Bugün güneş- neptün karesiyle, aldatıcı etkilerden uzak duralım. Enerjimiz genel olarak düşük çalışabilir. Bazı girişimlerimizde sıkıntılar, kandırılmalar, aldanmalar oluşabilir.Yine de venüs- uranüs güzel açısıyla ilişkilerimizde esnek olmayı başaracağız. Özel hayatımızda değişik, farklı olan herşey daha çok hoşumuza gidebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yetenekli, akıllı, ikna edici, çekici bir insansınız. Etkileyici kabiliyetlerinizle iş hayatınızda kolay başarılar elde edeceksiniz.Yaşam içinde iniş çıkışlar yaşamanız mümkün. Ama mühim olan sizin o iniş çıkışlara nasıl tepkiler vereceğiniz. Bol seyahat edeceksiniz. Bu sene, hayata daha farklı gözlerle bakacaksınız. Gerçekçilikten uzaklaşmayın.




Koç Burcu: Dış ilişkilerde, seyahat veya eğitim alanlarınızda yanıltıcı etkiler altındasınız. Maneviyatınıza katkısı olan insanlar, düşüncelerinizde sizi kandırabilirler. Tanımadığınız insanlara çok güvenmeyin. Sosyal ortamlarda bulunacaksınız.




Boğa burcu: Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizde bir arada olacağınız kişiler, parasal konularda sizi yanlış yönlendirebilirler. Arkadaşlarınızla hesap, kitap işleriniz varsa gözünüzü dört açın, bazı hayalkırıklıkları oluşabilir.




İkizler Burcu: İş hayatınızdaki insanlar özel ilişkilerinize bu hafta karışmamalı zira sizi yanlış yönlendirebilirler. Ortaklaşa işlerinizde yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz. Önemli anlaşmaları konuşmaktan bu aralar kaçının.




Yengeç burcu: Bugün dış ortamlarda daha az tandığınız insanlar işiniz konusunda sizi yanlış yönlendirebilirler. Ayrıca seyahatteyseniz alerjiler ve bağışıklık sisteminizi aşağıya çeken hastalıklara kolay yakalanabilirsiniz.




Aslan burcu: Ortaklaşa para ödemeleriniz ve bütçeniz konusunda bugün yanılgılara ve yanlış hesaplara müsait olacaksınız. Risk içeren işlerden uzak durun. Çok açılmayın ve fazla para harcamayın.




Başak burcu: Hareketli olmakta ve hızlı davranmakta zorlanabilirsiniz. Eşiniz veya partneriniz, önemli aile meselelerinde sizi yanlış yönlendirebilir. Aile ve eş alanında bugün hayalkırıklıklarına açık olacaksınız.




Terazi Burcu: Bu hafta iş alanlarınızdaki insanlar, iletişim ve yakın çevrenizdeki kişiler konusunda sizi yanlış yönlendirebilirler. Önemli işlerinizde önemli konuşmalardan kaçının bazı hayalkırıklıkları yaşanabilir.




Akrep burcu: Aşk hayatınızdaki oluşumlar parasal konularda sizi yanılgıya düşürebilir. Maddi konularda zorlandığınız konular üzerine rahatlıkla çözüm bulabilirsiniz. Aile hayatınızda yapılması gereken işlerinizi halledeceksiniz.




Yay burcu: Aile büyükleriniz, kendi istekleriniz konusunda sizi bugün yanlış yönlendirebilirler. Önemli ailevi kararlardan kaçının. Yakın çevrenizle bir arada olacak, onlara geniş planlarınızdan bahsedeceksiniz.




Oğlak Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlar bugün sizi birçok konuda kolay kandırabilir. Yakın iletişim halinde olacağınız insanlarla bazı hayalkırıklıkları gündeminizde olacak. Enerjiniz düşük çalışabilir.




Kova Burcu: Sosyal ortamlarda parasal konularda bazı hayalkırıklıkları oluşabilir. Maddi konularda arkadaşlarınızı kolay kandırabilir veya onlar tarafından kandırılabilirsiniz. Borç almayın ve vermeyin.




Balık burcu: Tamamlamak istediğiniz işler üzerine yoğunlaşabilir, iş ortamınızda kendinizi gösterişli bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Yabancı ortamlar sizi fazlasıyla yorabilir. Çalışıyorsanız iş arkadaşlarınıza dikkat edin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR