakınız fazla olacağından bu döneminizi iyi değerlendirin.

Akrep Burcu: Maddi konularda zorlandığınız konular üzerine rahatlıkla çözüm bulabilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar, bu 2 haftalık dönemde olumlu etkileniyor olacak. Parasal konularda görüşmeleriniz ve konuşmalarınız artıyor.

Yay Burcu: İfadeniz rahatlıyor, artık plan ve projelerinizi dillendirebilirsiniz. Kendinizi daha fazla düşüneceğiniz ve biraz bencil hareket edeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Bir yandan da anlatmak ihtiyacınız yüksek olabilir.

Oğlak Burcu: Önemli planlarınız varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Sahne sanatlarıyla ilgili işiniz varsa yaratıcılığınız sizi iyi noktalara taşıyabilir. Dedikodu mekanizması sizin için çalışacak.

Kova Burcu: Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda ve davetlerde, grupsal çalışmalarda yeteneklerinizi ve becerilerinizi sergileyeceksiniz. Arkadaşlarınızla olan iletişiminiz hızlanmaya başlıyor.

Balık Burcu: Bugün itibarıyla, iş alanınızda kendinizi rahat ifade edecek, sorunlar karşısında çözümler bulacaksınız. Terfi, prim ve zam gibi isteklerinizi dile getirebilirsiniz. Birden fazla işle ilgilenmek yine bu dönemin konularından olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR